2021 Aralık Anneleri

Ama bende aşırı korku var olmasa bende istiyorum o anı kaçırmamak herkes gibi üzülüyu kaçıracağım için ama napim aşırı korku var

Bana sezaryene girmeden önce spinal demişlerdi. Ameliyathaneye girince bi baktım genel anestezi olmuşum. O kafayla soramadım ama girmeden önce tuvalete girip gizli gizli ağlamıştım, giderken de baya telaş yaptım. Herhalde tansiyonum yükseldi diye düşündüm. Bebişi evet ilk ben göremedim. İlk eşim gördü. Ondan 10-15 dakika sonra ben çıkmışım yukarı. Bana dedi fotoğrafını göstereyim diye istemedim ilk görüşüm canlı olsun diye tek sıkıntı ilk ayıldığımda feci bir ağrı hissettim onda sonradan ağrı kesici yapıyorlar sanırım. Ama genel olarak düşündüğümde iyiydi, üzülmedim hiç bebeğin çıktığı anı göremedim ilk ben göremedim diye. Bir daha olsa yine genel isteyebilirim. Zaten hiç anlamadım girmemle çıkmam bir olmuş gibi geldi bana

Resmen kaka çok önemli kızlar, benim oğlan geceleri hiç uyumuyor su resmen 12-13 saat uyanık kalıyordu kıyametler koparıyordu. Gazıyla uğraş derken dedik herhalde huy değiştirdi bundan sonra geceleri uyanık olacak gündüzleri uyuyacak diye. Bugün eskisi gibi günde 4 kaka yaptı. Çocuk maşallah diyim çokk huzurlu, çok minnoş, şu saate kadar hiç sıkıntı çıkarmadı uyuyor

Hani doktorlar hemşireler diyorlar işte bilmem kaç gün yapmaması normal diye.. Normal de yapamayınca da birikiyor gazlar huzursuzluk yaratıyor. Bize normali değil huzurlusu lazım inşallah bol kakalı bol gaz çıkarmalı günümüz olur

Kızlarr şafak mesaimde harika bir bilgi buldumm
Zaten biliyorduk demeyin hevesim kırılır
e-lactancia.org sitesinde eğer ilaç kullanmanız gerekirse o ilacın ismini yazıyorsunuz içindeki etken maddelerin emziren anne için risk oluşturup oluşturmadığı derecelendirilerek yeşil, sarı, turuncu ya da kırmızı renk şeklinde yazıyorr dev hizmet

Hevesin kirilmasin

Nasıl fayda oldu mu çayın
KIZLAR!!!!!!! Dikkat cekmeye calisiyorum buyuk harflerle once metsil sonra sab simplex bio gaia aldik olmadi doktor bebege kimyon dedi tarifi paylasmistim o bi tık ise yaradi....ama acikcasi ben careyi 1 kupa kimyon cayi icmekte buldum gaz icin mutlaka deneyin derim masallah bebegime cok guzel rahatladi ictigimden beri...1 kupa sicak suya 2 cay kasigi kimyon 1 tatli kasigida seker atip kimyonu dibe cokunce sicak sicak iciyorum

Toz kimyon demi canım ben de içeyim ya

Aynen katılıyorum. Çok rahatlıyor.

Biz cerrahpaşaya gittik ilk ay kontrolüne, aşımızı da yaptılar. Bir dahaki aya randevu verdiler
Hangi doktora gittiniz, dr seçiliyor mh?
Ben dün gittim ya usg istedim. Hiç iki aylıkken görüşürüz filan demediler. Eşim de diyo ki zaten boy kilo aşı sağlık ocağı takip ediyo. Devlette olmuyo öyle.
Geçmiş olsun
Usg aynı gün çekildi mi
Kızlarr şafak mesaimde harika bir bilgi buldumm
Ben bilmiyordum, ne kadar faydalı bir bilgi, teşekkürler

Arkadaşlar bugün ilk banyomuzu yapacağız. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Arkadaşlar bugün ilk banyomuzu yapacağız. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Biri sürekli su döksün yoksa üşüyor canım, bana kimse demedi panikledim üşüttüm çocuğu. Bir de önce gövde en son baş yıkanır. Kulaklarını kapat su dökerken arkadan dök kafasına

Tamam Mervecim. Bebekler banyodan ya nefret ediyormuş, ya çok seviyormuş. Benimki inşAllah sever.
Ay insallah sever. Bizim bazen ağlıyo bazen ağlamıyo. Altınin alınmasından nefret ediyo bazen. Bazen ses çıkarmıyo. Dun gece altıni alırken bi ağladı artık bi sey oldu diye esim odadan kalktı geldi.

Ay insallah sever. Bizim bazen ağlıyo bazen ağlamıyo. Altınin alınmasından nefret ediyo bazen. Bazen ses çıkarmıyo. Dun gece altıni alırken bi ağladı artık bi sey oldu diye esim odadan kalktı geldi.
Merve benimki de çok ağlıyordu, pişik olunca sıcak suyla pamukla silmeye başladım artık ağlamıyor aç değilse, soğuk mendilden ağlıyordu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…