- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
E bebek bile satıyor bn eczneddn aldım sağlam kazıklandımKizlar galagtago damlayi aldiginiz sayfanin linkini atarmisiniz ? Yani sayfalarda var ama hangi satici guvenilir bilemedim en azindan alanlar atarsa daha guvenilir olur.
Ben de eczaneden 50 ml 65 liraya aldım. E bebekte 100 ml 80 liraE bebek bile satıyor bn eczneddn aldım sağlam kazıklandım
120₺ verdim 100 mlBen de eczaneden 50 ml 65 liraya aldım. E bebekte 100 ml 80 lira
Ayy bugün akşam bizde minik yastık var yüz üstü yatırdık uyudu pek sevdi bizimkideKizlar plates topu aldik bebisimi üstüne birsey serip yuzustu ayaklar asagi sekilde hopalatiyirum cok hosuna gitti uyudu
Bnmki de çok seviyor gaz içinde rahatlıyorlar öyleAyy bugün akşam bizde minik yastık var yüz üstü yatırdık uyudu pek sevdi bizimkide
İlk 1 ay miCanim ya evet kesinlikle ilk 1 ay hem de gaz sorunlari cok oluyor her bebekte olmuyor bukdr ama zamanla sindirim bagirsaklari gelisince rahatlayacak bebisler de biz de
Hepimizinki öyle canım memeye yapışık yaşıyoruz, emzirmek cidden zor maalesef. İlk günler memelerim yara kanayarak emzirdim, gümüş kapak ve madecassol( yıkanacak) iyi geldi. Her şeyi denedim. Şimdi de iğne batması gibi acı var mesela çok fena. Eğer emzirmekte kararlıysan biraz sabır lazımTamam lonely. Yapacağım dediklerini. İlk günlere nazaran yavaş yavaş geliyor ama önceden yapılan yorumları okudum. Bayanlar bir öğünde 90 cc çekiyormuş. Benden zar zor 30 cc geliyor
Bir de benim kızı memeden ayıramıyorum. Zamk gibi yapışıyor. Canımı çok acıtıyor. Emzik verdim. Baktı süt gelmiyor, yüzüne bakmadı.
Ben de acile götürdüm kolik mis benim oğlan da 2 gündür gram durmadı emmedi acilde bi fitil koydular rahatladi uyuyor doktor vrbrkker için olan elma yağından al 1 çay kaşığı zeytin yağına 2 damla damlat ayak altlarına karnina masaj yap dedi yarın alıp yapacağım inşallah, plates topu bende alayım bariKizlar plates topu aldik bebisimi üstüne birsey serip yuzustu ayaklar asagi sekilde hopalatiyirum cok hosuna gitti uyudu
Niye Doktorlar aynı cümleyi kullanmıyor anlamiyorum ,gidiyoruz acillere kêza özeller e adamlar bir iki damla ile gecistiriyorlar ise yarasa gam yemem . Bende denesem acaba işe yarar mıBen de acile götürdüm kolik mis benim oğlan da 2 gündür gram durmadı emmedi acilde bi fitil koydular rahatladi uyuyor doktor vrbrkker için olan elma yağından al 1 çay kaşığı zeytin yağına 2 damla damlat ayak altlarına karnina masaj yap dedi yarın alıp yapacağım inşallah, plates topu bende alayım bari
Damaklı olan mı ben de aldım tutmadı denicem şimdi tekrar
Bi bakayım onaMalt yerine solgarın bira mayası hapı var b12li hem kilo yapmıyor. Biraz pahalı ama içinde baya hap var. Günde 6 taneye kadar içiliyor
Hangi hametan mavi mi sarı olan mı?İnşallah bize hametan verdi dün poposuna baktı sür rahatlatır dedi kaka yaparken çıkış yerine sürülecek
Memeyi tutuş şeklinden emzirme pozisyonundan ve emzirme sıklıgından dolayı oluyormuş bide yediklerimiz hadi ona dikkat ediyoruz da.Çogumuzun bebesi de gazlı yahu
Ben C şeklinde tutuyorum bazen hiç tutmuyorumMemeyi tutuş şeklinden emzirme pozisyonundan ve emzirme sıklıgından dolayı oluyormuş bide yediklerimiz hadi ona dikkat ediyoruz da.
Şu memeyi C şeklinde tutabilen var mı ben uzun süre tutamıyorum makasa ceviriyorum hep oda hava aldırıyomuş e oda gaza dönüyor
Tesekkur ederim cok uyguna yaptirmisinizBiz gecen yil 17 aralikta yaptirdik esim ve benim icin...bu yil doguma yetismedi dogumum 21 aralikta oldu tekrar yeniledik o yuzden dogum teminatli... bebis icinde dogunca eklettik...aynen muhasebeye veriyorsunuz onlar hallediyor
Bana da benzer seyler söylendi doğurmamış gibisin yarısı mı cıktı hala içerde sanki.. bende gülerek hee oğlumun 5aylığı cıktı 3aylığı içerde dedim.Oglumu dogurdum hastane ziyaretine geldi esimin bir akrabası.
Karninda bir tane daha mi var dedi bana. He var gel doğurt dedim
Yeni dogum yapmisim ameliyatliyim dedikleri lafa bak densizler.
Yaranamazsin bacıım
Acı elma yagini bende aldim cok dikkatli kullanin kesinlikle ellerine agzina gelmesin sadece ayak altina masaj yapip hemen ellerimi yikiyorum ben internette arastirmistim cogu site bu sekilde diyorduBen de acile götürdüm kolik mis benim oğlan da 2 gündür gram durmadı emmedi acilde bi fitil koydular rahatladi uyuyor doktor vrbrkker için olan elma yağından al 1 çay kaşığı zeytin yağına 2 damla damlat ayak altlarına karnina masaj yap dedi yarın alıp yapacağım inşallah, plates topu bende alayım bari
Ohh ne iyi olmuş yaa bizimki kafa kaldırıyor sadece teyzesi bugün yarı kırkımız bitti çok şükürBnmki de çok seviyor gaz içinde rahatlıyorlar öyle
Kafasını çevirmeye başladı öyle uyurken balımda oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?