2021 Aralık Anneleri

Vermiyorum valla biberon alismasn diye suutumu sagiyorum kasikla onu da icemedi napcaz bakalim memeyle kavga ediyor ve uyumuyor da
Aylık kontrolunde götürdünüz mü kilo alımı nasıl. Bizde kırkında gideceğiz cok merak ediyorum. Çünkü burda 30.40 dk emen bebişleri okuyunca aceba kilo alımı az mı diye düşünüyorum. bnmki hep 5 en fazla 10 dk emiyor

Valla benim ilginc sekilde kilo alimi iyidi 2800 dogdu 4 kiloydu ama su 10 gundur pek almadi belki 100 gr fln bakalim 2.ay sonunda nasil olcak cnm biraz uslu bebisler olsalar uyusalar emseler alırlar ben evde kendim tartiom sen de bir bak cnm genelde dogru cikiyor

Benimki de istahsiz sanirim su gaz sorunundan olabilir cani istemiyor cok zorlaniyorum ya emzirebilmek icin gorseniz((
Canim kız bebekler çok çabuk idrar yolu enfeksiyonu oluyor eğer yeterli beslenmiyorsa doktoruna danış
Beslenmeden 15 dakika sonra bu sekilde kusuyor normal mi ya
Bizimki de böyle normal fazlasını çıkarıyor

Kızlarrr Hava burda çok güzel evim merkezde sahil kenarının yanı başında bebeği arabasına koyup bir kahve alıp biraz yürümek istiyorum normalde bebek yokken de hiç evden çıkmayan biriydim ama bugün çok çıkasım var bişey olur diyede korkuyorum siz çıkıyor musunuz ben sadece arabaya bindirip 1 defa alışveriş merkezine kayınvalideme ve eşimin iş yerine gittim ama onda da arabada klima açtım şimdi çıksam hasta olur mu diye korkuyorum hava 21 derece astronot tulumu da var

Canim kız bebekler çok çabuk idrar yolu enfeksiyonu oluyor eğer yeterli beslenmiyorsa doktoruna danış

Bizimki de böyle normal fazlasını çıkarıyor
Cis kaka takip ediyorum bir de kilosuna bakiyorum evde arar ara insallah besleniyrdr yani yetiyordur ins emdigi

Bence hava guzelse cikin guzel giydirirsin acik hava da iyi gelir bebise cnm:)

Bence hava guzelse cikin guzel giydirirsin acik hava da iyi gelir bebise cnm:)
Fazlasıyla hava almaya ihtiyacım var… çok bunaldım birde dün ilk oğlum dediğim kedimi başka birine sahiplendirmek zorunda kaldım aklıma geldikçe ağla ağla bi hal oldum sütüm kesilecek az kaldı

Eşim maalesef kör kütük uyuyor yanından beni kaçırsalar ruhu duymaz uykusu çok ağır

Hepsi aynı galiba :))))
İşlerine öyle geliyor herhalde zorunlu kaldığı zaman tilki uykusuna yatar çıt çıksa uyanır aslında ama bebeğe nasılsa ben bakıyorum diye kör kütük uykuya devam.

Zaten bu lohusalıkta boşanmazsak daha da boşanmayız her gün kavga ediyoruz neredeyse herkes böyle mi acaba

Oglumdayken bende bosanacaktim.
Kizimdayken korkusundan asiri yardimci oldu.

Benimde bitmedi haala ya ped le butunlestim artik 2 gun gelmio 3.gun gelio hemde ped yokken deliriyorum ozamanda bitsede rahatlasam artik ya.

Ben olsam çıkardım. Eşim istemiyor, ona kalsa yaza kadar çocuğu evden dışarı çıkarmayacak, doktora giderken çıkıyor ya dışarı diyor . Ama ben kafama koydum, hava bir gün güzel olsun ilk fırsatta dışarıda gezdircem bebişi

Benimde bitmedi haala ya ped le butunlestim artik 2 gun gelmio 3.gun gelio hemde ped yokken deliriyorum ozamanda bitsede rahatlasam artik ya.
Brnin yaa yine geldi pembe bugün dün kirmızı geldi bi iki damla
Benim bugun 40 im dune kdr lekelenme vardi devam edermi ya napcm pztsi kontrolum bakalm

Ay iyi bari yalnız değilmişim. Çok sinir bozucu değil mi tam bitti diyosun gelmiyor bi kaç gün sonra hop yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…