Yaa gezdik geldik valla açık havada kimseye yaklaşmadan uzaktan uzaktan çok iyi geldi bebişte çok sevdi arabadan indirirken ağlamaya başladı hiç giresi yok eveBen olsam çıkardım. Eşim istemiyor, ona kalsa yaza kadar çocuğu evden dışarı çıkarmayacak, doktora giderken çıkıyor ya dışarı diyor. Ama ben kafama koydum, hava bir gün güzel olsun ilk fırsatta dışarıda gezdircem bebişi
Bizim baba arada temizliyor pipi hevesine ama o kadar yavaş hareket ediyor ki o ara çocuk yırtınıyor ağla ağla ben de dayanamıyorumTemizlerken de çok teferruatlı yaCevresini ayrı temizle kaldir indir ayrı temizle Daha babası hiç temizlemedi ben stres olurum o temizlerken kesin heryeri çiş götürür
Süzgeçten 40 kaşık su gecirip kattı kovadaki suyuna. Sonra o sudan birqz da bana ayırdı bu kadar. Komsuya gittik çay ictik bize yumurta verdiler.Kızlar nasıl kırklıyorlar napacaksınız
Banyo yaptık bisi yapmadkKızlar nasıl kırklıyorlar napacaksınız
Ne guzel iyi yapmissinizSüzgeçten 40 kaşık su gecirip kattı kovadaki suyuna. Sonra o sudan birqz da bana ayırdı bu kadar. Komsuya gittik çay ictik bize yumurta verdiler.
Insallah cok zorlaniyorum ama denemeye devamBenim büyük kız da öyleydi sinirlenip çok ağlardı. Sen yinede pes etme inşallah alışır düzene girer.
Bende beslenme sonrasi yan cunku kusuyor ya da gazi geliyor korkuomHep degil arada sirada.
Yan yatiriyorum
Kendi ağırlığıyla çok da sıkışmaz bence. Bezliyken de belimize oturtup tutabiliyoruz ya daha büyük erkek çocukları.kızlar ya kaynanam bebeğimi yıkarken bi baktım çocuğun pipisi ve testisini eliyle tutmuş parmaklarının arasında sıkışmış hani bacak arasından tutuş pozisyonu var ya öyle işte. Hemen uyardım anne sıkılmış elinde diyince çekti elini hemen . Ama ben korktum bebeklerin testislerine baskı olmamalı diye biliyorum. Birşey olur mu acaba ya
Düşmesin diye sıkıca tutmuştu bana bezini çok sıkma diyen kendisi yaptığı harekete bak ya bişey de diyemiyorum çok canım sıkkın şuan ya bişey olduysa bilemem deKendi ağırlığıyla çok da sıkışmaz bence. Bezliyken de belimize oturtup tutabiliyoruz ya daha büyük erkek çocukları.
Yumurtalıklarını mı kontrol ediyor bnm kv oğlumda yapmıştı çok kızmıştımkızlar ya kaynanam bebeğimi yıkarken bi baktım çocuğun pipisi ve testisini eliyle tutmuş parmaklarının arasında sıkışmış hani bacak arasından tutuş pozisyonu var ya öyle işte. Hemen uyardım anne sıkılmış elinde diyince çekti elini hemen . Ama ben korktum bebeklerin testislerine baskı olmamalı diye biliyorum. Birşey olur mu acaba ya
Yok canım ya yıkarken öyle tutmuş işte bi de bana bezini aman sıkma zarar gelir diyor çok bilmiş sen nasıl tuttuğuna bi bakYumurtalıklarını mı kontrol ediyor bnm kv oğlumda yapmıştı çok kızmıştım
Onlar cok bilir biz anlamayizYok canım ya yıkarken öyle tutmuş işte bi de bana bezini aman sıkma zarar gelir diyor çok bilmiş sen nasıl tuttuğuna bi bak
Benimki de sürekli elliyor çekiyor pipisiniYumurtalıklarını mı kontrol ediyor bnm kv oğlumda yapmıştı çok kızmıştım
Allahım ya çok biliyorlar yaYok canım ya yıkarken öyle tutmuş işte bi de bana bezini aman sıkma zarar gelir diyor çok bilmiş sen nasıl
İzin verme ya ellenir mi öyleBenimki de sürekli elliyor çekiyor pipisini
Elleme diyorum dinlemiyor, büyükler cidden çekilmiyor bazen.Allahım ya çok biliyorlar ya
İzin verme ya ellenir mi öyle
Surekli yan yatirinca kafalarinin arkasi duzgun sekil almiyor gunduzleri karnini doyurmadan duz yatirmaya calisiyorum alismis yan yatmaya basini ceviriyor siz duzde yatiriyormusunuz aradaHep degil arada sirada.
Yan yatiriyorum
Su söz yuregime dokundu icimdekiler dag olmus insana en guzel gunlerini zehir edenler bile var da iste buyuk napalim....Elleme diyorum dinlemiyor, büyükler cidden çekilmiyor bazen.
Yok cnm niye gecmediki:s kadin doguma ne zmn gtcen kontrole buaradaBnm hala iğne yapılan yerlerim taş gibi öyle olan var mıdokununca ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?