2021 Aralık Anneleri

Benimki bebek değil, 3,5 yaşında. Gövdesinde kuruluk şeklinde. Yara gibi olanlar geçti şükür.

Bize içinde laktoz olmayan bi prebiyotik yazdı 600 lira 66gr 1 ay gidermiş bir kez alıp denicem napiim yeterki çocuk ağlamasın diye
Zaten doğuma parasına yetişti gaz damlaları ee inşallah bi ay gider
Napcan çocuk iyi olsun diye elinden geleni yapıyorsun

Kızlar normal doğum yapanlara soruyum kanamanız bittikden sonra akıntı şekli de geldimi bide koku oluştumu rahatsız ediyor beni normalmi acabaya

Peki diyetin nasıl nelere dikkat ediyorsun. Bebeğimin boynu kıpkırmızı başı ve kulakları kabuk kabuk. Çok üzülüyorum baktıkça. Sürekli netten araştırıyorum.
Ben süt ürünlerine yapıyorum ama geçen bal yedim kabardı mesela, dün fıstık fındıklı atıştırmalık yedim ona da kabardı. Doktorla yapmak lazım kafadan ürün kesince süt su gibi oluyor. Şimdi bile öyle benimki

Allah yardım etsin ya

Allah yardımcın olsun canım
İnşallah geçicidir bu süreç

Bana cildiye doktora beslenmeyle ilgili birşey demedi. Şu ilaçlı merhemler bitsin durumuna bakicam

Genel anestezi alırsanız bebeğin doğumuna tanık olamazsınız. O anı kaçırmak çok büyük kayıp olur.
Ben spinal anestezi ile doğum yaptım. Sadece itiyorlar gibi bir şey hissediyorsunuz.
Ama bende aşırı korku var olmasa bende istiyorum o anı kaçırmamak herkes gibi üzülüyu kaçıracağım için ama napim aşırı korku var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…