Ben de hep o moddayım en fazla 1 dk birakabiliyom zaten kusuyoHenüz yaptırmaya başlamadım kucağımda yüz üstü yatırıyorum sabahları uyutmadığı zaman sayılır mı?
Benimki bebek değil, 3,5 yaşında. Gövdesinde kuruluk şeklinde. Yara gibi olanlar geçti şükür.Peki diyetin nasıl nelere dikkat ediyorsun. Bebeğimin boynu kıpkırmızı başı ve kulakları kabuk kabuk. Çok üzülüyorum baktıkça. Sürekli netten araştırıyorum.
Bebeklik egzamalari kalıcı değil genelde geciciymis. İns öyle olur. Tabi biz elimizden geldiğince dikkat etmeliyiz
Evet keşke bulabilmek neden olduğunu. Senin bebeğin tam olarak nasil
Benim de o yüzden yüz üstü yatırmaya elim gitmiyor sürekli emdiği için karnı hep şiş oburiksBen de hep o moddayım en fazla 1 dk birakabiliyom zaten kusuyoSen de yaptır senin beben de kussun banane
Benim memeler sündü sündü artıkBenim de o yüzden yüz üstü yatırmaya elim gitmiyor sürekli emdiği için karnı hep şiş oburiks
Sorma ağzında oyuncak etti çekip bırakıyor falan vücudumuzun bi saygınlığı kalmadıBenim memeler sündü sündü artık
Zaten doğuma parasına yetişti gaz damlalarıBize içinde laktoz olmayan bi prebiyotik yazdı 600 lira 66gr 1 ay gidermişbir kez alıp denicem napiim yeterki çocuk ağlamasın diye
Ben süt ürünlerine yapıyorum ama geçen bal yedim kabardı mesela, dün fıstık fındıklı atıştırmalık yedim ona da kabardı. Doktorla yapmak lazım kafadan ürün kesince süt su gibi oluyor. Şimdi bile öyle benimkiPeki diyetin nasıl nelere dikkat ediyorsun. Bebeğimin boynu kıpkırmızı başı ve kulakları kabuk kabuk. Çok üzülüyorum baktıkça. Sürekli netten araştırıyorum.
Allah yardım etsin yaBen süt ürünlerine yapıyorum ama geçen bal yedim kabardı mesela, dün fıstık fındıklı atıştırmalık yedim ona da kabardı. Doktorla yapmak lazım kafadan ürün kesince süt su gibi oluyor. Şimdi bile öyle benimki
Sağol canım tek tesellim büyğdükçe geçebilirmiş inş hemen geçsinAllah yardım etsin ya
InşallahSağol canım tek tesellim büyğdükçe geçebilirmiş inş hemen geçsin
Allah yardımcın olsun canımBen süt ürünlerine yapıyorum ama geçen bal yedim kabardı mesela, dün fıstık fındıklı atıştırmalık yedim ona da kabardı. Doktorla yapmak lazım kafadan ürün kesince süt su gibi oluyor. Şimdi bile öyle benimki
Bana cildiye doktora beslenmeyle ilgili birşey demedi. Şu ilaçlı merhemler bitsin durumuna bakicamBen süt ürünlerine yapıyorum ama geçen bal yedim kabardı mesela, dün fıstık fındıklı atıştırmalık yedim ona da kabardı. Doktorla yapmak lazım kafadan ürün kesince süt su gibi oluyor. Şimdi bile öyle benimki
İnş kuzenimin bebeğinde 3 ay sonra geçmiş, bağırsaklar toparladı demek kiAllah yardımcın olsun canım
İnşallah geçicidir bu süreç
Genetikte var mı bu alerjiİnş kuzenimin bebeğinde 3 ay sonra geçmiş, bağırsaklar toparladı demek ki
Sanırım bnmki canı isterse prenses istemezse kolikKolik bebek anaları bu bizeymiş Watch this reel by elifff_ibili on Instagram
Benim doktor bi bezle tartıyor onu da bezi temiz mi diye soruyor.Bu arada astronotu üzerindeyken 5400 geldi kızım
Ben kendim tarttım ya tartmayacaktı.Benim doktor bi bezle tartıyor onu da bezi temiz mi diye soruyor.
Ama bende aşırı korku var olmasa bende istiyorum o anı kaçırmamak herkes gibi üzülüyu kaçıracağım için ama napim aşırı korku varGenel anestezi alırsanız bebeğin doğumuna tanık olamazsınız. O anı kaçırmak çok büyük kayıp olur.
Ben spinal anestezi ile doğum yaptım. Sadece itiyorlar gibi bir şey hissediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?