2021 Aralık Anneleri

anasonu aktardan mi aldın canım? Bende suan kimyon ve hazır rezene cayi var sadece. O şekilde yapsam etkisi olur mu acaba

1 yemek kaşığı kimyon, 1 yemek kaşığı rezeneyi çaydanligin ustune koy ustune 1 bardak sicak su döküp demle. Hem sen ic 2 cay kasigida bebise ver.
Ben her gün 2 fincan rezene cayi iciyorum kimyonu da bi çay kaşığı yiyorum ama gene de gazdan sürekli ikiniyor. Direkt bebise vermek daha etkili olacak sanırım

Kaka yapınca rahatliyolar. Gündüz uyumaz normalde uyudu şimdi

Tortikollis = @firug takip ediyorum da detaylı bi şekilde anlatmış denk geldi benzer şikayetler var mı bi bak istersen canım

Anne karninda ki konumu neyse onu ariyorlrmis
Yahu yasina girecekler artik ne anne karnisi bu bebeler de bi alem
Ay cok sinir bozucu ama ben de yastik koyuyorum donemesin diye toslaya toslaya yastigi da iteliyor
Delirme yine. Benimki de altıni alirken hep sağa çeviriyo kafayı
Ya ama basak burcu olmak bunu gerektirir Bak bitterde de varmis hem
Evet var öyle biz de tek taraf yatıyoruz dr egzersiz verdi eğer devam ederse fizik alırsınız dedi
Tani koydu mu doktor size yoksa sen soyledin de tanisiz oylesine egzersiz mi verdi
Tortikollis = @firug takip ediyorum da detaylı bi şekilde anlatmış denk geldi benzer şikayetler var mı bi bak istersen canım
Zaten onda gordum oyle googleladim

Kizlar gobek fitigi olanlar gobisine bastirinca bir ses geliyor degisik siz hic dokundunuzmu

Biz cerrahpaşaya gittik ilk ay kontrolüne, aşımızı da yaptılar. Bir dahaki aya randevu verdiler
Ben dün gittim ya usg istedim. Hiç iki aylıkken görüşürüz filan demediler. Eşim de diyo ki zaten boy kilo aşı sağlık ocağı takip ediyo. Devlette olmuyo öyle.

Bn söyleyecekken dr fark etti bn egzersizi önerdi tanı koymadı nete bakınca ismini öğrendim eğer geçmezse yönlendirecek

Ben dün gittim ya usg istedim. Hiç iki aylıkken görüşürüz filan demediler. Eşim de diyo ki zaten boy kilo aşı sağlık ocağı takip ediyo. Devlette olmuyo öyle.
Devlete 1 aylik gittigimde boy kilo birsey bakmadi genel muayene etti sanirim saglik ocagi bakcak evet onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…