Olmuyo daha önce eklenip kendim mesajlrdan çıkıp sildigim için olmuyomus mune ablaya sordum tekrardan baştan mesaj açmak.gerekiyomusEkledim bak bi
Ya bu sleepy de ben hiç sızdırma sıkıntısı yaşamadım Allah'a şükür hep kuru çıktı. Sadece bu ara bez bitince kayınpederim extrasını almış o çok sızdırdı. Yoksa bio naturalden çok memnunumBen de sleepy kullanıyorum arada sızdıriyo
Burnunu temizleyin ama tek damlayla olmaz aspiratörle çekin şırıngaya bende cesaret edemedim çok küçükler şuan bilen birinin dikkatli yapması lazım tehlikeli gibi. İşte burun tıkanıklıgından olabilir rahat nefes alamıyosa benimkinin çogalmıyo öksürüğü sizinki çoksa doktora göstermek daha iyimerve bak altta yazmış arkadaş belki bizimkilerde bundan ötürüdür
Valla bizim 1 tane gazımız olsa nasıl sancı cekiyoruz cıkarana kadar bebeler kıvranıyor sancıdanGaz damlasıyla alakası var mı bilmiyorum ama ıkınıyorsa devamlı bol bol masaj yap bacakları ı kendine doğru ittir gazını çıkarttırmaya çalış, kakasını yaptırmaya çalış yapınca rahatlar. Doktor bize zeytinyağı önerdi ben sabah akşam birer çay kaşığı veriyorum fayda etti. Biogaia damla kullanıyordum bitince almadım çocuk daha rahat şuan. Birde mesela çok gazı olduğunda yapamadığında önce emziriyorum emerken daha rahat yapıyor, arkasına burnunu temizliyorum serum fizyolojikle ters falan döndürüp pıt pıt yaparken biraz daha gaz çıkartıyor sonra biraz karın üstü egzersizi yaptırıyorum orada da kafayı kaldırcam diye uğraşırken tekrar gaz çıkartıyor en son alt alırken masajla birlikte yavaş yavaş soyuyorum altını açınca gazı daha rahat çıkartıyor biraz da öyle tutup bacaklarını ittire ittire çıkartıyorum gazını. Biraz vakit alıyor ama onu rahatlatıyor. Hiçbiri fayda etmezse battaniye de sallayarak uyutuyoruz sallanırken de gaz çıkartıyor. Maalesef deneye yanıla uğraşa uğraşa rahatlatmaya çalışacağız bebişleri. Ha bak araba da gezmekte çok fayda ediyor.
Ben hiç korse takamıyorum sıkan eşofman bile giyemiyorum çok acıyor dikişlerim… evlenince şehir değiştirdim bütün çevrem önceki yaşadışım yerde kaldı, aslında benim karantina 2 senelik, bebekle ilgisi yok yaniKorse taktım canım annem almış sağolsun çok sert bir korse hem gobegimin toparlanması hem de belim için ben özellikle belimin derdindeyim ,belim iyi olsun herşey hallolur inşallah.
Bekarlıği hiç deme bende beklarligimi özledim, şuan paspal haldeyim ,aşırı bakımlı idim vs şimdi alakam yok . Evliyken çocuk yokken ise hergun isimden hariç dışarı çıkar geçerdim daha doğrusu hamileyken de günde 2 saat bunu yapardimşimdi 38 gündür evdeyim ve depresyondayim. Geçen arkadaşlarım başka arkadasimizin doğum günü için haber vermişler haberin olsun gidip kutlayacagiz diye ,başka arkadaşlarım ise yalvardı toplanıyoruz sende gel diye .beni eski tek olduğum zamanlarda sanıyorlar benden selam olsun dedim . Hani bebem azıcık sakın olsa valla çıkar gezer,arkadaşlarımla da olurum ama benim bebede tık yok . En çok yalan olmasın özgür halde dışarı çıkıp gezmeyi özledim , dün anneme diyorum ki kızım yürümeye başlasa da 3muz gidip gezsek annem diyo ohoo daha çok var o dediğine , aşırı sinirim bozuldu.
Off kaçımışım bunu her zaman beklerim full time hazırımDedikodu seven birileri bana özelden yazsın ya
Çok fena eş ailesi dedikodusu yapasım var ama böyle sıcağı sıcağına aleni yapamam
Mecbur özelden içimi dökmem lazım
Onu da ben acmadım ki citlembik actı ben davet yollayabiliyom sadece.
Biz ondan yaptık fışkırtmalı sen yok san nasıl akıyorMinik pompayla cekiyom artık ne gelirse. Serum fizyolojik hep damlatmıyom. Az önce damlattım ama indi mideye bi ise yaramadı bence. O şırıngalı fışkırtmalı şeyi de yapamam henüz hem o kadar da sümük yok.
Benim ekle dememe gerek yok diye düşünüyorum. Al sen burdan kafana göre begenmeyen çıksınKimler gruba gelmek istiyo bana yazsın ben ekliyim
Yaa deme yaBiz ondan yaptık fışkırtmalı sen yok san nasıl akıyor
Tabi ki bennKimler gruba gelmek istiyo bana yazsın ben ekliyim
Korktuk ama çok kolaymış cesaret edebilirsen dene bak neler çıkacakYaa deme yaEksik mi kaldı benim çocuum fışkırtmalıdan
Bacaklarını ittirmek çok işe yarıyor zaten. Ya bizim ki galiba tam bir gaz bombası bazen o kadar çok çıkartıyor ki 12 ne kaç 12 çıkıyor kim bilir. Bugün de gazlıyız habire ıkınıp ağlıyor biraz bebek arabası ile gezdirdim fayda etti gibi. Hiç kıyamıyor insan ıkındıkça onlar. Ikınmaktan fıtık oldu zaten kuzum büyüdü fıtığı da her ıkınmada yüreğim ağzımda şimdiValla bizim 1 tane gazımız olsa nasıl sancı cekiyoruz cıkarana kadar bebeler kıvranıyor sancıdan
Dediğin gibi vakit alıyor ama onlar rahatlayana kadar yapmamız lazım bende baya ugrastım kaldırdım sırtına dizime yatırdım beline en son sıcak uyguladım karnına ovdum o sıcaklıkla biraz gaz cıkardı uyudu sonra her uyandıgında bezini almadan önce bacak hareketlerini yaptırıyorum zaten yine öyle yaptım gazını saydım cocugun her bacaklarını karnına ittirmemde 12 kere gaz cıkardı şoka girdim
Beni ekler misinnnKimler gruba gelmek istiyo bana yazsın ben ekliyim
Hiç korkma. Ben çoğunlukla her beslenme öncesi yapıyorum. Alıştı bebişte. Hala hırıltı varsa aspiratörle de çekiyorum açılıyor epey burnu o da rahatlıyor. Youtube da bol bol video var ben yapmadan hepsini izlemiştimYaa deme yaEksik mi kaldı benim çocuum fışkırtmalıdan
Beni de alııınKimler gruba gelmek istiyo bana yazsın ben ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?