- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Hemşire dr kesimle ilgileniyorKendi doktorumuz mı takıyor hemşireler mi hemşire takarsa doktor görüyormu takarken
Bayılırım giybete beni de alınYa mesajlara beni de ekle diyom zaten yazdım.Dedikodu seviyorum diye ,ya da siz bana yazın ben ekliyim dedikodu etmek isteyenleri @morruj1 B BitterCikilata @Merve başka var mı ?
Allah seni araya sızıp bulaydınBulamadim tabikiiiiio ne cin o var ya o
Bayılırım giybete beni de alınbebeyi yeni uyuttum çayımı aldım geldim
Gıybet team' e beni de alınEkledim bak bi
Bayılırım giybete beni de alınbebeyi yeni uyuttum çayımı aldım geldim
Hasta bakici takiyor doktor gormuyor ameliyathaneye gitmeden takiyorlarKendi doktorumuz mı takıyor hemşireler mi hemşire takarsa doktor görüyormu takarken
Bnde kahvaltı yaparkenBayılırım giybete beni de alınbebeyi yeni uyuttum çayımı aldım geldim
Hasta bakıcı mı kız hemşire takar o ne anlarHasta bakici takiyor doktor gormuyor ameliyathaneye gitmeden takiyorlar
Valla bana o taktiiHasta bakıcı mı kız hemşire takar o ne anlar
Allahım sen varyaSalamam
evli kalmaya devam etmek istiyorum
Nereye etiketleyeyim ya
Bulsuuuuuun ki benim kaynanamla aram cok iyiiiiiiiiAllah seni araya sızıp bulaydın
Kesin o seni bulmuştur
Ben araştırma hastanesinde yapyım doğumKendi doktorumuz mı takıyor hemşireler mi hemşire takarsa doktor görüyormu takarken
Geçen gün bizimki de kendi yüzüne işediBenim oğlum kendi yüzüne işemişti
AhahahGeçen gün bizimki de kendi yüzüne işediağlıyordu sustu bir baktım yüzüne işemiş serinledi herhalde
Gaz damlasıyla alakası var mı bilmiyorum ama ıkınıyorsa devamlı bol bol masaj yap bacakları ı kendine doğru ittir gazını çıkarttırmaya çalış, kakasını yaptırmaya çalış yapınca rahatlar. Doktor bize zeytinyağı önerdi ben sabah akşam birer çay kaşığı veriyorum fayda etti. Biogaia damla kullanıyordum bitince almadım çocuk daha rahat şuan. Birde mesela çok gazı olduğunda yapamadığında önce emziriyorum emerken daha rahat yapıyor, arkasına burnunu temizliyorum serum fizyolojikle ters falan döndürüp pıt pıt yaparken biraz daha gaz çıkartıyor sonra biraz karın üstü egzersizi yaptırıyorum orada da kafayı kaldırcam diye uğraşırken tekrar gaz çıkartıyor en son alt alırken masajla birlikte yavaş yavaş soyuyorum altını açınca gazı daha rahat çıkartıyor biraz da öyle tutup bacaklarını ittire ittire çıkartıyorum gazını. Biraz vakit alıyor ama onu rahatlatıyor. Hiçbiri fayda etmezse battaniye de sallayarak uyutuyoruz sallanırken de gaz çıkartıyor. Maalesef deneye yanıla uğraşa uğraşa rahatlatmaya çalışacağız bebişleri. Ha bak araba da gezmekte çok fayda ediyor.Hıı kutladım öyle bi kutladım ki
Sözde annem pazartesi gidecekti salı tek kalacaktım çarşamba kayınvalidem gelecekti
Annem pazartesi akşam gitti tek kalmayayım uzun süre diye
Kayınvalidem hasta oldu
Ne doktora gidebildim ne yardımcı biri oldu yanımda
Tüm haftayı baş başa geçirdik ve sürekli ağlıyor
Yıkılmadım ama ayaktanda değilim
Şimdi size sorular hazırladım
Çocuğun kakası 3-4 sıklığına azaldı acaba verdiğim gaz damlasıyla alakası olabilir mi? (Relaktaz)
Bi de sürekli ıkınıyor çocuk yine gaz damlasıyla alakası olabilir mi?
Yoksa gazı olunca normal mi?
Sizde durumlar ne gaz konusunda
Biz bitmek tükenmek üzereyiz
Bende asla içirmem dedim doğumdan önce ama hastanedeki ebe çıkarken şekerli su vermemi söyledi hatta yaklaşık 35li yaşlarında genç bir kadın olduğu halde ne varsa eskilerin bildiklerinde var canım diyede ekledi sonra ikna olup verdim ve baktım ki gerçekten kurtarıcım olduSeker ama ya ben kesinlikle iyi oldugunu dusunmuyorum
Bn tarayıcıdan giriyorumKızlar sitenin app uygulaması var mı yoksa herkes tarayıcı üzerinden mi giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?