- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Ikinci dogum 37+6 da olsa diyorum da erken mi bilemedim.38+5 di planlanan ama 38+3 de doğum yaptım
İlk doğumsa 39 da alınır ikinci daha erken oluyor
39+4 ilk dogumMerhabalar planli sezeryan olanlar kaçıncı haftada yaptilar ?
Insallah bol bol sutunuz olsunYeni doğan için 1 öğünde 30-60 ml diyorlar iki saatte bir. Benim maalesef o kadar sütüm gelmiyor.Günde 4 kere mama takviyesi yaptık.
Belli oluyor ya bogazdan mi cigerden mi burundan mi korkmayin siz dikkat edin ama olmadi saglik ocagina gidersinizBizimkinde var ama burnu tıkalı olduğu için bence yaa içine kuşku düşürdün takio ediyim öle olunca burnunu açıym
Ruhu fakir heraldeSenin bebenin ağzı ucuz emzik istiyormuş
Off ben çok kötüyüm o konuda kan kaybından ölcemKızlar sezeryan sonrası kabızlık şikayetiniz devam ediyor mu ?
Dün doktor kontrolümüz vardı. Doktor da yazmış aynen sizin dediklerinizi A Asyaseyit hanım.Insallah bol bol sutunuz olsunhumana cayi var e bebekte bana cok iyi geldi benimde baslarda sutum yoktu galactago damlayla artti simdide humana cayi iciyorum 2 gundur goguslerim tas gibi oluyor aklinizda olsun
Damla gunde 3 kere 15 damla
Aman sıkıntı yaa banada yaparsa bende içmem anemiyim bide ben napcaksamBana da onu verdi ama baktık kabizlik yapıyor zaten kabizim hiç içmedim
Cigerden değil burundan dediğin gibi belli olur teşekkürler canım39+4 ilk dogum
Insallah bol bol sutunuz olsunhumana cayi var e bebekte bana cok iyi geldi benimde baslarda sutum yoktu galactago damlayla artti simdide humana cayi iciyorum 2 gundur goguslerim tas gibi oluyor aklinizda olsun
Belli oluyor ya bogazdan mi cigerden mi burundan mi korkmayin siz dikkat edin ama olmadi saglik ocagina gidersiniz
Bende de kansızlık var filan ama zaten kabız oldum sezeryandan itibaren onu da araştırdım iyice kabız yapıyormus hiç kullanmadımAman sıkıntı yaa banada yaparsa bende içmem anemiyim bide ben napcaksam
Hamilelikte oreferon kullandım oda çok kabızlık yapmadı hamişlikden ötürüydü belki onumu içsem deneme yanılma yapacaz artıkBende de kansızlık var filan ama zaten kabız oldum sezeryandan itibaren onu da araştırdım iyice kabız yapıyormus hiç kullanmadım
38+0Merhabalar planli sezeryan olanlar kaçıncı haftada yaptilar ?
Damladan ben de aldım. 3 damla diyor sanki ben mi yanlış yorumladım.Damla gunde 3 kere 15 damla
Cayi kuzenim onerdi o gunde 3 4 bardak iciyormus ben dun basladim 2 kupa iciyorum simdilik
Anaaa aynı bizim evEtiket yapamadım kızlar, benim koca da tam tersi doğurmadan her işi yapardı, evimizi tertemiz tutardık, annesi gelince ana yatıyo dana yatıyo maşallah ana oğul diyarbakır karpuzu misali. Huyu değişti adamın, titiz adam gitti tembel uyuşuk oldu.
Hangi çay?Bundan bende kullanıyorum arada. Güzel süt yapıyor. İçinde rezene de var.
solgar brewers yeast, galactago bu ikisinden al canım süt artırıcı, tahin helvası ye. Bebeği mamadan önce emzir boş bile çekse memelere süt için mesaj gitsin, üstüne mama verirsin. Gitgide azalırtırsın zaten süt gelince. Bir de duşta sıcak su tut masaj yap memelere o da dolduruyorYeni doğan için 1 öğünde 30-60 ml diyorlar iki saatte bir. Benim maalesef o kadar sütüm gelmiyor.Günde 4 kere mama takviyesi yaptık
Tembel analar ve oğullarıAnaaa aynı bizim ev
Damaklı olan mı ben de aldım tutmadı denicem şimdi tekrarAventler bibsler aldım hiçbirini tutmadı. Bimden aldığım weebaby emziği tuttu çok rahat çok nimet bişey bu emzik.
Bu arada sağlık açısından endişesi olanlar ben 4 yaşına kadar emzik emmişim dişlerimde hiçbir problem yok.
15 Damla eminim ama yinede bilirkisiye soralimDamladan ben de aldım. 3 damla diyor sanki ben mi yanlış yorumladım.
Ben de diyorum 3 damla ne işe yarayacak15 Damla eminim ama yinede bilirkisiye soralimmerve cim galactago gunde kac kez kac damla kullaniliyordu
15 canlar. 3 kez.15 Damla eminim ama yinede bilirkisiye soralimmerve cim galactago gunde kac kez kac damla kullaniliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?