2021 Aralık Anneleri

Ben de sleepy kullanıyorum arada sızdıriyo
Ya bu sleepy de ben hiç sızdırma sıkıntısı yaşamadım Allah'a şükür hep kuru çıktı. Sadece bu ara bez bitince kayınpederim extrasını almış o çok sızdırdı. Yoksa bio naturalden çok memnunum

merve bak altta yazmış arkadaş belki bizimkilerde bundan ötürüdür
Burnunu temizleyin ama tek damlayla olmaz aspiratörle çekin şırıngaya bende cesaret edemedim çok küçükler şuan bilen birinin dikkatli yapması lazım tehlikeli gibi. İşte burun tıkanıklıgından olabilir rahat nefes alamıyosa benimkinin çogalmıyo öksürüğü sizinki çoksa doktora göstermek daha iyi

Valla bizim 1 tane gazımız olsa nasıl sancı cekiyoruz cıkarana kadar bebeler kıvranıyor sancıdan
Dediğin gibi vakit alıyor ama onlar rahatlayana kadar yapmamız lazım bende baya ugrastım kaldırdım sırtına dizime yatırdım beline en son sıcak uyguladım karnına ovdum o sıcaklıkla biraz gaz cıkardı uyudu sonra her uyandıgında bezini almadan önce bacak hareketlerini yaptırıyorum zaten yine öyle yaptım gazını saydım cocugun her bacaklarını karnına ittirmemde 12 kere gaz cıkardı şoka girdim

Ben hiç korse takamıyorum sıkan eşofman bile giyemiyorum çok acıyor dikişlerim… evlenince şehir değiştirdim bütün çevrem önceki yaşadışım yerde kaldı, aslında benim karantina 2 senelik, bebekle ilgisi yok yani ne diyelim az daha sabır

Bacaklarını ittirmek çok işe yarıyor zaten. Ya bizim ki galiba tam bir gaz bombası bazen o kadar çok çıkartıyor ki 12 ne kaç 12 çıkıyor kim bilir. Bugün de gazlıyız habire ıkınıp ağlıyor biraz bebek arabası ile gezdirdim fayda etti gibi. Hiç kıyamıyor insan ıkındıkça onlar. Ikınmaktan fıtık oldu zaten kuzum büyüdü fıtığı da her ıkınmada yüreğim ağzımda şimdi

Yaa deme ya Eksik mi kaldı benim çocuum fışkırtmalıdan
Hiç korkma. Ben çoğunlukla her beslenme öncesi yapıyorum. Alıştı bebişte. Hala hırıltı varsa aspiratörle de çekiyorum açılıyor epey burnu o da rahatlıyor. Youtube da bol bol video var ben yapmadan hepsini izlemiştim onları izle önden hızlıca kaldırabilmek için burnuna sıkmadan bir deneme yap ters çevirip pıt pıt yapabilcek misin diye sonra zaten insan pratikleşiyor epey kolaylaşıyor. Zor kısmı hızlıca alıp ters döndürüpmekte zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…