Oyle bişey yok tabi , yoksa millet gaz damlası ile uğraşmaz direkt calpol verirlerdi dengesizlerle uğraşıyorum maalesef . Adım da kötü anne oluyor halbuki ne kadar takık bir anneyim evladınaCalpol sancıyı mı alırmış
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah tez vakitte iyi olsun bebişin
Hadiya ovaliyorsun falan dimi insallah gecer :s kotu yapmislar herhalde50 gün gibi kalçama yaptıkları ağrı kesici yerleri ya yaram değil
Bosver canim benim sen cok iyi bir annesin cevredekiler ne bilsin senin bebeginin derdiniOyle bişey yok tabi , yoksa millet gaz damlası ile uğraşmaz direkt calpol verirlerdi dengesizlerle uğraşıyorum maalesef . Adım da kötü anne oluyor halbuki ne kadar takık bir anneyim evladına
İşte gerçekten bu yüzden anneme tekrar geldim , bebeğim ise hiç durmayan sancilarla onun içli içli ağlaması zaten beni mahvediyor . Damla deseniz hiçbiri fayda etmez mi etmiyorEvet canım o durumda bi de etraftakilerle uğraşmak çok yıpratıcı. Allah yardımcımız olsun
Tuhaflar tuhaf gerçekten . Allah'ım sadece su süreci nolur kısa şekilde atlatmamizi nasip etsin inşallah gerçekten çok yoruldumBosver canim benim sen cok iyi bir annesin cevredekiler ne bilsin senin bebeginin derdini
Kovaya su doldurup sokuyomuş belden aşağı görümcem çok ağlayınca. Kolikti onun bebe de.Banyoyu çok seviyor ama banyodan sonra sancıları başlıyor ya da huzursuzluğu . Dün akşam 21.00 da başladı sabah 7-8 gibi bitti düşün ama ağlama var aglama var .
Canım dener misin bilmem ama ben çok ağlayınca kimyon çayı verdim bi iki kaşık. Gazını çıkarttı en azındanİşte gerçekten bu yüzden anneme tekrar geldim , bebeğim ise hiç durmayan sancilarla onun içli içli ağlaması zaten beni mahvediyor . Damla deseniz hiçbiri fayda etmez mi etmiyor
Ay bugün ben de aynı şeyi düşündümBnm hala iğne yapılan yerlerim taş gibi öyle olan var mıdokununca ağrıyor
Etki etmiyor hic bise biz 3 tane damla aldik aci elma yagi suruyorum ayaginin altina kayserinin bu sogugunda 1 gun banyo diger gun yarim banyo seklinde her gun suda bebe ama gaz sancisindan sabahliyor kesinlikle uyuma yok bide oyle bi esniyor ki insanin ici acıyor o kadar uykusu var ama sancidan agridanKovaya su doldurup sokuyomuş belden aşağı görümcem çok ağlayınca. Kolikti onun bebe de.
Kimyonuda hic vermem derdim doktor gunde 1 2 cay kasigi dedi hatta yapilisini yazili halde tarif verdi...annem 3 4 veriyordu kesmedi bugun her sutten sonra 2 kasik verdik yine yok yine yokCanım dener misin bilmem ama ben çok ağlayınca kimyon çayı verdim bi iki kaşık. Gazını çıkarttı en azından
Ah isin kotusu benim bide kendi annemBenimki de hep yan yatıyor hem de aynı tarafa, o yanı sanki düzleşmiş gibi.
