Aylık kontrolunde götürdünüz mü kilo alımı nasıl. Bizde kırkında gideceğiz cok merak ediyorum. Çünkü burda 30.40 dk emen bebişleri okuyunca aceba kilo alımı az mı diye düşünüyorum. bnmki hep 5 en fazla 10 dk emiyorVermiyorum valla biberon alismasn diye suutumu sagiyorum kasikla onu da icemedi napcaz bakalim memeyle kavga ediyor ve uyumuyor da
Valla benim ilginc sekilde kilo alimi iyidi 2800 dogdu 4 kiloydu ama su 10 gundur pek almadi belki 100 gr fln bakalim 2.ay sonunda nasil olcak cnm biraz uslu bebisler olsalar uyusalar emseler alırlar ben evde kendim tartiom sen de bir bak cnm genelde dogru cikiyorAylık kontrolunde götürdünüz mü kilo alımı nasıl. Bizde kırkında gideceğiz cok merak ediyorum. Çünkü burda 30.40 dk emen bebişleri okuyunca aceba kilo alımı az mı diye düşünüyorum. bnmki hep 5 en fazla 10 dk emiyor
Canim kız bebekler çok çabuk idrar yolu enfeksiyonu oluyor eğer yeterli beslenmiyorsa doktoruna danışBenimki de istahsiz sanirim su gaz sorunundan olabilir cani istemiyor cok zorlaniyorum ya emzirebilmek icin gorseniz((
Bizimki de böyle normal fazlasını çıkarıyorBeslenmeden 15 dakika sonra bu sekilde kusuyor normal mi ya
Cis kaka takip ediyorum bir de kilosuna bakiyorum evde arar ara insallah besleniyrdr yani yetiyordur ins emdigiCanim kız bebekler çok çabuk idrar yolu enfeksiyonu oluyor eğer yeterli beslenmiyorsa doktoruna danış
Bizimki de böyle normal fazlasını çıkarıyor
Bence hava guzelse cikin guzel giydirirsin acik hava da iyi gelir bebise cnm:)Kızlarrr Hava burda çok güzel evim merkezde sahil kenarının yanı başında bebeği arabasına koyup bir kahve alıp biraz yürümek istiyorum normalde bebek yokken de hiç evden çıkmayan biriydim ama bugün çok çıkasım var bişey olur diyede korkuyorum siz çıkıyor musunuz ben sadece arabaya bindirip 1 defa alışveriş merkezine kayınvalideme ve eşimin iş yerine gittim ama onda da arabada klima açtım şimdi çıksam hasta olur mu diye korkuyorum hava 21 derece astronot tulumu da var
Hep degil arada sirada.Ne sekil yatırıyon? Hep kusuyo mu illa?
Fazlasıyla hava almaya ihtiyacım var… çok bunaldım birde dün ilk oğlum dediğim kedimi başka birine sahiplendirmek zorunda kaldım aklıma geldikçe ağla ağla bi hal oldum sütüm kesilecek az kaldıBence hava guzelse cikin guzel giydirirsin acik hava da iyi gelir bebise cnm:)
Eşim maalesef kör kütük uyuyor yanından beni kaçırsalar ruhu duymaz uykusu çok ağırBnce cok iyi dk sı maşallah. Cünkü bnm oglum bugüne kadar en fazla 10 dk emdi. Bnce eşinize de söyleyin o da kursun 3 saati gecirmeyin derim. Bazen bnde uyuyakalıyorum uyanmıyor da. Uyandırınca cok acıkmış oluyor
Hepsi aynı galiba :))))Eşim maalesef kör kütük uyuyor yanından beni kaçırsalar ruhu duymaz uykusu çok ağır
İşlerine öyle geliyor herhaldeHepsi aynı galiba :))))
Oglumdayken bende bosanacaktim.İşlerine öyle geliyor herhaldezorunlu kaldığı zaman tilki uykusuna yatar çıt çıksa uyanır aslında ama bebeğe nasılsa ben bakıyorum diye kör kütük uykuya devam.
Zaten bu lohusalıkta boşanmazsak daha da boşanmayız her gün kavga ediyoruz neredeyse herkes böyle mi acaba
Benimde bitmedi haala ya ped le butunlestim artikKızlar bazılarının kanaması bitmiş, peki bitmeyen var mı? Benim sürekli gelmezse de geliyor. Çok sinir bozucu. 2-3 gün gelmiyor mesela hop 4. Gün lekeli lekeli geliyor. Hamilelikte de böyle ped, günlük ped kullanmadım. Şimdi kullanınca bi de bitmek bilmeyince bunaldımkırkım da çıkacak pazar günü daha ne kadar devam eder böyle
Bebekler esimiz gibi uyusa oooooEşim maalesef kör kütük uyuyor yanından beni kaçırsalar ruhu duymaz uykusu çok ağır
Biz de yardim yok valla:)Oglumdayken bende bosanacaktim.
Kizimdayken korkusundan asiri yardimci oldu.
Hep değilse boşverHep degil arada sirada.
Yan yatiriyorum
Benim büyük kız da öyleydi sinirlenip çok ağlardı. Sen yinede pes etme inşallah alışır düzene girer.Ay cok zor valla ya aglamasi cok sinirleniyorsakin olsa denerm de
Ben olsam çıkardım. Eşim istemiyor, ona kalsa yaza kadar çocuğu evden dışarı çıkarmayacak, doktora giderken çıkıyor ya dışarı diyorKızlarrr Hava burda çok güzel evim merkezde sahil kenarının yanı başında bebeği arabasına koyup bir kahve alıp biraz yürümek istiyorum normalde bebek yokken de hiç evden çıkmayan biriydim ama bugün çok çıkasım var bişey olur diyede korkuyorum siz çıkıyor musunuz ben sadece arabaya bindirip 1 defa alışveriş merkezine kayınvalideme ve eşimin iş yerine gittim ama onda da arabada klima açtım şimdi çıksam hasta olur mu diye korkuyorum hava 21 derece astronot tulumu da var
Benimde bitmedi haala ya ped le butunlestim artik2 gun gelmio 3.gun gelio hemde ped yokken deliriyorum ozamanda bitsede rahatlasam artik ya.
Brnin yaa yine geldi pembe bugün dün kirmızı geldi bi iki damla
Benim bugun 40 im dune kdr lekelenme vardi devam edermi ya napcm pztsi kontrolum bakalm
Bugün çocuumu kırklayacak babaannesi
Kızlar nasıl kırklıyorlar napacaksınızBizim de anneanne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?