2021 Aralık Anneleri

Merhabalar planli sezeryan olanlar kaçıncı haftada yaptilar ?
39+4 ilk dogum
Yeni doğan için 1 öğünde 30-60 ml diyorlar iki saatte bir. Benim maalesef o kadar sütüm gelmiyor. Günde 4 kere mama takviyesi yaptık.
Insallah bol bol sutunuz olsun humana cayi var e bebekte bana cok iyi geldi benimde baslarda sutum yoktu galactago damlayla artti simdide humana cayi iciyorum 2 gundur goguslerim tas gibi oluyor aklinizda olsun
Bizimkinde var ama burnu tıkalı olduğu için bence yaa içine kuşku düşürdün takio ediyim öle olunca burnunu açıym
Belli oluyor ya bogazdan mi cigerden mi burundan mi korkmayin siz dikkat edin ama olmadi saglik ocagina gidersiniz

Insallah bol bol sutunuz olsun humana cayi var e bebekte bana cok iyi geldi benimde baslarda sutum yoktu galactago damlayla artti simdide humana cayi iciyorum 2 gundur goguslerim tas gibi oluyor aklinizda olsun
Dün doktor kontrolümüz vardı. Doktor da yazmış aynen sizin dediklerinizi A Asyaseyit hanım.
Çay ve damlayı günde kaç kere kullanıyoruz. Çayın tadı kötü değil Allah’tan. Ben rezene, papatya filan gibi bir şey bekledim.

Damla gunde 3 kere 15 damla
Cayi kuzenim onerdi o gunde 3 4 bardak iciyormus ben dun basladim 2 kupa iciyorum simdilik

Cigerden değil burundan dediğin gibi belli olur teşekkürler canım

Bende de kansızlık var filan ama zaten kabız oldum sezeryandan itibaren onu da araştırdım iyice kabız yapıyormus hiç kullanmadım
Hamilelikte oreferon kullandım oda çok kabızlık yapmadı hamişlikden ötürüydü belki onumu içsem deneme yanılma yapacaz artık

Kızlar ben hamilelikte sürekli kefir tükettim, hiç kabızlık sorunum olmadı. Şu an da ara ara laktozsuz alıp tüketiyorum. Denemek isteyen olur belki

Yeni doğan için 1 öğünde 30-60 ml diyorlar iki saatte bir. Benim maalesef o kadar sütüm gelmiyor. Günde 4 kere mama takviyesi yaptık
solgar brewers yeast, galactago bu ikisinden al canım süt artırıcı, tahin helvası ye. Bebeği mamadan önce emzir boş bile çekse memelere süt için mesaj gitsin, üstüne mama verirsin. Gitgide azalırtırsın zaten süt gelince. Bir de duşta sıcak su tut masaj yap memelere o da dolduruyor

Damaklı olan mı ben de aldım tutmadı denicem şimdi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…