HoleyBeklenen kaka geldi
Atopik ciltler için krem olsun dedi. Mustelenın emollient serisi öyle mesela.Ayrica şampuan da yazdı selyum adı da. Mustelayi duydum bu şampuan bitince alayım olmadi
Ayy cok sukur aynen bizde hala bekleniyor
Aynen canim bir sorun olmazsa saglik ocagi yeterli insBen de götürmem o zaman ekstra bi şey olamdıkça inşallah. Her yer hastalık.
Sen zeytinyağı verdin miAyy cok sukur aynen bizde hala bekleniyor
Bugun oglen gibi verdim cnm kimyon cayi da az verdm bir de masajlar yaptim alt acinca gaz cikariyor da iste kaka gelmedi:)Sen zeytinyağı verdin mi
Ben akşam 8 9 gibi vermiştim gece 2 gibi yaptı sanırım. Seninki de yakın benceBugun oglen gibi verdim cnm kimyon cayi da az verdm bir de masajlar yaptim alt acinca gaz cikariyor da iste kaka gelmedi:)
Ay insallah umutla bekliyorumBen akşam 8 9 gibi vermiştim gece 2 gibi yaptı sanırım. Seninki de yakın bence
Tekrar müdahale gerekecek diye korkuyordum ama 1 saat önce kendiliğinden yaptı yine bir bez dolusuAy insallah umutla bekliyorum
Ay cok sukir ya bugun int de arastirdim gevsetmesi gereken kasi siktigi icin kaka gelmiyormus onu ogrencekmis zamanlaTekrar müdahale gerekecek diye korkuyordum ama 1 saat önce kendiliğinden yaptı yine bir bez dolusu3 günde ne çok kaka biriktirmişsin içinde
Relaxtaz verdi bize onu bi sorsanaZaten o bize hiç yaramadı
Çok geçmiş olsun canım neymiş sebebiKızlar atopik egzama tanısı kondu bebeğime. Meğerse konak isilik be egzama ucunu bir arada geçiriyormus oğlum. Antibiyotikli krem vs.yazdi. ins geçicidir çok kötü görünüyor çünkü. Kabuk kabuk komple kafa ve boyun. Varmı böyle bir rahatsızlık geciren
Maflor verdi olmadı onu da denerizRelaxtaz verdi bize onu bi sorsana
Ben gaz damlalarinin cok etkili oldugunu dusunmuyorm cok az etkisi vardir bebegin kaslari gelişince gececek herhalde bu sorunlarMaflor verdi olmadı onu da deneriz
Mesajı yarım yazmışımMaflor verdi olmadı onu da deneriz
Peki sence bunları kullanıp bitirdikten sonra mı mustela alayimAtopik ciltler için krem olsun dedi. Mustelenın emollient serisi öyle mesela.
Bir sebebi yok bazı bebeklerde görülür dedi. Bundan sonra giysileri şampuanı deterjanı hep daha dikkatli seçmeliyim. Merak ediyorum unuttum sormayı gıda alerjisi olanilirmi diyeÇok geçmiş olsun canım neymiş sebebi
Evet onu da bi sor bakalım bizimkinin isilikten diyet verdi çünküPeki sence bunları kullanıp bitirdikten sonra mı mustela alayim
Bir sebebi yok bazı bebeklerde görülür dedi. Bundan sonra giysileri şampuanı deterjanı hep daha dikkatli seçmeliyim. Merak ediyorum unuttum sormayı gıda alerjisi olanilirmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?