2021 Aralık Anneleri

Ya emerken boguluyo zaten

Boğazlarına gitmiyor o su hiç benimki de çok kaçırıyordu boğazına ama serumda hiç o sıkıntıyı yaşamadık Allah'a şükürler olsun. Bak bunu bi izle

Sütün çok tazyikli mi gidiyor acaba? Emmenin başında da sonrasında da aynı mı oluyor?
Ne zaman boğulcağı belli olmuyo sonda da oluyo. Arada boş cekiyo gibi okuyo sanki sonra sanki baska bi kanaldan sut gelmeye başlıyo. O zaman da olabiliyo ben anlamadım.

Birde bu ara bizimkinde yine çok kaçırıyor sütü boğazına ama daha güçlü öksürmeye başladı kaldırır kaldırmaz geliyor kendine. Biraz daha sabret inşallah kendi kendine çözecek zamanla daha rahat olacaksın

Ay inşallah korkunç cünkü.

Direk tenine mi takiyorsun atletin ustune mi
Kasindirmasin diye ve kirlenmesin diye atletin uzerine takiyorum ben daha rahat oluyor
Her hastane ve her doktor farkli uyguluyor. Benim ameliyathanede anestezim uygulandiktan sonra hemsireler tarafindan takilmisti sondam, o yuzden hicbi sey hissetmedim. Cikarmak icin ameliyat sonrasi uyusuklugun gecmesini bekliyorlar cisini yaptigini hissetmen icin, uyusukluk gecmis olmasina ragmen cikarilirken de hic aci hissetmedim. Uygulayan kisiye gore degisiyor olabilir bosuna kendini korkutma hic.

Ameliyathanede ciplan oluyorsun evet ama o an ekip o kadar sefkatli oluyor ki utanmak aklina dahi gelmiyor

Ben ameliyattan cikinca hasta bakici ve hemsireler gelip yatagimdayken beni bi guzel sabunlu bezlerle sildi temizledi, altima mesane bezj yerlestirdi. Yine uyusukluk gecene kadar onlar degistirmisti sonra ayaga kalkabilecek kadar acildiginda bacaklarim kendim esimin yardimiyla depend giydim tuvalete falan kendim gittim.

Ertesi gun hasta bakici dusumu aldirdi, bi guzel yikadi. Cok utanirim saniyordum ama gercekten islerinde o kadar iyiler ki utandirmadan rahatlatarak islerini yaptilar. O gunlerde dusundugun tek sey bebegin ve sagligin oldugu icin utanmak cok arka planda kaliyor bence. Bide hep sunu dusundum, benim gibi kac kadina ayni islemi yapiyorlar tek degilim ki
Philips Avent ultra air emzik kullanan var mı kızlar? Benimkilerde yıkadıgımda içinde su kalıyor hatalı mı sizinkilerde öyle mi anlamadım suyu çıkarcam diye ugrasıyorum bide yahu
Ben kullaniyorum. Her kaynatmada ici su doluyor evet ama peceteye bastirdigimda cikiyor ya da kalkriferkn ustune koyuyorum buharlasiyor ya daaaa bir damla sudan nolacak diyip veriyorum
Kimler gruba gelmek istiyo bana yazsın ben ekliyim
Bensiz olmaz bensiz olmaaaz

Eklemistim seni gördün mü

Her bebek farklı tabi hangisi onu rahatlatıyosa deneyip bulmak lazım hergünleride birbirini tutmuyor benimki sallanmaktan hoşlanmıyor bende sırtını sıvazladıktan sonra parmak uclarımda yavaşça zıplayarak geziyorum öylede rahatlıyor çıkarıyor hatta öyle pışpış söylediğimde bazen hemen uyuyor

Popodan 1 tane gaz çıkarsa sukredicem

Yaa geçmiş olsun aynen kıyamıyor insan. Valla bi oh bee diyoruz bizde rahatlıyoz gaz cıkınca kaka yapınca. 3aydan sonra biraz daha rahat oluyomuş sanırım gaz olayları inşallah öyle olur

Kızlar benim oğlumun kaşlarının arası ve sağ kaşının üstü sertleşmiş kurumuş, böyle bir şey yaşayan var mı ?

Evet her bebeğin doğası farklı deneye deneye ona neyin iyi geldiğini bulacağız bizlerde

Yaa geçmiş olsun aynen kıyamıyor insan. Valla bi oh bee diyoruz bizde rahatlıyoz gaz cıkınca kaka yapınca. 3aydan sonra biraz daha rahat oluyomuş sanırım gaz olayları inşallah öyle olur
Çok sağol bir gaza bu kadar sevineceği aklına gelmez insanın ama gaz çıkınca ev bir bayram yeri bebek mutlu aileler mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…