Vallaha böyleler yaa bana öyle diyorlar ş....sizlerOglumu dogurdum hastane ziyaretine geldi esimin bir akrabası.
Karninda bir tane daha mi var dedi bana. He var gel doğurt dedim
Yeni dogum yapmisim ameliyatliyim dedikleri lafa bak densizler.
Yaranamazsin bacıım
Annesi maşallahOhh ne iyi olmuş yaa bizimki kafa kaldırıyor sadece teyzesi bugün yarı kırkımız bitti çok şükür
MaviHangi hametan mavi mi sarı olan mı?
C tutuyorum bırakırken uyuşmuş oluyorMemeyi tutuş şeklinden emzirme pozisyonundan ve emzirme sıklıgından dolayı oluyormuş bide yediklerimiz hadi ona dikkat ediyoruz da.
Şu memeyi C şeklinde tutabilen var mı ben uzun süre tutamıyorum makasa ceviriyorum hep oda hava aldırıyomuş e oda gaza dönüyor
Tutmadı gülüm tutmadı…Evet damaklı olan :)
Bnmki tomme tippe emzik açken huzursuz olunca tutuyor diğer zmn tutmuyorTutmadı gülüm tutmadı…
Ben hiç tutmuyorum ya ancak çocuğu taşıyırumC tutuyorum bırakırken uyuşmuş oluyor
Bi yerde okumuştum yine makas şeklinde tutmak sütün akışını kesiyormuş ne alakaysa
Hangi modeli beybiBnmki tomme tippe emzik açken huzursuz olunca tutuyor diğer zmn tutmuyor
Dene canım benim doktor doçent yenidogan yoğun bakım doktoru aynı zamanda sade sürme zeytinyağıyla karıştır elektrik süpürgesi sesi gibi sesler aç sakinlesebilir dedi sabah 5 gibi bide havlu ısıtıp sardım karnina biraz uyudu,doktor gaz yapacak bisey mi yedin acaba dedi dedim ben bugün sadece 1 yumurta yedim ama öyle sütün olmaz dedi ve rezene ile karışık kimyon kaynatıp kendim de içiyorum bebise de ıciriyorum dedim iyi yapıyorsun bende yap diyecektim zararı olmaz dedi başka damla filan yok zaten kullanıyorsun dediNiye Doktorlar aynı cümleyi kullanmıyor anlamiyorum ,gidiyoruz acillere kêza özeller e adamlar bir iki damla ile gecistiriyorlar ise yarasa gam yemem . Bende denesem acaba işe yarar mı
Bence bugünler en zor günler.Bana da benzer seyler söylendi doğurmamış gibisin yarısı mı cıktı hala içerde sanki.. bende gülerek hee oğlumun 5aylığı cıktı 3aylığı içerde dedim.
Her şeye sinir olup takılcagıma gülüp geçiyorum işte insanlar espri mi yapmaya calısıyor laf olsun diye mi söylüyor bilmiyorum sütün varmı yetiyormulara hiç girmiyorum bile gerçekten lohusa dönemi nasıl bi psikolojik savaş yarabbim
Şimdi de daha bu ne ki daha bugünler nekiler başladı sen bide şu zaman gelince gör yani niye hep olumsuzNe göreceksek görecez yaşam bu.
Dünyaya gözünü açmış hiç bilmediği bir yere uyum saglamaya çalısan miniciik kalplere eşlik edecek olmanın anne olmanın güzel bi yanımı yok niye sürekli olumsuz seyler söyleniyorsa anlamıyorum.
Galagtaco al ya cidden çok iyi.Kızlar aranızda vicol damla kullanan var mıyorumlar cok iyi sizede sormak istedim
Biraz huysuzluk oluyor zaten huysuzlarBirazdan 1. Ay kontrol ve aşımız var, heyecanlıyız. Tavsiyelerinizi alırım kızlar
Biz de dün yaptırdık beklediğim yıkım yaşanmadı azıcık ağladı uyudu hemenBirazdan 1. Ay kontrol ve aşımız var, heyecanlıyız. Tavsiyelerinizi alırım kızlar
Ay bunu ben de mi alsam ya hepiniz kullanıyorsunuz özeniyorumGalagtaco al ya cidden çok iyi.
Elleşme sen mastit filan olursun mazallah. Ben de şiseyi yarılayayım azaltarak devam edecem. Ciddi hemen sertleşiyolar çünkü. Laktomla bu kadar dolmuyodu.Ay bunu ben de mi alsam ya hepiniz kullanıyorsunuz özeniyorum
İyi mi olur acaba emin değilim
Kilo alımı iyi bebişin gündüz göğüsleri güzel boşaltıyor hatta gece uykulu olduğundan ikisini boşaltamıyor geceleri sağım yapıyorum
Ama acaba daha fazla sütüm olsa alır mıydı ne kadar süt geliyor bilmiyorum çünkü
Bir yandan yeniden tıkanır diye de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?