- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 31
Biz yaşadık doktora sordum konak dedi. Zeytinyağı sür geçer dedi. Şampuanı değiştir dedi birde. Zeytinyağı sürüp ovalayınca döküldü hemenKızlar benim oğlumun kaşlarının arası ve sağ kaşının üstü sertleşmiş kurumuş, böyle bir şey yaşayan var mı ?
Bende bugün ilk kez denedim bezi 3 saat sonra değiştirdim çişi kontrol ettim maalesef çok iyi emmemiş. Elime ıslaklık geldi. Doğru tespit etmişsinBaby turco geldieymentaa denemedim tabi daha. Sleepy bio naturel den daha yumuşak. Sanki çişi çekecek pamuğu mu az dış yüzey mi daha yumuşak dokunmuş bilemedim. Ama bana kalıp bi tık sleepyden küçük gibi geldi.
Çocuk hastalıklarına gidilir herhaldeKızlar hatırlamıyorum kimdi ama isilik için hangi bölüme görürsünüz bebeğinizi. Bide baby turko bezi ile bebem gibi bir bezdi sanirim herhangi bir markette satiliyormu bunlar
Bende 24 aldım 13 14 Kilo verdim gerisi duruyorTopiğin kadersizi biz miyiz nedir bacım
Vardır mutlaka. Hepsiburada da kampanya oluyor bunlarda o yüzden ordan aldım ben. Snasayfada biri yazmış bimin30lu bezi bile 60 lira olmuş diyeKızlar hatırlamıyorum kimdi ama isilik için hangi bölüme görürsünüz bebeğinizi. Bide baby turko bezi ile bebem gibi bir bezdi sanirim herhangi bir markette satiliyormu bunlar
Beni seç beni seçKimler gruba gelmek istiyo bana yazsın ben ekliyim
Ne grubu ayKimler gruba gelmek istiyo bana yazsın ben ekliyim
Bn 15. Gün gittim beni geri yolladı 3. Ay gel dediBende 24 aldım 13 14 Kilo verdim gerisi duruyor62 ile hamile kalmıştım 72 felan sanırım kilom yakında tartilmadim
Ammaaaaa diyetisyen randevusu aldım insanlık için küçük kendim için büyük adımla vercem inşallah amin
Aynn bizim evde de abimiz bile gaz mı çıkardı evet diyince derin bi ohhh çekiyorÇok sağolbir gaza bu kadar sevineceği aklına gelmez insanın ama gaz çıkınca ev bir bayram yeri bebek mutlu aileler mutlu
10 kilo için diyetisyene gidiceksen ben 15-15 kilo için tüp mide ameliyatı oliim bariBende 24 aldım 13 14 Kilo verdim gerisi duruyor62 ile hamile kalmıştım 72 felan sanırım kilom yakında tartilmadim
Ammaaaaa diyetisyen randevusu aldım insanlık için küçük kendim için büyük adımla vercem inşallah amin
Ben direk ondan sıkıyorum. Bir doktor takip ediyorum o da öyle yapiyorM Matmazelkedi ya bi şey sorcam. Simdi bu serum fizyolojikler küçük tüplerde ya o zaten şırıngasız da sıkınca fışkırtılmış oluyo denedim boşluktaondan sıksam direkt olmaz mı?
Ben de yaptım çıktı bi şeyler bi dahakine bi serumun yarısını bi tarafa öbür yarısını diğer tarafa yapacam. Sen ne sıklıkla yapıyosun?Ben direk ondan sıkıyorum. Bir doktor takip ediyorum o da öyle yapiyor
Bizim her sabah tıkalı oluyor. Her gün yapıyorum. Hepsini sikmana da gerek yok. 1 damla bile yetiyor. Ama tup açıldıktan sonra en fazla 3 gün kullanilmaliymis bakteri uretiyomus.Ben de yaptım çıktı bi şeyler bi dahakine bi serumun yarısını bi tarafa öbür yarısını diğer tarafa yapacam. Sen ne sıklıkla yapıyosun?
Öyle yetmedi işte. Bak izlediğim videoyu atayım.Bizim her sabah tıkalı oluyor. Her gün yapıyorum. Hepsini sikmana da gerek yok. 1 damla bile yetiyor. Ama tup açıldıktan sonra en fazla 3 gün kullanilmaliymis bakteri uretiyomus.
Hee sen aspiratör kullanmiyosun o zaman. Ben aspiratörle çekiyorum.Öyle yetmedi işte. Bak izlediğim videoyu atayım.
He yok minik pompa var o yüzeysel ne varsa onu alıyoHee sen aspiratör kullanmiyosun o zaman. Ben aspiratörle çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?