Hayir canim
Devlete 1 aylik gittigimde boy kilo birsey bakmadi genel muayene etti sanirim saglik ocagi bakcak evet onlara
3,5 yaş kızımda var. Mustela yıkama jeli ve losyon kullanıyoruz. Öncesinde krem kullanmıştık ama bitince yeniden çıktı.Kızlar atopik egzama tanısı kondu bebeğime. Meğerse konak isilik be egzama ucunu bir arada geçiriyormus oğlum. Antibiyotikli krem vs.yazdi. ins geçicidir çok kötü görünüyor çünkü. Kabuk kabuk komple kafa ve boyun. Varmı böyle bir rahatsızlık geciren
Benimki de sağ tercih ediyor ama hiç üstelemedim.Bebegi tek tarafa yatan var mi icinizdebenimki israrla sag tarafa yatiyor o kafa illa sagda duracak. Ben uyuduktannsonra degistiriyorum o zaman da homurdaniyor
Bide yine google amcaya sordum ve yine bi hastalik tanisi koydu sagolsun, tortikollis diye bisi varmis. O olabilir mi acaba dedimKontrole gittigimizde doktora soracagim
Bunu uyurken yapmıyorsun değil miBenimki de öyle kafasının arkası düzelsin diye sırt üstü yatırıyorum 2 dk sonra bakıyorum kafa yana dönmüş. Kafasının iki yanına yastık sıkıştırıp zorla kafa üstü yatırıyorum
Bizim doktor bunu vermistiKızlar aranızda bebeğine kimyon yada rezene cayi yapıp veren oldu mu ? Varsa tarif ve miktar alabilir miyim? Bebisim çok gazlı sürekli ikiniyor ve az çıkarıyor gaz, damlalar da etki etmiyor artık sanırım. Son çare rezene yada kimyon vereyim dedim.
Evet cnm birde ozel dr bulablrsin istiyorsanYa ozeldeki doktoru sevmedi eşim. Şimdi takipleri sadece sağlık ocağı mı yapacak?
Ya burda 3 özel hastane var diğerlerini sevmiyoz bizim hastanedekilerin de benim sevdiğimi eşim sevmedi. Karışık kafam.Evet cnm birde ozel dr bulablrsin istiyorsan
Canim ben aylik kontrole goturmeyecem ekstra hastaligi olmazsa. Zaten saglik ocagi takibini yapiyor.Ya ozeldeki doktoru sevmedi eşim. Şimdi takipleri sadece sağlık ocağı mı yapacak?
Ben de 1 kere goturdum ozele daha goturmedm guzel bir tavsiue olsa gotururum kalca goz devlete yaptrcmYa burda 3 özel hastane var diğerlerini sevmiyoz bizim hastanedekilerin de benim sevdiğimi eşim sevmedi. Karışık kafam.
Canim ben aylik kontrole goturmeyecem ekstra hastaligi olmazsa. Zaten saglik ocagi takibini yapiyor.
Oglumu 1 yasina kadar götürdüm yaptiklari tek sey boy kilo ölçmek ee zaten saglik ocagi yapiyor onu.
Bir de şu an hastaneye mecbur kalmadikca gitmek istemiyorum hemde bebekle.
Ben de 1 kere goturdum ozele daha goturmedm guzel bir tavsiue olsa gotururum kalca goz devlete yaptrcm
Ayni Dr mu olur bilmiyorum ama bayağı detaylı muayene yaptı, belki de ilk sefer diye bilemiyorum. Gözler göğüs pipi popo göbek her şeye baktı. Sadece kalça USG için özele gittik çünkü malum Cerrahpaşa yoğunluğuHep aynı dr mu yapacak takibi
Çörekotu neye yarıyormuş canım?Bizim doktor bunu vermisti
Gaz icin canim once onu yap olmadi kimyona gec demistiÇörekotu neye yarıyormuş canım?
Maalesef girildi mi çıkmak meseleAyni Dr mu olur bilmiyorum ama bayağı detaylı muayene yaptı, belki de ilk sefer diye bilemiyorum. Gözler göğüs pipi popo göbek her şeye baktı. Sadece kalça USG için özele gittik çünkü malum Cerrahpaşa yoğunluğuSağlık ocağında sadece boy kilo baş çevresine bakılmıştı.
Nasıl fayda oldu mu çayınGaz icin canim once onu yap olmadi kimyona gec demisti
Hematoloji neden canımMaalesef girildi mi çıkmak mesele
Bizim de Şubat sonu randevumuz var ama Hematoloji ye
Benim de uyuşukSezeryan olan arkideşlerbu karnınızdaki hissizlik dokaninca balona dokaniyomuş hissi Gectimi..? Yoksa ben gobegimi tamamiyla kayip mi ettim die dusunmeye basladim
Hahh iyi o zamanBenim de uyuşuk
Uzun süre his kaybı olurSezeryan olan arkideşlerbu karnınızdaki hissizlik dokaninca balona dokaniyomuş hissi Gectimi..? Yoksa ben gobegimi tamamiyla kayip mi ettim die dusunmeye basladim
Ayrica şampuan da yazdı selyum adı da. Mustelayi duydum bu şampuan bitince alayım olmadi3,5 yaş kızımda var. Mustela yıkama jeli ve losyon kullanıyoruz. Öncesinde krem kullanmıştık ama bitince yeniden çıktı.
Benimki de sağ tercih ediyor ama hiç üstelemedim.
Bunu uyurken yapmıyorsun değil mi
Benimki de balon hala aylarca geçmez demişlerdiSezeryan olan arkideşlerbu karnınızdaki hissizlik dokaninca balona dokaniyomuş hissi Gectimi..? Yoksa ben gobegimi tamamiyla kayip mi ettim die dusunmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?