Hem emiyo hem bağırıp bırakıyor tutamıyor geri ıkınıyor. Salla gezdir tekrar meme veriyom sil baştan. 2 gündür böyleyiz aralıksız. Bi tek memede uyuyor emerken nadiren kucağımda 5 dkAtak haftasında olabilir bizim de öyleydi sonra ağlarken emmiyordu değişik değişik huyları var
Hametan çok iyi birebir pisigeİnşallah bize hametan verdi dün poposuna baktı sür rahatlatır dedi kaka yaparken çıkış yerine sürülecek
Yaa böyle kocaları destekliyoruzzEşim sabah sekizde kahvaltı yaprirdı ben gidince yapamazsın diye. ☹ diger oğünleri de yapamadığinda dışardan söyle diyo ☹
Bnm garip koca da oğlanı okula götürüyorYaa böyle kocaları destekliyoruzzBenimki de sabah 6.30da meyve kuruyemiş tabağı getiriyor o çıkarken ben emziriyor oluyorum
Dün bebişi görmeye bi akraba geldi demediğini bırakmadı
Yeni doğum yapmış kadın 56 kilo olur mu, sen çok zayıfsın, sütün yoktur kesin yemek yemiyor musun
Ulan vakit bulduğumuz kadar yiyorum dedim sanki keyfimizdenNeyse ki anacığımın karantinası yarın bitiyorr
Analık beni çok sakinleştirmiş gülüp geçebildim normalde onu evden kovmam gerekiyordu
Yok anam bu akrabalar lohusa düşmanıBnm garip koca da oğlanı okula götürüyor
Kovsaydınkilolu olursun ay hiç verememişsin bn şöyle vermiştim diye sıralar zayıf olursun ayrı dert anam kimseye yaranamazsın
Bence zayıfları çekemiyolar. Sütün de cok olsa onu emzirecrn sanki mal.Yaa böyle kocaları destekliyoruzzBenimki de sabah 6.30da meyve kuruyemiş tabağı getiriyor o çıkarken ben emziriyor oluyorum
Yeni doğum yapmış kadın 56 kilo olur mu, sen çok zayıfsın, sütün yoktur kesin yemek yemiyor musun
Ulan vakit bulduğumuz kadar yiyorum dedim sanki keyfimizdenNeyse ki anacığımın karantinası yarın bitiyorr
Analık beni çok sakinleştirmiş gülüp geçebildim normalde onu evden kovmam gerekiyordu
Oglumu dogurdum hastane ziyaretine geldi esimin bir akrabası.Yaa böyle kocaları destekliyoruzzBenimki de sabah 6.30da meyve kuruyemiş tabağı getiriyor o çıkarken ben emziriyor oluyorum
Vallahi sövmelikOglumu dogurdum hastane ziyaretine geldi esimin bir akrabası.
Karninda bir tane daha mi var dedi bana. He var gel doğurt dedim
Yeni dogum yapmisim ameliyatliyim dedikleri lafa bak densizler.
Yaranamazsin bacıım
Bence zayıfları çekemiyolar. Sütün de cok olsa onu emzirecrn sanki mal.
Hastalıklı bu insanlar Allah şifa versinOglumu dogurdum hastane ziyaretine geldi esimin bir akrabası.
Yaranamazsin bacıım
Kankim olsana senden ders almak istiyorumOglumu dogurdum hastane ziyaretine geldi esimin bir akrabası.
Yaranamazsin bacıım
Bana da ilk günler sütüm gelmeyince "inek olsaydın satarlardı seni"dedilerOglumu dogurdum hastane ziyaretine geldi esimin bir akrabası.
Yaranamazsin bacıım
Terbiyesiz evet var ikitane daha ucuzmus :)Oglumu dogurdum hastane ziyaretine geldi esimin bir akrabası.
Yaranamazsin bacıım
Insallah anasi gidince normale doner benimki de benim annem yapar ona guveniyor annem 15 gun yok bakalm nasil olck:Etiket yapamadım kızlar, benim koca da tam tersi doğurmadan her işi yapardı, evimizi tertemiz tutardık, annesi gelince ana yatıyo dana yatıyo maşallah ana oğul diyarbakır karpuzu misali. Huyu değişti adamın, titiz adam gitti tembel uyuşuk oldu.
Cok para ederim oyuzden acik arttirmayla giderim deseydinBana da ilk günler sütüm gelmeyince "inek olsaydın satarlardı seni"dediler
Yok bu annesine güvenmiyor, ikisi bir yapmıyor, tembelleşti adamInsallah anasi gidince normale doner benimki de benim annem yapar ona guveniyor annem 15 gun yok bakalm nasil olck:
Hani sey mi acaba annesinin yaninda is guc yapmaya cekiniyor mu erkek adam ya ole bi dusunce mi var:sYok bu annesine güvenmiyor, ikisi bir yapmıyor, tembelleşti adamİnşallah cidden insan kimle yaşarsa onun huyunu alıyor.
Yo bekarken evin işini buna yaptırırdı anası canım hiç öyle çekinme olayı olmazHani sey mi acaba annesinin yaninda is guc yapmaya cekiniyor mu erkek adam ya ole bi dusunce mi var:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?