Kız niye sipsivri oluyo kafa ne güzel aaaSurekli yan yatirinca kafalarinin arkasi duzgun sekil almiyor gunduzleri karnini doyurmadan duz yatirmaya calisiyorum alismis yan yatmaya basini ceviriyor siz duzde yatiriyormusunuz arada
Su söz yuregime dokundu icimdekiler dag olmus insana en guzel gunlerini zehir edenler bile var da iste buyuk napalim....
Benim hala bacagimdaki gecmedi yaaaBnm hala iğne yapılan yerlerim taş gibi öyle olan var mıdokununca ağrıyor
Benim ağrı yok ama sertlik var dikiş yerlerinde. Tabi o bölge hala hissiz o ne zaman geçer acabaBnm hala iğne yapılan yerlerim taş gibi öyle olan var mıdokununca ağrıyor
Ama yanlardan basık arkadan şişkin olur sonraKız niye sipsivri oluyo kafa ne güzel aaa
Yoo yanlar da basık diil çok güzel.Ama yanlardan basık arkadan şişkin olur sonraarada bi duz yatirmakta lazim ya arka cok sivrilmesin
Bnmde kalçamBenim hala bacagimdaki gecmedi yaaa
50 gün gibi kalçama yaptıkları ağrı kesici yerleri ya yaram değilYok cnm niye gecmediki:s kadin doguma ne zmn gtcen kontrole buarada
Bnmde yaram değil kalçam ağrı kesici yaptıkları yerlerBenim ağrı yok ama sertlik var dikiş yerlerinde. Tabi o bölge hala hissiz o ne zaman geçer acaba
Benimki de hep yan yatıyor hem de aynı tarafa, o yanı sanki düzleşmiş gibi.Surekli yan yatirinca kafalarinin arkasi duzgun sekil almiyor gunduzleri karnini doyurmadan duz yatirmaya calisiyorum alismis yan yatmaya basini ceviriyor siz duzde yatiriyormusunuz arada
Su söz yuregime dokundu icimdekiler dag olmus insana en guzel gunlerini zehir edenler bile var da iste buyuk napalim....
Ohoo biz kac kez ciktik, allaha sukur bisey olmadi. Doktorumuz da istersen kar firtinasina uludaga gotur cocuklar soguktan hasta olmaz mikroptan hasta olur dedi. O yuzden avm ye ve kalabalik ortama girmeyi yasakladi. Ama sahil, park bahce serbest. Biz de bol bol cikiyoruzKızlarrr Hava burda çok güzel evim merkezde sahil kenarının yanı başında bebeği arabasına koyup bir kahve alıp biraz yürümek istiyorum normalde bebek yokken de hiç evden çıkmayan biriydim ama bugün çok çıkasım var bişey olur diyede korkuyorum siz çıkıyor musunuz ben sadece arabaya bindirip 1 defa alışveriş merkezine kayınvalideme ve eşimin iş yerine gittim ama onda da arabada klima açtım şimdi çıksam hasta olur mu diye korkuyorum hava 21 derece astronot tulumu da var
O nasil kontrol ediliomus ya ultrason mu eliYumurtalıklarını mı kontrol ediyor bnm kv oğlumda yapmıştı çok kızmıştım
Ben bunu günde 2 kere hep yaşıyorumDimdik turuyorum resmen oturtur gibi emziriyorum yine de boğuluyo gibi oluyo delircem.
Ay bugün delirtti iyice yaBen bunu günde 2 kere hep yaşıyoruminan kalbim ağzımda daha ve hep tıkanıyo hepp
Benimde ağırıyor canım halen aynı50 gün gibi kalçama yaptıkları ağrı kesici yerleri ya yaram değil
Anlıyorum MerveAy bugün delirtti iyice ya
Benim kvalide çocuğum gazdan kivranırken zorla calpol içirmeye kalkıyor sırf çocugun ağrısı geçsin diye , ben annesiyim ve en çok ben üzülüyorum zaten ama anlamıyor laftan ! Tekrar aynı laflar . Eşimle kvalide tutturmuslar mama da ver arada ve ben vermek asla istemiyorum aslaaa çünkü benim bebeğim gazdan kıvranıyor açlıktan değil . Evet dediklerini yapmıyorum ama hep havada tartışma ortamı oluyor maalesefElleme diyorum dinlemiyor, büyükler cidden çekilmiyor bazen.
Banyo ile arası nasıl?Benim kvalide çocuğum gazdan kivranırken zorla calpol içirmeye kalkıyor sırf çocugun ağrısı geçsin diye , ben annesiyim ve en çok ben üzülüyorum zaten ama anlamıyor laftan ! Tekrar aynı laflar . Eşimle kvalide tutturmuslar mama da ver arada ve ben vermek asla istemiyorum aslaaa çünkü benim bebeğim gazdan kıvranıyor açlıktan değil . Evet dediklerini yapmıyorum ama hep havada tartışma ortamı oluyor maalesef
Banyoyu çok seviyor ama banyodan sonra sancıları başlıyor ya da huzursuzluğu . Dün akşam 21.00 da başladı sabah 7-8 gibi bitti düşün ama ağlama var aglama var .Banyo ile arası nasıl?
Ay ben dikiş diye okumuşumBnmde yaram değil kalçam ağrı kesici yaptıkları yerler
Calpol sancıyı mı alırmışBenim kvalide çocuğum gazdan kivranırken zorla calpol içirmeye kalkıyor sırf çocugun ağrısı geçsin diye , ben annesiyim ve en çok ben üzülüyorum zaten ama anlamıyor laftan ! Tekrar aynı laflar . Eşimle kvalide tutturmuslar mama da ver arada ve ben vermek asla istemiyorum aslaaa çünkü benim bebeğim gazdan kıvranıyor açlıktan değil . Evet dediklerini yapmıyorum ama hep havada tartışma ortamı oluyor maalesef
Evet canım o durumda bi de etraftakilerle uğraşmak çok yıpratıcı. Allah yardımcımız olsunBenim kvalide çocuğum gazdan kivranırken zorla calpol içirmeye kalkıyor sırf çocugun ağrısı geçsin diye , ben annesiyim ve en çok ben üzülüyorum zaten ama anlamıyor laftan ! Tekrar aynı laflar . Eşimle kvalide tutturmuslar mama da ver arada ve ben vermek asla istemiyorum aslaaa çünkü benim bebeğim gazdan kıvranıyor açlıktan değil . Evet dediklerini yapmıyorum ama hep havada tartışma ortamı oluyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?