Yazistigim oldu cnm gazi oldugu icin boyle huzursuz dediler cocuk dr u da oyle dedi ama çok zorlaniyorum damla mi yaramadi yine acabaEmzirme danışmanı ile görüşeceğim demiştin
Yarın değil mi 40Bugün çocuumu kırklayacak babaannesi
Bizim de anneanneBugün çocuumu kırklayacak babaannesi
Enjektör oluyor ya şırınga onunla.ver ağzının kenarina koyunca rahat alıyor dene istersen.Gogsumde sut kaliyor sert sert oluyor artik emmedigi icin bosaltamiyor sagsam kasikla icmiyor denedim biberonla versem zaten memeyi zor tutuyor birakir diye kararsizim napsam bilmiyrm
Onu da denedim cnm beceremedik herhalde ya da hzuursuz diye istemedi yutma yapmiyor tukuruyor ya da bogazina kactiEnjektör oluyor ya şırınga onunla.ver ağzının kenarina koyunca rahat alıyor dene istersen.
Bence de ama ilk günü de sayıyomuşlarYarın değil mi 40
Ohh maşallah maşallahBugün çocuumu kırklayacak babaannesi
Benim kaynanam da gelecekmis sali gunu.Bence de ama ilk günü de sayıyomuşlarkirklasın gitsin sus
Bende ocağın 19 unda sezeryan olacağım çok korkuyorum çokBizimdee artik bi gunumuz varrrdoktor karar verecekti normal mi sezaryen mi malesef normal yapamiyormusum cati kontrolu yapti ustumden yuk kalkti rahatladim buna doktorun karar vermesine 24te gunumuz doluyordu 20si gibi sezaryenle alirim ne kadar kalirsa o kadar iyi suyunda azalma yada suyun gelmesi gibi bi durum olmazsa aksilik olmazsa kisaca 20si kendimi kus gibi hissediyorum ya ne guzel biseymis tarihinin olmasi
AlemsinEsime dedim ki Benzin olmuş 13 lira ikide birde anani mi alalim evinden ,
haklisin otursun oturdugu yerde dedi
Bende 19 Ocak 2022 de sezeryan olacağım çok korkuyorum genel anestezi istedim
Ben Silikon meme ucunu ağzına sokup şırıngayla damlatıyordum, bir de öyle denesen?Onu da denedim cnm beceremedik herhalde ya da hzuursuz diye istemedi yutma yapmiyor tukuruyor ya da bogazina kacti
Dudaginkn kenarından ver canım az az ver çok çok az ver eşin çocuğu tutsun sen ver biz öyle yaptık bir kişi bebeği tuttu diğeri dudaginin kenarından verdi inşallah alır sutuOnu da denedim cnm beceremedik herhalde ya da hzuursuz diye istemedi yutma yapmiyor tukuruyor ya da bogazina kacti
Ama bence de sayilmali, dogdugu gun sifir gunluk olmuyo ki yeaaaBence de ama ilk günü de sayıyomuşlarkirklasın gitsin sus
Poposunu silerken fışkırtıveriyor yaAy valla biz de aynıyız dün gece yatağa alt açma bezine kıyaferlerine işedi hepIslak mendil koyuyorum üstüne ama sürekli kıpraştığı için ıslak mendil kayıyor, bir de bacaklarını tepede tutarken bi parmağımla pipisini indiriyorum aşağı beze doğru o biraz olsun tutuyo eğer yaparsa da beze yapmış oluyo
Temizlerken de çok teferruatlı yaAynı durum vallaama sürekli baba değiştirirken kaka fışkırtıyor bana daha hedef almadı çociiimmm çişi de açınca pipisine bi kıyafetini koyuyoruz yine de kaç kez üst baş değiştik
Ben de koyuyorum ama bazen de alttan fışkırtıyor. Ya da pipisini silerken anlık üstüme olmasa da baktığı yöne fışkırtıyorYöntemi söylüyorum kesmiyor ama artık üstüm başım çiş olmuyoralt silme pamuğu varya kare bacak arasına onu sıkıştırıyorum poposunu silip bezi koyana kadar
Benim eşim bi açıyo altını bezi mezi çekiyo altından diğer bezi açana kadar öyle başıboş bırakıyo bana fenalıklar geliyo aha şimdi işedi işeyecek diyeTemizlerken de çok teferruatlı yaCevresini ayrı temizle kaldir indir ayrı temizle Daha babası hiç temizlemedi ben stres olurum o temizlerken kesin heryeri çiş götürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?