- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Kayisi kuru incir falan yiyimKızlar zeytinyağı için, ishal yapacak şeyler yiyin, balkabağı mesela. ben aynı gün muz ve pirinç yedim benimki de yapmadı. Anne sütü alan bebeklerde 1 hafta bile normal dediler ama doktora yazın bi isterseniz
Bu benim kendi ićtiğim tarif canım. Bebegede icinden veriyorum. 1 kupa bardagi kadar yapiyorumYemek kaşığı çok olmazmı ?
Bende zeytinyagi verdim hala bekliyorum mister dörtnal gibiZeytinyagi verdim oglen ikiniyor evet aciyorum altini rahatlatmayacalisiyorum devamli yok yapamadi henuz insallah duzelir cnm
anasonu aktardan mi aldın canım? Bende suan kimyon ve hazır rezene cayi var sadece. O şekilde yapsam etkisi olur mu acabaBen 1 saat önce yaptım 1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı tane kimyon yarım tatlı kaşığı anason 300 ml kadar su kaynattim 2 çay kaşığı bebege verdim gerisini kendim içtim.Anason ilk defa koydum içerikten hemen sonra 7 8 kere hem pirtladi hem dolu kaka yaptı ve uyudu şükür
Ben her gün 2 fincan rezene cayi iciyorum kimyonu da bi çay kaşığı yiyorum ama gene de gazdan sürekli ikiniyor. Direkt bebise vermek daha etkili olacak sanırım1 yemek kaşığı kimyon, 1 yemek kaşığı rezeneyi çaydanligin ustune koy ustune 1 bardak sicak su döküp demle. Hem sen ic 2 cay kasigida bebise ver.
Kaka yapınca rahatliyolar. Gündüz uyumaz normalde uyudu şimdiBen 1 saat önce yaptım 1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı tane kimyon yarım tatlı kaşığı anason 300 ml kadar su kaynattim 2 çay kaşığı bebege verdim gerisini kendim içtim.Anason ilk defa koydum içerikten hemen sonra 7 8 kere hem pirtladi hem dolu kaka yaptı ve uyudu şükür
Gozler popoda yapsinlar da rahatlasinlar yaaa insallahBende zeytinyagi verdim hala bekliyorum mister dörtnal gibi
Dün arkadaşıma aldırdım aktardan tane anason diye valla benimki sabah 6 dan beri agliyordu icirdim uyudu ya yorgunluktan yada çaydananasonu aktardan mi aldın canım? Bende suan kimyon ve hazır rezene cayi var sadece. O şekilde yapsam etkisi olur mu acaba
Olur tabi anason alınca onu da karistirirsinanasonu aktardan mi aldın canım? Bende suan kimyon ve hazır rezene cayi var sadece. O şekilde yapsam etkisi olur mu acaba
Amin cnm.. esim de 9 da 10 da anca geliyor o saatte bulasik mi camasir mi duş mu yemek mi hangisini yapicaksin ki cok zor valla..Yapamazsin tabi allah yardimcin olsun cnm aksam esin gelince anca
Tortikollis = @firug takip ediyorum da detaylı bi şekilde anlatmış denk geldi benzer şikayetler var mı bi bak istersen canımBebegi tek tarafa yatan var mi icinizdebenimki israrla sag tarafa yatiyor o kafa illa sagda duracak. Ben uyuduktannsonra degistiriyorum o zaman da homurdaniyor
Bide yine google amcaya sordum ve yine bi hastalik tanisi koydu sagolsun, tortikollis diye bisi varmis. O olabilir mi acaba dedimKontrole gittigimizde doktora soracagim
Yahu yasina girecekler artik ne anne karnisi bu bebeler de bi alemAnne karninda ki konumu neyse onu ariyorlrmis
Ay cok sinir bozucu ama ben de yastik koyuyorum donemesin diye toslaya toslaya yastigi da iteliyorBenimki de öyle kafasının arkası düzelsin diye sırt üstü yatırıyorum 2 dk sonra bakıyorum kafa yana dönmüş. Kafasının iki yanına yastık sıkıştırıp zorla kafa üstü yatırıyorum
Ya ama basak burcu olmak bunu gerektirirDelirme yine. Benimki de altıni alirken hep sağa çeviriyo kafayı
Tani koydu mu doktor size yoksa sen soyledin de tanisiz oylesine egzersiz mi verdiEvet var öyle biz de tek taraf yatıyoruz dr egzersiz verdi eğer devam ederse fizik alırsınız dedi
Zaten onda gordum oyle googleladimTortikollis = @firug takip ediyorum da detaylı bi şekilde anlatmış denk geldi benzer şikayetler var mı bi bak istersen canım
Biz cerrahpaşaya gittik ilk ay kontrolüne, aşımızı da yaptılar. Bir dahaki aya randevu verdilerDevlette doktor her ay kontrole çağırıyo mu?
Ben dün gittim ya usg istedim. Hiç iki aylıkken görüşürüz filan demediler. Eşim de diyo ki zaten boy kilo aşı sağlık ocağı takip ediyo. Devlette olmuyo öyle.Biz cerrahpaşaya gittik ilk ay kontrolüne, aşımızı da yaptılar. Bir dahaki aya randevu verdiler
Bn söyleyecekken dr fark etti bn egzersizi önerdi tanı koymadı nete bakınca ismini öğrendim eğer geçmezse yönlendirecekYahu yasina girecekler artik ne anne karnisi bu bebeler de bi alem
Ay cok sinir bozucu ama ben de yastik koyuyorum donemesin diye toslaya toslaya yastigi da iteliyor
Ya ama basak burcu olmak bunu gerektirirBak bitterde de varmis hem
Tani koydu mu doktor size yoksa sen soyledin de tanisiz oylesine egzersiz mi verdi
Zaten onda gordum oyle googleladim
Hep aynı dr mu yapacak takibiBiz cerrahpaşaya gittik ilk ay kontrolüne, aşımızı da yaptılar. Bir dahaki aya randevu verdiler
Hayir canimDevlette doktor her ay kontrole çağırıyo mu?
Devlete 1 aylik gittigimde boy kilo birsey bakmadi genel muayene etti sanirim saglik ocagi bakcak evet onlaraBen dün gittim ya usg istedim. Hiç iki aylıkken görüşürüz filan demediler. Eşim de diyo ki zaten boy kilo aşı sağlık ocağı takip ediyo. Devlette olmuyo öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?