2021 Aralık Anneleri

Gaz damlasıyla alakası var mı bilmiyorum ama ıkınıyorsa devamlı bol bol masaj yap bacakları ı kendine doğru ittir gazını çıkarttırmaya çalış, kakasını yaptırmaya çalış yapınca rahatlar. Doktor bize zeytinyağı önerdi ben sabah akşam birer çay kaşığı veriyorum fayda etti. Biogaia damla kullanıyordum bitince almadım çocuk daha rahat şuan. Birde mesela çok gazı olduğunda yapamadığında önce emziriyorum emerken daha rahat yapıyor, arkasına burnunu temizliyorum serum fizyolojikle ters falan döndürüp pıt pıt yaparken biraz daha gaz çıkartıyor sonra biraz karın üstü egzersizi yaptırıyorum orada da kafayı kaldırcam diye uğraşırken tekrar gaz çıkartıyor en son alt alırken masajla birlikte yavaş yavaş soyuyorum altını açınca gazı daha rahat çıkartıyor biraz da öyle tutup bacaklarını ittire ittire çıkartıyorum gazını. Biraz vakit alıyor ama onu rahatlatıyor. Hiçbiri fayda etmezse battaniye de sallayarak uyutuyoruz sallanırken de gaz çıkartıyor. Maalesef deneye yanıla uğraşa uğraşa rahatlatmaya çalışacağız bebişleri. Ha bak araba da gezmekte çok fayda ediyor.

Seker ama ya ben kesinlikle iyi oldugunu dusunmuyorum
Bende asla içirmem dedim doğumdan önce ama hastanedeki ebe çıkarken şekerli su vermemi söyledi hatta yaklaşık 35li yaşlarında genç bir kadın olduğu halde ne varsa eskilerin bildiklerinde var canım diyede ekledi sonra ikna olup verdim ve baktım ki gerçekten kurtarıcım oldu

Kızlar sitenin app uygulaması var mı yoksa herkes tarayıcı üzerinden mi giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…