2021 Aralık Anneleri

Oglumu dogurdum hastane ziyaretine geldi esimin bir akrabası.
Karninda bir tane daha mi var dedi bana. He var gel doğurt dedim
Yeni dogum yapmisim ameliyatliyim dedikleri lafa bak densizler.
Yaranamazsin bacıım
Vallaha böyleler yaa bana öyle diyorlar ş....sizler

C tutuyorum bırakırken uyuşmuş oluyor
Bi yerde okumuştum yine makas şeklinde tutmak sütün akışını kesiyormuş ne alakaysa

Son düzenleme:
Niye Doktorlar aynı cümleyi kullanmıyor anlamiyorum ,gidiyoruz acillere kêza özeller e adamlar bir iki damla ile gecistiriyorlar ise yarasa gam yemem . Bende denesem acaba işe yarar mı
Dene canım benim doktor doçent yenidogan yoğun bakım doktoru aynı zamanda sade sürme zeytinyağıyla karıştır elektrik süpürgesi sesi gibi sesler aç sakinlesebilir dedi sabah 5 gibi bide havlu ısıtıp sardım karnina biraz uyudu,doktor gaz yapacak bisey mi yedin acaba dedi dedim ben bugün sadece 1 yumurta yedim ama öyle sütün olmaz dedi ve rezene ile karışık kimyon kaynatıp kendim de içiyorum bebise de ıciriyorum dedim iyi yapıyorsun bende yap diyecektim zararı olmaz dedi başka damla filan yok zaten kullanıyorsun dedi

Bence bugünler en zor günler.
Büyüdükce dahada kolaylasiyor.
Ben oğlumun 3 yaşına doyamamiştım.
2 yaşta ufak sendromlar oluyor. Ama 3 yaşa bayıldım.
O yuzden o diyenlere aldirmayın.
Bence şu günler daha zor.
Derdini bilemiyoruz.
En zoru bu bence

Kızlar aranızda vicol damla kullanan var mı yorumlar cok iyi sizede sormak istedim

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-13-09-50-46-989_com.android.chrome.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 35
Bruno baby ya da wee alsam olur mu illa otribebe mi alayım?

Galagtaco al ya cidden çok iyi.
Ay bunu ben de mi alsam ya hepiniz kullanıyorsunuz özeniyorum
İyi mi olur acaba emin değilim
Kilo alımı iyi bebişin gündüz göğüsleri güzel boşaltıyor hatta gece uykulu olduğundan ikisini boşaltamıyor geceleri sağım yapıyorum
Ama acaba daha fazla sütüm olsa alır mıydı ne kadar süt geliyor bilmiyorum çünkü
Bir yandan yeniden tıkanır diye de korkuyorum

Elleşme sen mastit filan olursun mazallah. Ben de şiseyi yarılayayım azaltarak devam edecem. Ciddi hemen sertleşiyolar çünkü. Laktomla bu kadar dolmuyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…