2021 Aralık Anneleri

Kizlar galagtago damlayi aldiginiz sayfanin linkini atarmisiniz ? Yani sayfalarda var ama hangi satici guvenilir bilemedim en azindan alanlar atarsa daha guvenilir olur.
E bebek bile satıyor bn eczneddn aldım sağlam kazıklandım

Ayy bugün akşam bizde minik yastık var yüz üstü yatırdık uyudu pek sevdi bizimkide
Bnmki de çok seviyor gaz içinde rahatlıyorlar öyle
Kafasını çevirmeye başladı öyle uyurken balımda oturuyorum

Canim ya evet kesinlikle ilk 1 ay hem de gaz sorunlari cok oluyor her bebekte olmuyor bukdr ama zamanla sindirim bagirsaklari gelisince rahatlayacak bebisler de biz de
İlk 1 ay mi inşallah diyecem bugün 40 mizi çıkardık nolur artık azalsın su durum gitsin bir daha gelmesin akşam 6 dan beri zebellah etti bizi başında yavrum

Hepimizinki öyle canım memeye yapışık yaşıyoruz, emzirmek cidden zor maalesef. İlk günler memelerim yara kanayarak emzirdim, gümüş kapak ve madecassol( yıkanacak) iyi geldi. Her şeyi denedim. Şimdi de iğne batması gibi acı var mesela çok fena. Eğer emzirmekte kararlıysan biraz sabır lazım

Kizlar plates topu aldik bebisimi üstüne birsey serip yuzustu ayaklar asagi sekilde hopalatiyirum cok hosuna gitti uyudu
Ben de acile götürdüm kolik mis benim oğlan da 2 gündür gram durmadı emmedi acilde bi fitil koydular rahatladi uyuyor doktor vrbrkker için olan elma yağından al 1 çay kaşığı zeytin yağına 2 damla damlat ayak altlarına karnina masaj yap dedi yarın alıp yapacağım inşallah, plates topu bende alayım bari

Niye Doktorlar aynı cümleyi kullanmıyor anlamiyorum ,gidiyoruz acillere kêza özeller e adamlar bir iki damla ile gecistiriyorlar ise yarasa gam yemem . Bende denesem acaba işe yarar mı

Çogumuzun bebesi de gazlı yahu
Memeyi tutuş şeklinden emzirme pozisyonundan ve emzirme sıklıgından dolayı oluyormuş bide yediklerimiz hadi ona dikkat ediyoruz da.
Şu memeyi C şeklinde tutabilen var mı ben uzun süre tutamıyorum makasa ceviriyorum hep oda hava aldırıyomuş e oda gaza dönüyor

Ben C şeklinde tutuyorum bazen hiç tutmuyorum

Biz gecen yil 17 aralikta yaptirdik esim ve benim icin...bu yil doguma yetismedi dogumum 21 aralikta oldu tekrar yeniledik o yuzden dogum teminatli... bebis icinde dogunca eklettik...aynen muhasebeye veriyorsunuz onlar hallediyor
Tesekkur ederim cok uyguna yaptirmisiniz

Oglumu dogurdum hastane ziyaretine geldi esimin bir akrabası.
Karninda bir tane daha mi var dedi bana. He var gel doğurt dedim
Yeni dogum yapmisim ameliyatliyim dedikleri lafa bak densizler.
Yaranamazsin bacıım
Bana da benzer seyler söylendi doğurmamış gibisin yarısı mı cıktı hala içerde sanki.. bende gülerek hee oğlumun 5aylığı cıktı 3aylığı içerde dedim.
Her şeye sinir olup takılcagıma gülüp geçiyorum işte insanlar espri mi yapmaya calısıyor laf olsun diye mi söylüyor bilmiyorum sütün varmı yetiyormulara hiç girmiyorum bile gerçekten lohusa dönemi nasıl bi psikolojik savaş yarabbim
Şimdi de daha bu ne ki daha bugünler nekiler başladı sen bide şu zaman gelince gör yani niye hep olumsuz Ne göreceksek görecez yaşam bu.
Dünyaya gözünü açmış hiç bilmediği bir yere uyum saglamaya çalısan miniciik kalplere eşlik edecek olmanın anne olmanın güzel bi yanımı yok niye sürekli olumsuz seyler söyleniyorsa anlamıyorum.

Acı elma yagini bende aldim cok dikkatli kullanin kesinlikle ellerine agzina gelmesin sadece ayak altina masaj yapip hemen ellerimi yikiyorum ben internette arastirmistim cogu site bu sekilde diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…