2021 Aralık Anneleri

3,5 yaş kızımda var. Mustela yıkama jeli ve losyon kullanıyoruz. Öncesinde krem kullanmıştık ama bitince yeniden çıktı.

Benimki de sağ tercih ediyor ama hiç üstelemedim.

Bunu uyurken yapmıyorsun değil mi

Bizim doktor bunu vermisti

Eklentiler

• Screenshot_20220109-145522_WhatsApp.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 47
Ya ozeldeki doktoru sevmedi eşim. Şimdi takipleri sadece sağlık ocağı mı yapacak?
Canim ben aylik kontrole goturmeyecem ekstra hastaligi olmazsa. Zaten saglik ocagi takibini yapiyor.
Oglumu 1 yasina kadar götürdüm yaptiklari tek sey boy kilo ölçmek ee zaten saglik ocagi yapiyor onu.
Bir de şu an hastaneye mecbur kalmadikca gitmek istemiyorum hemde bebekle.

Ya burda 3 özel hastane var diğerlerini sevmiyoz bizim hastanedekilerin de benim sevdiğimi eşim sevmedi. Karışık kafam.
Ben de 1 kere goturdum ozele daha goturmedm guzel bir tavsiue olsa gotururum kalca goz devlete yaptrcm

Ben de 1 kere goturdum ozele daha goturmedm guzel bir tavsiue olsa gotururum kalca goz devlete yaptrcm

Ben de götürmem o zaman ekstra bi şey olamdıkça inşallah. Her yer hastalık.

Hep aynı dr mu yapacak takibi
Ayni Dr mu olur bilmiyorum ama bayağı detaylı muayene yaptı, belki de ilk sefer diye bilemiyorum. Gözler göğüs pipi popo göbek her şeye baktı. Sadece kalça USG için özele gittik çünkü malum Cerrahpaşa yoğunluğu Sağlık ocağında sadece boy kilo baş çevresine bakılmıştı.

Maalesef girildi mi çıkmak mesele
Bizim de Şubat sonu randevumuz var ama Hematoloji ye

Sezeryan olan arkideşler bu karnınızdaki hissizlik dokaninca balona dokaniyomuş hissi Gectimi..? Yoksa ben gobegimi tamamiyla kayip mi ettim die dusunmeye basladim

Ayrica şampuan da yazdı selyum adı da. Mustelayi duydum bu şampuan bitince alayım olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…