İçime dokunan çok şeyler var ama itiraz edecek gücüm bile yok…
Rabbim yardım etsin yavrularaEtki etmiyor hic bise biz 3 tane damla aldik aci elma yagi suruyorum ayaginin altina kayserinin bu sogugunda 1 gun banyo diger gun yarim banyo seklinde her gun suda bebe ama gaz sancisindan sabahliyor kesinlikle uyuma yok bide oyle bi esniyor ki insanin ici acıyor o kadar uykusu var ama sancidan agridan
Kimyonuda hic vermem derdim doktor gunde 1 2 cay kasigi dedi hatta yapilisini yazili halde tarif verdi...annem 3 4 veriyordu kesmedi bugun her sutten sonra 2 kasik verdik yine yok yine yok
Bende verdim bugün ama hiç cikaramiyo hicccCanım dener misin bilmem ama ben çok ağlayınca kimyon çayı verdim bi iki kaşık. Gazını çıkarttı en azından
Seninkide benimkinin aynısı deseneEtki etmiyor hic bise biz 3 tane damla aldik aci elma yagi suruyorum ayaginin altina kayserinin bu sogugunda 1 gun banyo diger gun yarim banyo seklinde her gun suda bebe ama gaz sancisindan sabahliyor kesinlikle uyuma yok bide oyle bi esniyor ki insanin ici acıyor o kadar uykusu var ama sancidan agridan
Kimyonuda hic vermem derdim doktor gunde 1 2 cay kasigi dedi hatta yapilisini yazili halde tarif verdi...annem 3 4 veriyordu kesmedi bugun her sutten sonra 2 kasik verdik yine yok yine yok
Korkarım niye mi bu çocuğun en aşırı saatleri banyodan sonra oluyo gözüm korkuyoKovaya su doldurup sokuyomuş belden aşağı görümcem çok ağlayınca. Kolikti onun bebe de.
O zaman yapma canım tabi ki.Korkarım niye mi bu çocuğun en aşırı saatleri banyodan sonra oluyo gözüm korkuyoyoksa yaparım
Hıı kutladım öyle bi kutladım ki
Yıkılmadım ama ayaktanda değilim
Bunu bide bizim aileye anlatabilsek keşkebiz kac kez ciktik, allaha sukur bisey olmadi. Doktorumuz da istersen kar firtinasina uludaga gotur cocuklar soguktan hasta olmaz mikroptan hasta olur dedi. O yuzden avm ye ve kalabalik ortama girmeyi yasakladi. Ama sahil, park bahce serbest. Biz de bol bol cikiyoruz
Biz de gaz damlası veriyoruz ve aynı şeyi yaşadik bugün . Kakasını daha çok yapardı ama bugün 4 defa oldu sanirim. Bir de rengi sariydi fakat bugün hafif yeşil gibiydi . Korkmadim değilHıı kutladım öyle bi kutladım ki
Sözde annem pazartesi gidecekti salı tek kalacaktım çarşamba kayınvalidem gelecekti
Annem pazartesi akşam gitti tek kalmayayım uzun süre diye
Kayınvalidem hasta oldu
Ne doktora gidebildim ne yardımcı biri oldu yanımda
Tüm haftayı baş başa geçirdik ve sürekli ağlıyor
Şimdi size sorular hazırladım
Çocuğun kakası 3-4 sıklığına azaldı acaba verdiğim gaz damlasıyla alakası olabilir mi? (Relaktaz)
Bi de sürekli ıkınıyor çocuk yine gaz damlasıyla alakası olabilir mi?
Yoksa gazı olunca normal mi?
Sizde durumlar ne gaz konusunda
Biz bitmek tükenmek üzereyiz
Benim çıkıyo gaz gayet ama yine sıkınıyoHıı kutladım öyle bi kutladım ki
Sözde annem pazartesi gidecekti salı tek kalacaktım çarşamba kayınvalidem gelecekti
Annem pazartesi akşam gitti tek kalmayayım uzun süre diye
Kayınvalidem hasta oldu
Ne doktora gidebildim ne yardımcı biri oldu yanımda
Tüm haftayı baş başa geçirdik ve sürekli ağlıyor
Şimdi size sorular hazırladım
Çocuğun kakası 3-4 sıklığına azaldı acaba verdiğim gaz damlasıyla alakası olabilir mi? (Relaktaz)
Bi de sürekli ıkınıyor çocuk yine gaz damlasıyla alakası olabilir mi?
Yoksa gazı olunca normal mi?
Sizde durumlar ne gaz konusunda
Biz bitmek tükenmek üzereyiz
Kendi annem olsa çemkiririm, nazımı çekerdi sinir etse de beni koymazdıAh isin kotusu benim bide kendi annemkv olsa az dilim cikardi insan annesi yaptikca icine atiyor icleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?