- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Anne babada varsa olurmuş bizde yok, kuzenin çocuğu da çok uzak geldi yani bilmiyorum kiGenetikte var mı bu alerji
Geçer cnm geçer
Aynı bizim de öyle bazen melek oluyor 1 saat sonra sen misin iyi diyenSanırım bnmki canı isterse prenses istemezse kolik
Ama bende aşırı korku var olmasa bende istiyorum o anı kaçırmamak herkes gibi üzülüyu kaçıracağım için ama napim aşırı korku var
Hevesin kirilmasinKızlarr şafak mesaimde harika bir bilgi buldumm
Zaten biliyorduk demeyin hevesim kırılır
e-lactancia.org sitesinde eğer ilaç kullanmanız gerekirse o ilacın ismini yazıyorsunuz içindeki etken maddelerin emziren anne için risk oluşturup oluşturmadığı derecelendirilerek yeşil, sarı, turuncu ya da kırmızı renk şeklinde yazıyorr dev hizmet
KIZLAR!!!!!!! Dikkat cekmeye calisiyorum buyuk harflerleNasıl fayda oldu mu çayın
Toz kimyon demi canım ben de içeyim yaKIZLAR!!!!!!! Dikkat cekmeye calisiyorum buyuk harflerleonce metsil sonra sab simplex bio gaia aldik olmadi doktor bebege kimyon dedi tarifi paylasmistim o bi tık ise yaradi....ama acikcasi ben careyi 1 kupa kimyon cayi icmekte buldum gaz icin mutlaka deneyin derim masallah bebegime cok guzel rahatladi ictigimden beri...1 kupa sicak suya 2 cay kasigi kimyon 1 tatli kasigida seker atip kimyonu dibe cokunce sicak sicak iciyorum
Kızlar normal doğum yapanlara soruyum kanamanız bittikden sonra akıntı şekli de geldimi bide koku oluştumu rahatsız ediyor beni normalmi acabaya
Aynen katılıyorum. Çok rahatlıyor.Resmen kaka çok önemli kızlar, benim oğlan geceleri hiç uyumuyor su resmen 12-13 saat uyanık kalıyordu kıyametler koparıyordu. Gazıyla uğraş derken dedik herhalde huy değiştirdi bundan sonra geceleri uyanık olacak gündüzleri uyuyacak diye. Bugün eskisi gibi günde 4 kaka yaptı. Çocuk maşallah diyim çokk huzurlu, çok minnoş, şu saate kadar hiç sıkıntı çıkarmadı uyuyor
Hani doktorlar hemşireler diyorlar işte bilmem kaç gün yapmaması normal diye.. Normal de yapamayınca da birikiyor gazlar huzursuzluk yaratıyor. Bize normali değil huzurlusu lazıminşallah bol kakalı bol gaz çıkarmalı günümüz olur
Toz kimyon canim aynen tadi berbat ama cidden bu ise yaradi sukurler olsunToz kimyon demi canım ben de içeyim ya
Hangi doktora gittiniz, dr seçiliyor mh?Biz cerrahpaşaya gittik ilk ay kontrolüne, aşımızı da yaptılar. Bir dahaki aya randevu verdiler
Geçmiş olsunBen dün gittim ya usg istedim. Hiç iki aylıkken görüşürüz filan demediler. Eşim de diyo ki zaten boy kilo aşı sağlık ocağı takip ediyo. Devlette olmuyo öyle.
Ben bilmiyordum, ne kadar faydalı bir bilgi, teşekkürlerKızlarr şafak mesaimde harika bir bilgi buldumm
biliyorduk demeyin hevesim kırılır
e-lactancia.org sitesinde eğer ilaç kullanmanız gerekirse o ilacın ismini yazıyorsunuz içindeki etken maddelerin emziren anne için risk oluşturup oluşturmadığı derecelendirilerek yeşil, sarı, turuncu ya da kırmızı renk şeklinde yazıyorr dev hizmet
Cekildi valla doktor da şaşırdıHangi doktora gittiniz, dr seçiliyor mh?
Geçmiş olsun
Usg aynı gün çekildi mi
Ben bilmiyordum, ne kadar faydalı bir bilgi, teşekkürler
Kafaya suyu dök nefesi kontrol et dök kontrol et buArkadaşlar bugün ilk banyomuzu yapacağız. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Tamam Mervecim. Bebekler banyodan ya nefret ediyormuş, ya çok seviyormuş. Benimki inşAllah sever.Kafaya suyu dök nefesi kontrol et dök kontrol et bu
Biri sürekli su döksün yoksa üşüyor canım, bana kimse demedi panikledim üşüttüm çocuğu. Bir de önce gövde en son baş yıkanır. Kulaklarını kapat su dökerken arkadan dök kafasınaArkadaşlar bugün ilk banyomuzu yapacağız. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Ay insallah sever. Bizim bazen ağlıyo bazen ağlamıyo. Altınin alınmasından nefret ediyo bazen. Bazen ses çıkarmıyo. Dun gece altıni alırken bi ağladı artık bi sey oldu diye esim odadan kalktı geldi.Tamam Mervecim. Bebekler banyodan ya nefret ediyormuş, ya çok seviyormuş. Benimki inşAllah sever.
Merve benimki de çok ağlıyordu, pişik olunca sıcak suyla pamukla silmeye başladım artık ağlamıyor aç değilse, soğuk mendilden ağlıyordu sanırım.Ay insallah sever. Bizim bazen ağlıyo bazen ağlamıyo. Altınin alınmasından nefret ediyo bazen. Bazen ses çıkarmıyo. Dun gece altıni alırken bi ağladı artık bi sey oldu diye esim odadan kalktı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?