Benimki de öyle genleşme gibi ıkınma gibi sürekli kaba kaba seslerÖzellikle sabah 5 ten sonra başlıyor. Ben önce gaz sandım ama memeye gelince kesiyor. Ağlamıyor ama sürekli bu sesler
İyi demissin az bile olmuşOglumu dogurdum hastane ziyaretine geldi esimin bir akrabası.
Karninda bir tane daha mi var dedi bana. He var gel doğurt dedim
Yeni dogum yapmisim ameliyatliyim dedikleri lafa bak densizler.
Yaranamazsin bacıım
Ay benimki koca herif gibi sesler çıkartıyor çok komikM morruj1lonely bird alıntı yapmayı beceremiyorum bi türlü hepimizinki homurdanıyor demek ki çok şükür endişelenecek bir şey yokmuş
Benimki ne beyaz gürültü ne siyah gürültü umrunda hicbiseye yaramiyo .Beyaz gürültü umrunda değil benimkinin valla. Memeyi asla bırakmayacak
Benimki de görseniz 70 yaşındaki dedeler gibi homurduyoM morruj1lonely bird alıntı yapmayı beceremiyorum bi türlü hepimizinki homurdanıyor demek ki çok şükür endişelenecek bir şey yokmuş
Benimki de halen şiş korkma doktor normal dediKızlar benim hala dikişin üstü şiş ödemli ve ağrı acı var. Biraz iş yapsam, oğlanı emzirirken uzun otursam daha da şişiyor. Ve ilk ayağa kalkarken geriliyor orası. Herkesin mi aynı benim mi geç iyileşiyor
Benim ki memede de ağlıyor kendini arkaya doğru kasıyor,akşama kadar sürekli emip kusuyor arkasından kakaBen memeyi ağzına sokuyorum öyle uyuyabiliyorum. Bırakmıyo hiç ☹
O ana yanında Aslan kesiliyor bn bişi yapmam ana gitsin kedi olur merak etmeEtiket yapamadım kızlar, benim koca da tam tersi doğurmadan her işi yapardı, evimizi tertemiz tutardık, annesi gelince ana yatıyo dana yatıyo maşallah ana oğul diyarbakır karpuzu misali. Huyu değişti adamın, titiz adam gitti tembel uyuşuk oldu.
Bizde de bi işe yaramıyor bnm kafam ağrıyor o seste çocuk ne yapsınBeyaz gürültü umrunda değil benimkinin valla. Memeyi asla bırakmayacak
Umarım biraz daha gitmezse evi bok götürecek çünküO ana yanında Aslan kesiliyor bn bişi yapmam ana gitsin kedi olur merak etme
Ona yaptır pert olsun ertesi gün kadın çağır sen iyi yaşamamışsın deUmarım biraz daha gitmezse evi bok götürecek çünkü
Denedim yok. Başka da almadım tutuyosa bunu tutsun. Öğürüyo ya.Bizde de bi işe yaramıyor bnm kafam ağrıyor o seste çocuk ne yapsın
Emzik denesene biraz rahat edersin
Bnmki açsa tutuyor yoksa aynn mide bulandırıyorDenedim yok. Başka da almadım tutuyosa bunu tutsun. Öğürüyo ya.
Ay çok fenasınOna yaptır pert olsun ertesi gün kadın çağır sen iyi yaşamamışsın de
Dinsizin hakkından imansız gelir misaliAy çok fenasın
Gögüs ucu gözeneklerinin büyük olmasından kaynaklı canım. Aynı durum bndede var. Kızımda da yasadım bundada yasıyorum. Maalesef bebekler biraz büyüyüp süt azalıncaya kadar devam ediyorBilmiyorum ki ilk kontrolde doktorumuza danışacağım sebebi ne acaba azlık çoklukla ilgili değildir çünkü göğsüm dolmadık halde de fıskiye gibi geldiği oluyor kendim elimle sağarken de bazen damlayarak bazen inek memesi sağar gibi geliyor çok garip bi kere eşim denk geldi adam şok geçirdi musluğu açık Çeşme gibi görünce
Ben bugün bibs sipariş verdim,oğlan doğdu doğalı sabah kızımı okula gönderemiyorum eşim de geceye geçecek,sabah 6 7 arası bebeğin kriz zamanı kızımın da okula gitme zamanı o güne kadar emzige alıştırmam lazım,benim bebeğim ne anne yani ne reflu yatagi nede besik yatmıyor hamak aldım onda yatıyor ancak o da gece gündüz puset te ben de refluden şüpheleniyorumDenedim yok. Başka da almadım tutuyosa bunu tutsun. Öğürüyo ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?