- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
Doktorun verdiğini kullan evet. Biz kullanınca epey toparlamıştı ama bitince yeniden oldu. Tekrar götürdük. Verdiği ilaç neticede, sürekli kullanamayız. Ondan sonra mustelaya başladık. Kol ve bacaklarındakiler geçti ama gövdesinde hala var.Peki sence bunları kullanıp bitirdikten sonra mı mustela alayim
Pek hoşlanmadığı için nadirenTummy time yapıyonuz mu?
Sanırım var evet deneme yapıyorum bakalım nolcak Biogaia yı bitirdik çokta iyi gelmedi bitince daha almadımMesajı yarım yazmışımbiogia yaramadıysa sizde de laktoz duyarlılığı olabilir canım. Bu damla onu önlüyormuş. Her emzirmeden önce 2-3 damlat dedi. Çok tazyikli geliyorsa ön sütü sağ verme dedi.
Benimki de dikişinnetrafı başkasının karnı gibiSezeryan olan arkideşlerbu karnınızdaki hissizlik dokaninca balona dokaniyomuş hissi Gectimi..? Yoksa ben gobegimi tamamiyla kayip mi ettim die dusunmeye basladim
Gazlı olduğu içşn hep tummy time modunda uyanıkkenTummy time yapıyonuz mu?
Kustuktan sonra yapıyom daha kusmaz diye bi daha kusuyoDoktorun verdiğini kullan evet. Biz kullanınca epey toparlamıştı ama bitince yeniden oldu. Tekrar götürdük. Verdiği ilaç neticede, sürekli kullanamayız. Ondan sonra mustelaya başladık. Kol ve bacaklarındakiler geçti ama gövdesinde hala var.
Alerjik kaynaklı olduğunu söyledi. Geçmezse alerji testi yaparız dedi ama o testler ne kadar doğru sonuç veriyor bilmiyorum. Son çare olarak kaldı şimdilik.
Pek hoşlanmadığı için nadiren
ÖdemdirBenimki de dikişinnetrafı başkasının karnı gibi
Ni de ben kilo olarak bayağı azalmama rağmen hamileyken bu kiloda sığdığım pantolonlarıma şu an sığamıyorum neden?
Karnım ve basenlerim şişmanlamış gibi kilodan bağımsız olarak
Gazlı olduğu içşn hep tummy time modunda uyanıkken
Yakında engelleyecek diye korkuyorum
Ne zaöan geçecek yaÖdemdir
Rezeneyi emziren anneye tavsiye etmiyorlar mıYaa bir de yazmayım dedim ama dayanamadım. Lütfen bebeklerinize anne sütü ve mama dışında hiçbir şey vermeyin. Doktor dese dahi! Hele ki anason, resmen uyuşturuyor bebeği. Rezene emziren anneye bile tavsiye edilmiyor. Kimyon için kendiniz. Çörek otunu kaynatıp için. Çok güzel kaka yaptırıyor. Bebeğin bezini çıkarıp kaka pozisyonunda tutun. Karnına masaj yapın. Tuzum kuru değil inanın, ilk bebeğim 15 günlükten 6. Aya kadar 3/4 günde bir ağlayarak kaka yapardı. Çörekotundan çok fayda görmüştüm.
Bize içinde laktoz olmayan bi prebiyotik yazdı 600 lira 66gr 1 ay gidermişSanırım var evet deneme yapıyorum bakalım nolcak Biogaia yı bitirdik çokta iyi gelmedi bitince daha almadım
Biz de mommys bliss içij evi satacağız artık mecburBize içinde laktoz olmayan bi prebiyotik yazdı 600 lira 66gr 1 ay gidermişbir kez alıp denicem napiim yeterki çocuk ağlamasın diye
O ne kadar? Sap simplex ile aynıymış içeriği daha ucuzsa ondan al bi deBiz de mommys bliss içij evi satacağız artık mecbur
Aksi gibi çok da zoe bulunuyor
400 liraya yakın bi şey verdikO ne kadar? Sap simplex ile aynıymış içeriği daha ucuzsa ondan al bi de
Aynen her gün tutuyor bazen 3 saat bazen 12 saat. Üstelik diyet artı gaz yapacak hiçbir şey yemiyorum. Aç gibi bişeyim yani. Artı 3 damla şu an biri bitti yerine 600lükten alınacak400 liraya yakın bi şey verdik
Valla çocuğun gazı geçsin de artık 500 600 1000 ne gerekiyorsa verecek kıvama geldik biz
Yavrum ıkınmaktan hayattan keyif alamaz hale geldi
Çok üzülüyorum artık çocuk sürekli keyifsizAynen her gün tutuyor bazen 3 saat bazen 12 saat. Üstelik diyet artı gaz yapacak hiçbir şey yemiyorum. Aç gibi bişeyim yani. Artı 3 damla şu an biri bitti yerine 600lükten alınacak
Aynen o krizlerde genelde ben de ağlıyorum. Ama anne gergin olunca bebek hiç susmazmış sakin kalın diyorlar nasıl olacaksaÇok üzülüyorum artık çocuk sürekli keyifsiz
Hep bi dertli
Geçirmenin yolunu da bilmiyoruz
Henüz yaptırmaya başlamadım kucağımda yüz üstü yatırıyorum sabahları uyutmadığı zaman sayılır mı?Tummy time yapıyonuz mu?
Peki diyetin nasıl nelere dikkat ediyorsun. Bebeğimin boynu kıpkırmızı başı ve kulakları kabuk kabuk. Çok üzülüyorum baktıkça. Sürekli netten araştırıyorum.Evet onu da bi sor bakalım bizimkinin isilikten diyet verdi çünkü
Bebeklik egzamalari kalıcı değil genelde geciciymis. İns öyle olur. Tabi biz elimizden geldiğince dikkat etmeliyizDoktorun verdiğini kullan evet. Biz kullanınca epey toparlamıştı ama bitince yeniden oldu. Tekrar götürdük. Verdiği ilaç neticede, sürekli kullanamayız. Ondan sonra mustelaya başladık. Kol ve bacaklarındakiler geçti ama gövdesinde hala var.
Alerjik kaynaklı olduğunu söyledi. Geçmezse alerji testi yaparız dedi ama o testler ne kadar doğru sonuç veriyor bilmiyorum. Son çare olarak kaldı şimdilik.
Pek hoşlanmadığı için nadiren
Evet keşke bulabilmek neden olduğunu. Senin bebeğin tam olarak nasil
Ay mümkün mü?Aynen o krizlerde genelde ben de ağlıyorum. Ama anne gergin olunca bebek hiç susmazmış sakin kalın diyorlar nasıl olacaksa
Alerji ve bazı hastalıkların nöbetini tetikliyormuş. E-lactania sitesinde güvenilir görünmüyor.Rezeneyi emziren anneye tavsiye etmiyorlar mı
Neden???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?