Göğüsler 2yada 3 saatte doluyor genelde csnımBenimde cok yumusak ya bugun 1de emzirdim bebegimi sonra 2 gibi goguslerimi sagdim manuel pompayla toplam 90cc geldi iki gogusten..burayada yazdim hatta cevap veren olmadi acaba kac cc ile doyuyor bu bebeler diye...stres icindeyim zaten acaba benim sutum yetmiyor mu dusuncesi basti yine beni goguslerim asiri yumusak oyle bebek agzindan cekincede asla fiskirmiyor
Tadı güzelmi bu çayın.Kizlarrrr bilenler vardir ama bilmeyenler icin biz sut icin bu caydan aldik e bebekte satiliyor kalmamis eczaneden 60 liraya aldik dun 300 ml yaptim ictim ve uyudum gece gogsum tas gibi olmustu masallahbebem nasil emdi cok sevindim sizede yazayim dedim galactago neo damla kullaniyorum ondan daha etkili bu
Denedim yok. Başka da almadım tutuyosa bunu tutsun. Öğürüyo ya.
Ocakta aklimiza geldi belki aralikta yaptirsaydik cok daha uygun olacakti bugun yaptirmis esim kalca cikigi kontrolu icin gidecegiz cuma gunu ondan once yaptirlim diye dusundukBiz de tamamlayıcı sorduk Allianz. Tek yapılmıyor dediler. Bebeğe 2000 verdi. 1300 çok iyiymiş.
Senin bebenin ağzı ucuz emzik istiyormuşAventler bibsler aldım hiçbirini tutmadı. Bimden aldığım weebaby emziği tuttu çok rahat çok nimet bişey bu emzik.
Bu arada sağlık açısından endişesi olanlar ben 4 yaşına kadar emzik emmişim dişlerimde hiçbir problem yok.
Evet cnm zor çıkıyor yok sırtı sıvızlamak lazımKızlar bebeğin gazını yarım saate bile zor çıkarıyorum yok cikmiyo yani başka yolu yok mu cidden , sizlerde bu kadar çok uğraşıyor musunuz ?
Iki üç pıtpıtlıuorum çıkmazsa bırakıyom.Kızlar bebeğin gazını yarım saate bile zor çıkarıyorum yok cikmiyo yani başka yolu yok mu cidden , sizlerde bu kadar çok uğraşıyor musunuz ?
Sıvazlıyorum pıtpıt vuruyorum yokEvet cnm zor çıkıyor yok sırtı sıvızlamak lazım
Çünkü seninki kolikSıvazlıyorum pıtpıt vuruyorum yokdoktor 5 dk bile emse çıkarmak için uğraş dedi merve B BitterCikilata
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirKizlarr bebeginde hirilti homurtu degisik sesler duyanlar vardi ozellikle onlar gorur insallah mesajimi...benimde bebegimde az az hirilti vardi hatta bi arkadas goturmus bronsit yazinca icime bi kurt düstu bugun doktora goturdum aferin sana bu kadar erken cok az farkedilir dedi ciger filmi cektirdi bronsit olusmaya baslamis cok basiymis oksuruk bile yoktu sadece hiriltiydi boyle olan varsa mutlaka ciddiye alsin...buhar makinasi falan verdi
Çok geçmiş olsun ama nasıl hırıltı ya sanki kendisi homurduyo gibiKizlarr bebeginde hirilti homurtu degisik sesler duyanlar vardi ozellikle onlar gorur insallah mesajimi...benimde bebegimde az az hirilti vardi hatta bi arkadas goturmus bronsit yazinca icime bi kurt düstu bugun doktora goturdum aferin sana bu kadar erken cok az farkedilir dedi ciger filmi cektirdi bronsit olusmaya baslamis cok basiymis oksuruk bile yoktu sadece hiriltiydi boyle olan varsa mutlaka ciddiye alsin...buhar makinasi falan verdi
Dikkatli takip et derim bogazdan mi cigerden mi yoksa normal ses mi cikartiyor anlasiliyor aslindaÇok geçmiş olsun ama nasıl hırıltı ya sanki kendisi homurduyo gibibende mi götürüp röntgen çektirsem
Siz ne zaman yaptirmistiniz gecen sene fiuatlar cok iyimis bu sene asiri bir zam gelmis .Vergiden muaf kismini muhasebeci mi gosteriyor nasil yapiyoruzBizim anadolu hayat tamamlayici sigorta bebişin bin lira esimin bin benim dogum teminatli (yani dogumda para odemedik) 3 bin...toplam 5 bin verdik dogum teminatsz olsa banada daha az cikardi sectiginiz hastane gruplarina gore degisiyor bazi hastaneler daha pahali...bu arada vergiden gosterip bi kismini alabiliyorsunuz aklinizda olsun gecen yil bizim esimle benim toplam 3.300du 600u geri aldik...
Daha bu bizim aralık teklifimiz. Tekrar bi daha bakayım ya. Kalça ultrasonu da var o zaman içinde.Ocakta aklimiza geldi belki aralikta yaptirsaydik cok daha uygun olacakti bugun yaptirmis esim kalca cikigi kontrolu icin gidecegiz cuma gunu ondan once yaptirlim diye dusunduk
Aynen doktorun istedigi tahlil vs. varmis sen gidp doktor yazmadn su tahlili yaptiracagim dersen yokmusDaha bu bizim aralık teklifimiz. Tekrar bi daha bakayım ya. Kalça ultrasonu da var o zaman içinde.
Hırıltı değil ama burnu tıkalı oluyor sabahları. Yarın dikkat edeyim.Dikkatli takip et derim bogazdan mi cigerden mi yoksa normal ses mi cikartiyor anlasiliyor aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?