2021 Aralık Anneleri

Tamam lonely. Yapacağım dediklerini. İlk günlere nazaran yavaş yavaş geliyor ama önceden yapılan yorumları okudum. Bayanlar bir öğünde 90 cc çekiyormuş. Benden zar zor 30 cc geliyor
Bir de benim kızı memeden ayıramıyorum. Zamk gibi yapışıyor. Canımı çok acıtıyor. Emzik verdim. Baktı süt gelmiyor, yüzüne bakmadı.

Sut artar endise etme cnm mama takviyesi dr mu verdi emzik benmki de tutmadi belki ilerde tutar diyorum

Benim şu an bile öyle. Çok az sütüm var

Kızlar daha önce yazan oldu mu bilmiyorum. Youtube da kolik bebekler için ses var bir saat. Anında sakinleşiyor

Sut artar endise etme cnm mama takviyesi dr mu verdi emzik benmki de tutmadi belki ilerde tutar diyorum
Whitecım benim doğum yaptığım hastane çok kuralcıydı. Bebek aç, mama vermediler. 5 gün muayenemizde 300 gr verince mama takviyesine başla dediler.
Emzik ve biberona da izin vermiyorlar. Damak yapısını bozuyor dediler. Ama öbür türlü benim kızda beni 1 dakika boş bırakmıyor.
Whitecım hazır seni bulmuşken bir şey daha sorayım. Benim kankam en zoru ilk 1 ay dedi. Doğru mu?

Kizlar galagtago damlayi aldiginiz sayfanin linkini atarmisiniz ? Yani sayfalarda var ama hangi satici guvenilir bilemedim en azindan alanlar atarsa daha guvenilir olur.

Canim ya evet kesinlikle ilk 1 ay hem de gaz sorunlari cok oluyor her bebekte olmuyor bukdr ama zamanla sindirim bagirsaklari gelisince rahatlayacak bebisler de biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…