2021 Aralık Anneleri

Yaa gezdik geldik valla açık havada kimseye yaklaşmadan uzaktan uzaktan çok iyi geldi bebişte çok sevdi arabadan indirirken ağlamaya başladı hiç giresi yok eve

Temizlerken de çok teferruatlı ya Cevresini ayrı temizle kaldir indir ayrı temizle Daha babası hiç temizlemedi ben stres olurum o temizlerken kesin heryeri çiş götürür
Bizim baba arada temizliyor pipi hevesine ama o kadar yavaş hareket ediyor ki o ara çocuk yırtınıyor ağla ağla ben de dayanamıyorum

kızlar ya kaynanam bebeğimi yıkarken bi baktım çocuğun pipisi ve testisini eliyle tutmuş parmaklarının arasında sıkışmış hani bacak arasından tutuş pozisyonu var ya öyle işte. Hemen uyardım anne sıkılmış elinde diyince çekti elini hemen . Ama ben korktum bebeklerin testislerine baskı olmamalı diye biliyorum. Birşey olur mu acaba ya

Kendi ağırlığıyla çok da sıkışmaz bence. Bezliyken de belimize oturtup tutabiliyoruz ya daha büyük erkek çocukları.

Dimdik turuyorum resmen oturtur gibi emziriyorum yine de boğuluyo gibi oluyo delircem.

Kendi ağırlığıyla çok da sıkışmaz bence. Bezliyken de belimize oturtup tutabiliyoruz ya daha büyük erkek çocukları.
Düşmesin diye sıkıca tutmuştu bana bezini çok sıkma diyen kendisi yaptığı harekete bak ya bişey de diyemiyorum çok canım sıkkın şuan ya bişey olduysa bilemem de

Yumurtalıklarını mı kontrol ediyor bnm kv oğlumda yapmıştı çok kızmıştım

Hep degil arada sirada.
Yan yatiriyorum
Surekli yan yatirinca kafalarinin arkasi duzgun sekil almiyor gunduzleri karnini doyurmadan duz yatirmaya calisiyorum alismis yan yatmaya basini ceviriyor siz duzde yatiriyormusunuz arada
Elleme diyorum dinlemiyor, büyükler cidden çekilmiyor bazen.
Su söz yuregime dokundu icimdekiler dag olmus insana en guzel gunlerini zehir edenler bile var da iste buyuk napalim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…