2021 Aralık Anneleri

Bende ocağın 19 unda sezeryan olacağım çok korkuyorum çok

Onu da denedim cnm beceremedik herhalde ya da hzuursuz diye istemedi yutma yapmiyor tukuruyor ya da bogazina kacti
Dudaginkn kenarından ver canım az az ver çok çok az ver eşin çocuğu tutsun sen ver biz öyle yaptık bir kişi bebeği tuttu diğeri dudaginin kenarından verdi inşallah alır sutu

Poposunu silerken fışkırtıveriyor ya Bizim yatağa da işedi. Kızlar usturuplu işiyor menzilleri kısa oluyordu

Aynı durum valla ama sürekli baba değiştirirken kaka fışkırtıyor bana daha hedef almadı çociiimmm çişi de açınca pipisine bi kıyafetini koyuyoruz yine de kaç kez üst baş değiştik
Temizlerken de çok teferruatlı ya Cevresini ayrı temizle kaldir indir ayrı temizle Daha babası hiç temizlemedi ben stres olurum o temizlerken kesin heryeri çiş götürür

Yöntemi söylüyorum kesmiyor ama artık üstüm başım çiş olmuyor alt silme pamuğu varya kare bacak arasına onu sıkıştırıyorum poposunu silip bezi koyana kadar
Ben de koyuyorum ama bazen de alttan fışkırtıyor. Ya da pipisini silerken anlık üstüme olmasa da baktığı yöne fışkırtıyor Alışacağız artık demek ki kız kolaydı yav

Temizlerken de çok teferruatlı ya Cevresini ayrı temizle kaldir indir ayrı temizle Daha babası hiç temizlemedi ben stres olurum o temizlerken kesin heryeri çiş götürür
Benim eşim bi açıyo altını bezi mezi çekiyo altından diğer bezi açana kadar öyle başıboş bırakıyo bana fenalıklar geliyo aha şimdi işedi işeyecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…