Ya emerken boguluyo zatenHiç korkma. Ben çoğunlukla her beslenme öncesi yapıyorum. Alıştı bebişte. Hala hırıltı varsa aspiratörle de çekiyorum açılıyor epey burnu o da rahatlıyor. Youtube da bol bol video var ben yapmadan hepsini izlemiştimonları izle önden hızlıca kaldırabilmek için burnuna sıkmadan bir deneme yap ters çevirip pıt pıt yapabilcek misin diye sonra zaten insan pratikleşiyor epey kolaylaşıyor. Zor kısmı hızlıca alıp ters döndürüpmekte zaten.
Sütün çok tazyikli mi gidiyor acaba? Emmenin başında da sonrasında da aynı mı oluyor?Ya emerken boguluyo zaten
Boğazlarına gitmiyor o su hiç benimki de çok kaçırıyordu boğazına ama serumda hiç o sıkıntıyı yaşamadık Allah'a şükürler olsun.Ya emerken boguluyo zaten
Ne zaman boğulcağı belli olmuyo sonda da oluyo. Arada boş cekiyo gibi okuyo sanki sonra sanki baska bi kanaldan sut gelmeye başlıyo. O zaman da olabiliyo ben anlamadım.Sütün çok tazyikli mi gidiyor acaba? Emmenin başında da sonrasında da aynı mı oluyor?
Birde bu ara bizimkinde yine çok kaçırıyor sütü boğazına ama daha güçlü öksürmeye başladı kaldırır kaldırmaz geliyor kendine. Biraz daha sabret inşallah kendi kendine çözecek zamanla daha rahat olacaksınYa emerken boguluyo zaten
Ay inşallah korkunç cünkü.Birde bu ara bizimkinde yine çok kaçırıyor sütü boğazına ama daha güçlü öksürmeye başladı kaldırır kaldırmaz geliyor kendine. Biraz daha sabret inşallah kendi kendine çözecek zamanla daha rahat olacaksın
Allah Allah ya kıyamam kuzuyaNe zaman boğulcağı belli olmuyo sonda da oluyo. Arada boş cekiyo gibi okuyo sanki sonra sanki baska bi kanaldan sut gelmeye başlıyo. O zaman da olabiliyo ben anlamadım.
Kasindirmasin diye ve kirlenmesin diye atletin uzerine takiyorum ben daha rahat oluyorDirek tenine mi takiyorsun atletin ustune mi
Her hastane ve her doktor farkli uyguluyor. Benim ameliyathanede anestezim uygulandiktan sonra hemsireler tarafindan takilmisti sondam, o yuzden hicbi sey hissetmedim. Cikarmak icin ameliyat sonrasi uyusuklugun gecmesini bekliyorlar cisini yaptigini hissetmen icin, uyusukluk gecmis olmasina ragmen cikarilirken de hic aci hissetmedim. Uygulayan kisiye gore degisiyor olabilir bosuna kendini korkutma hic.İnşallah canımherkes korkma diyor ama iğneden bile aşırı korkan ben sondasıymış karnımı kesicekler düşüncesi hiç çıkmıyor aklımdan elimde değil ayyy 9 gün kaldııııııııı bir yandan heyecan bir yandan korku çok karışığım ameliyatta çırılçıplakmı olunuyor ameliyattan sonra kendi bezimizi kendimiz değiştirebiliyormuz
Ben kullaniyorum. Her kaynatmada ici su doluyor evet ama peceteye bastirdigimda cikiyor ya da kalkriferkn ustune koyuyorum buharlasiyor ya daaaa bir damla sudan nolacak diyip veriyorumPhilips Avent ultra air emzik kullanan var mı kızlar? Benimkilerde yıkadıgımda içinde su kalıyor hatalı mı sizinkilerde öyle mi anlamadım suyu çıkarcam diye ugrasıyorum bide yahu
Bensiz olmaz bensiz olmaaazKimler gruba gelmek istiyo bana yazsın ben ekliyim
Eklemistim seni gördün müHer hastane ve her doktor farkli uyguluyor. Benim ameliyathanede anestezim uygulandiktan sonra hemsireler tarafindan takilmisti sondam, o yuzden hicbi sey hissetmedim. Cikarmak icin ameliyat sonrasi uyusuklugun gecmesini bekliyorlar cisini yaptigini hissetmen icin, uyusukluk gecmis olmasina ragmen cikarilirken de hic aci hissetmedim. Uygulayan kisiye gore degisiyor olabilir bosuna kendini korkutma hic.
Ameliyathanede ciplan oluyorsun evet ama o an ekip o kadar sefkatli oluyor ki utanmak aklina dahi gelmiyor
Ben ameliyattan cikinca hasta bakici ve hemsireler gelip yatagimdayken beni bi guzel sabunlu bezlerle sildi temizledi, altima mesane bezj yerlestirdi. Yine uyusukluk gecene kadar onlar degistirmisti sonra ayaga kalkabilecek kadar acildiginda bacaklarim kendim esimin yardimiyla depend giydim tuvalete falan kendim gittim.
