- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
1 aylık dedi 35 günlükken yaptırdıkKızlar Dr unuz kalca usg si için ne zaman çagırdı? Bizi 40 ı cıkınca gel dedi de bna cok erken geldi. Kızımda ikinci ayda çektirmiştim
Biz gecen yil 17 aralikta yaptirdik esim ve benim icin...bu yil doguma yetismedi dogumum 21 aralikta oldu tekrar yeniledik o yuzden dogum teminatli... bebis icinde dogunca eklettik...aynen muhasebeye veriyorsunuz onlar hallediyorSiz ne zaman yaptirmistiniz gecen sene fiuatlar cok iyimis bu sene asiri bir zam gelmis .Vergiden muaf kismini muhasebeci mi gosteriyor nasil yapiyoruz
Evet cnm kan ilacı kullanıyorum bn ona bağlıyorumKızlar sezeryan sonrası kabızlık şikayetiniz devam ediyor mu ?
Ben zaten kabız oldum Dr n verdiği kan ilacını kullanmadımEvet cnm kan ilacı kullanıyorum bn ona bağlıyorum
Bende dogum yaoinca binkutu bitirdim daha almadm henuz tadi guzel tatliiBence gayet guzel
Kabizlik degil de duzensiz calisiyor sanki bebise aldigim probiyotik damladan ictim dun arada kullancamKızlar sezeryan sonrası kabızlık şikayetiniz devam ediyor mu ?
Ara ara oluyor ya çok zorlanıyorum bazı günlerKızlar sezeryan sonrası kabızlık şikayetiniz devam ediyor mu ?
Benim metabolizma çöktü eminim normalde günlük olan haftaya çıktıKabizlik degil de duzensiz calisiyor sanki bebise aldigim probiyotik damladan ictim dun arada kullancam
Bir doktora danissan probiyotik birseyler tuketsen bence iyi gelir canim
Hayata olan tahammülümIki üç pıtpıtlıuorum çıkmazsa bırakıyom.
Yeni doğan için 1 öğünde 30-60 ml diyorlar iki saatte bir. Benim maalesef o kadar sütüm gelmiyor.Benimde cok yumusak ya bugun 1de emzirdim bebegimi sonra 2 gibi goguslerimi sagdim manuel pompayla toplam 90cc geldi iki gogusten..burayada yazdim hatta cevap veren olmadi acaba kac cc ile doyuyor bu bebeler diye...stres icindeyim zaten acaba benim sutum yetmiyor mu dusuncesi basti yine beni goguslerim asiri yumusak oyle bebek agzindan cekincede asla fiskirmiyor
Doktoruna göre değişiyor benimki 38+4 de oldu ama tarihi ben seçtiğim için öyle oldu :)Merhabalar planli sezeryan olanlar kaçıncı haftada yaptilar ?
Bizimkinde var ama burnu tıkalı olduğu için bence yaa içine kuşku düşürdün takio ediyim öle olunca burnunu açıymKizlarr bebeginde hirilti homurtu degisik sesler duyanlar vardi ozellikle onlar gorur insallah mesajimi...benimde bebegimde az az hirilti vardi hatta bi arkadas goturmus bronsit yazinca icime bi kurt düstu bugun doktora goturdum aferin sana bu kadar erken cok az farkedilir dedi ciger filmi cektirdi bronsit olusmaya baslamis cok basiymis oksuruk bile yoktu sadece hiriltiydi boyle olan varsa mutlaka ciddiye alsin...buhar makinasi falan verdi
Ne ilacı verdi canım bana Ferro senol verdi bende kabız olurum diye başlamıştım yeni başlıcam ama kabıs olma dedi doktor duphalac içtim rahat çıktımBen zaten kabız oldum Dr n verdiği kan ilacını kullanmadım
Bana da onu verdi ama baktık kabizlik yapıyor zaten kabizim hiç içmedimNe ilacı verdi canım bana Ferro senol verdi bende kabız olurum diye başlamıştım yeni başlıcam ama kabıs olma dedi doktor duphalac içtim rahat çıktım
38+3 de yaptım , hayırlı doğumlar olsun inşallahMerhabalar planli sezeryan olanlar kaçıncı haftada yaptilar ?
Sağolun38+3 de yaptım , hayırlı doğumlar olsun inşallah
38+5 di planlanan ama 38+3 de doğum yaptımMerhabalar planli sezeryan olanlar kaçıncı haftada yaptilar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?