2021 Aralık Anneleri

Göğüsler 2yada 3 saatte doluyor genelde csnım

Tadı güzelmi bu çayın.

Denedim yok. Başka da almadım tutuyosa bunu tutsun. Öğürüyo ya.

Aventler bibsler aldım hiçbirini tutmadı. Bimden aldığım weebaby emziği tuttu çok rahat çok nimet bişey bu emzik.

Bu arada sağlık açısından endişesi olanlar ben 4 yaşına kadar emzik emmişim dişlerimde hiçbir problem yok.

Biz de tamamlayıcı sorduk Allianz. Tek yapılmıyor dediler. Bebeğe 2000 verdi. 1300 çok iyiymiş.
Ocakta aklimiza geldi belki aralikta yaptirsaydik cok daha uygun olacakti bugun yaptirmis esim kalca cikigi kontrolu icin gidecegiz cuma gunu ondan once yaptirlim diye dusunduk

Senin bebenin ağzı ucuz emzik istiyormuş

Kizlarr bebeginde hirilti homurtu degisik sesler duyanlar vardi ozellikle onlar gorur insallah mesajimi...benimde bebegimde az az hirilti vardi hatta bi arkadas goturmus bronsit yazinca icime bi kurt düstu bugun doktora goturdum aferin sana bu kadar erken cok az farkedilir dedi ciger filmi cektirdi bronsit olusmaya baslamis cok basiymis oksuruk bile yoktu sadece hiriltiydi boyle olan varsa mutlaka ciddiye alsin...buhar makinasi falan verdi

Çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir
Bn götürdüm onun için şükür bizde burun tıkanıklığı çıktı

Çok geçmiş olsun ama nasıl hırıltı ya sanki kendisi homurduyo gibi bende mi götürüp röntgen çektirsem

Siz ne zaman yaptirmistiniz gecen sene fiuatlar cok iyimis bu sene asiri bir zam gelmis .Vergiden muaf kismini muhasebeci mi gosteriyor nasil yapiyoruz

Ocakta aklimiza geldi belki aralikta yaptirsaydik cok daha uygun olacakti bugun yaptirmis esim kalca cikigi kontrolu icin gidecegiz cuma gunu ondan once yaptirlim diye dusunduk
Daha bu bizim aralık teklifimiz. Tekrar bi daha bakayım ya. Kalça ultrasonu da var o zaman içinde.

Kızlar Dr unuz kalca usg si için ne zaman çagırdı? Bizi 40 ı cıkınca gel dedi de bna cok erken geldi. Kızımda ikinci ayda çektirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…