Tamam lonely. Yapacağım dediklerini. İlk günlere nazaran yavaş yavaş geliyor ama önceden yapılan yorumları okudum. Bayanlar bir öğünde 90 cc çekiyormuş. Benden zar zor 30 cc geliyorsolgar brewers yeast, galactago bu ikisinden al canım süt artırıcı, tahin helvası ye. Bebeği mamadan önce emzir boş bile çekse memelere süt için mesaj gitsin, üstüne mama verirsin. Gitgide azalırtırsın zaten süt gelince. Bir de duşta sıcak su tut masaj yap memelere o da dolduruyor
Sut artar endise etme cnm mama takviyesi dr mu verdi emzik benmki de tutmadi belki ilerde tutar diyorumTamam lonely. Yapacağım dediklerini. İlk günlere nazaran yavaş yavaş geliyor ama önceden yapılan yorumları okudum. Bayanlar bir öğünde 90 cc çekiyormuş. Benden zar zor 30 cc geliyor
Bir de benim kızı memeden ayıramıyorum. Zamk gibi yapışıyor. Canımı çok acıtıyor. Emzik verdim. Baktı süt gelmiyor, yüzüne bakmadı.
Daha tutar mı ya?Sut artar endise etme cnm mama takviyesi dr mu verdi emzik benmki de tutmadi belki ilerde tutar diyorum
Tutar cnm ilk kizim 3 4 aylikti tuttu ozmana kadar neler denedik tutmamistiDaha tutar mı ya?
37+5te oldu benm dr karar verdi kilo alimi durmustuIkinci dogum 37+6 da olsa diyorum da erken mi bilemedim.
Benim şu an bile öyle. Çok az sütüm varTamam lonely. Yapacağım dediklerini. İlk günlere nazaran yavaş yavaş geliyor ama önceden yapılan yorumları okudum. Bayanlar bir öğünde 90 cc çekiyormuş. Benden zar zor 30 cc geliyor
Bir de benim kızı memeden ayıramıyorum. Zamk gibi yapışıyor. Canımı çok acıtıyor. Emzik verdim. Baktı süt gelmiyor, yüzüne bakmadı.
Whitecım benim doğum yaptığım hastane çok kuralcıydı. Bebek aç, mama vermediler. 5 gün muayenemizde 300 gr verince mama takviyesine başla dediler.Sut artar endise etme cnm mama takviyesi dr mu verdi emzik benmki de tutmadi belki ilerde tutar diyorum
37+5 de planli olduMerhabalar planli sezeryan olanlar kaçıncı haftada yaptilar ?
Herhangi bir saglik durumunuz veya sikayetiniz varmiydi ?37+5 de planli oldu
Deme oyle ya tutsun nolurr savasiyorum ben almiyor benim kiDaha tutar mı ya?
Ben eczaneden aldim canim en garantisi diyeKizlar galagtago damlayi aldiginiz sayfanin linkini atarmisiniz ? Yani sayfalarda var ama hangi satici guvenilir bilemedim en azindan alanlar atarsa daha guvenilir olur.
Eczaneye sordum cnm depolarda bile yok malesefDeme oyle ya tutsun nolurr savasiyorum ben almiyor benim ki
Ben eczaneden aldim canim en garantisi diye
Canim ya evet kesinlikle ilk 1 ay hem de gaz sorunlari cok oluyor her bebekte olmuyor bukdr ama zamanla sindirim bagirsaklari gelisince rahatlayacak bebisler de biz deWhitecım benim doğum yaptığım hastane çok kuralcıydı. Bebek aç, mama vermediler. 5 gün muayenemizde 300 gr verince mama takviyesine başla dediler.
Emzik ve biberona da izin vermiyorlar. Damak yapısını bozuyor dediler. Ama öbür türlü benim kızda beni 1 dakika boş bırakmıyor.
Whitecım hazır seni bulmuşken bir şey daha sorayım. Benim kankam en zoru ilk 1 ay dedi. Doğru mu?
Yoktu cnm doktor kendisi gun verdi oda 37+5 e denk geliyodu.. iyi ki de erken olmuş dedim ama cunku boynunda sıkıca kordonla dogdu..hatta kiloda 2600 dogdu..Herhangi bir saglik durumunuz veya sikayetiniz varmiydi ?
Eczaneye sordum cnm depolarda bile yok malesef
Ben hepsiburada dan almıştım. Duzenli kullanımda gerçekten baya artıyor.Kizlar galagtago damlayi aldiginiz sayfanin linkini atarmisiniz ? Yani sayfalarda var ama hangi satici guvenilir bilemedim en azindan alanlar atarsa daha guvenilir olur.
Sağlıkla büyütün insallahYoktu cnm doktor kendisi gun verdi oda 37+5 e denk geliyodu.. iyi ki de erken olmuş dedim ama cunku boynunda sıkıca kordonla dogdu..hatta kiloda 2600 dogdu..
Anası kendine almadı kızı zorla aldırdıKizlar plates topu aldik bebisimi üstüne birsey serip yuzustu ayaklar asagi sekilde hopalatiyirum cok hosuna gitti uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?