Ertesi gun hasta bakici dusumu aldirdi, bi guzel yikadi. Cok utanirim saniyordum ama gercekten islerinde o kadar iyiler ki utandirmadan rahatlatarak islerini yaptilar. O gunlerde dusundugun tek sey bebegin ve sagligin oldugu icin utanmak cok arka planda kaliyor bence. Bide hep sunu dusundum, benim gibi kac kadina ayni islemi yapiyorlar tek degilim ki
Ben kullaniyorum. Her kaynatmada ici su doluyor evet ama peceteye bastirdigimda cikiyor ya da kalkriferkn ustune koyuyorum buharlasiyor ya daaaa bir damla sudan nolacak diyip veriyorum
Bensiz olmaz bensiz olmaaaz
Burayi okuyana kadar mesajlara sonradan bakabildimEklemistim seni gördün mü
Ne grubu bu benide ekleyin eksik kalmayayım mazallah bi tarafım şişerKimler gruba gelmek istiyo bana yazsın ben ekliyim
Ay seni unuttumNe grubu bu benide ekleyin eksik kalmayayım mazallah bi tarafım şişer
Her bebek farklı tabi hangisi onu rahatlatıyosa deneyip bulmak lazım hergünleride birbirini tutmuyor benimki sallanmaktan hoşlanmıyor bende sırtını sıvazladıktan sonra parmak uclarımda yavaşça zıplayarak geziyorum öylede rahatlıyor çıkarıyor hatta öyle pışpış söylediğimde bazen hemen uyuyorValla bizim 1 tane gazımız olsa nasıl sancı cekiyoruz cıkarana kadar bebeler kıvranıyor sancıdan
Dediğin gibi vakit alıyor ama onlar rahatlayana kadar yapmamız lazım bende baya ugrastım kaldırdım sırtına dizime yatırdım beline en son sıcak uyguladım karnına ovdum o sıcaklıkla biraz gaz cıkardı uyudu sonra her uyandıgında bezini almadan önce bacak hareketlerini yaptırıyorum zaten yine öyle yaptım gazını saydım cocugun her bacaklarını karnına ittirmemde 12 kere gaz cıkardı şoka girdim
Popodan 1 tane gaz çıkarsa sukredicemValla bizim 1 tane gazımız olsa nasıl sancı cekiyoruz cıkarana kadar bebeler kıvranıyor sancıdan
Dediğin gibi vakit alıyor ama onlar rahatlayana kadar yapmamız lazım bende baya ugrastım kaldırdım sırtına dizime yatırdım beline en son sıcak uyguladım karnına ovdum o sıcaklıkla biraz gaz cıkardı uyudu sonra her uyandıgında bezini almadan önce bacak hareketlerini yaptırıyorum zaten yine öyle yaptım gazını saydım cocugun her bacaklarını karnına ittirmemde 12 kere gaz cıkardı şoka girdim
Yaa geçmiş olsun aynen kıyamıyor insan. Valla bi oh bee diyoruz bizde rahatlıyoz gaz cıkınca kaka yapınca. 3aydan sonra biraz daha rahat oluyomuş sanırım gaz olayları inşallah öyle olurBacaklarını ittirmek çok işe yarıyor zaten. Ya bizim ki galiba tam bir gaz bombası bazen o kadar çok çıkartıyor ki 12 ne kaç 12 çıkıyor kim bilir. Bugün de gazlıyız habire ıkınıp ağlıyor biraz bebek arabası ile gezdirdim fayda etti gibi. Hiç kıyamıyor insan ıkındıkça onlar. Ikınmaktan fıtık oldu zaten kuzum büyüdü fıtığı da her ıkınmada yüreğim ağzımda şimdi
göbek show nedir yaGöbek show da yokum,beni de ekleyin daayalvariyim mi
Ben de isterim ben deKimler gruba gelmek istiyo bana yazsın ben ekliyim
Evet her bebeğin doğası farklı deneye deneye ona neyin iyi geldiğini bulacağız bizlerdeHer bebek farklı tabi hangisi onu rahatlatıyosa deneyip bulmak lazım hergünleride birbirini tutmuyor benimki sallanmaktan hoşlanmıyor bende sırtını sıvazladıktan sonra parmak uclarımda yavaşça zıplayarak geziyorum öylede rahatlıyor çıkarıyor hatta öyle pışpış söylediğimde bazen hemen uyuyor
Çok sağolYaa geçmiş olsun aynen kıyamıyor insan. Valla bi oh bee diyoruz bizde rahatlıyoz gaz cıkınca kaka yapınca. 3aydan sonra biraz daha rahat oluyomuş sanırım gaz olayları inşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?