Devlet hastanesinde dogum yaptim doktor muayene ederken ben gormedim annem goturmustu ama herkes bu reflekse bakiliyor diyoİnşallah yoktur bişey ama ilk kontrolde de doktorlar bunu yapıyor galiba sizinki yapmismidir bilmem ama elden tutup başını kaldırmaya çalışıp bırakıyordu doktor heralde reflekse de bakıyor o esnada ,güzel haberlerle gel inşallah
Ben zarar veririm o an diye korkuyorum kuzumTamam soy da baksana çocuğa önce. Kendin sakinleşmiş olursun hem götürmeden önce.
Bakilmistir bence ki annem anlatıyor bize dahi yıllar önce bebekken yapılmış bu muayene, ki sağlık ocagindaki ebeler de baktı kontroldeDevlet hastanesinde dogum yaptim doktor muayene ederken ben gormedim annem goturmustu ama herkes bu reflekse bakiliyor diyo
Iste bugun de bi gotureyim bu refleksi her zaman yapmalimi mesela sese hic yaomiyo ne kadar yuksek ses olursa olsun sadece boyle uykuyla uyaniklik arasi yani morro refleksini zayif gostermesi sese yapmamasi bi sorunmu insallah hic biseyi yoktur bende bu sacmaliklardan kurtulurum oglani da annem sonra gotureck tekrar vallahi biktim artik yoruldum ben sadece anneligimin tadini cikarmak istiyorum bu defa farkli olacak diye dusunuyordumBakilmistir bence ki annem anlatıyor bize dahi yıllar önce bebekken yapılmış bu muayene, ki sağlık ocagindaki ebeler de baktı kontrolde
Yavrum tutacaksın indir kaldır yapacaksın zararlık ne var ki anlamadım.Ben zarar veririm o an diye korkuyorum kuzum
Zaten yine goturemedim cok fena kar yagiyo simdi uyuyo uyaninca denerimYavrum tutacaksın indir kaldır yapacaksın zararlık ne var ki anlamadım.
Dene bak soy iyice bakalım.Zaten yine goturemedim cok fena kar yagiyo simdi uyuyo uyaninca denerim
Yıkığım
Napıcaz biz o işe yaBen hamile kaldigim kilonun 6 kilo altindayim ve pantalonlarimin gobek kismi kesinlikle olmuyor
Oje sürüldüyse tmmdırYıkığım
Uykusuzum
3ten önce assslaaa uyumuyor
Ama o oje sürüldü sonunda
Akıl sağlığım pek yerinde olmayabilir
Sence akşam uyudu mu?Oje sürüldüyse tmmdır
Akşam uyutma bakalım erken uyucaknmı
Biz dayanamıyoruz el kadar bebe uykusuz nasıl duruyor bilmiyorum
Ben k marastayim yani etkinliklere aktif bi sekilde katiliyor durtusellik var bunu biliyorum cunku ogretmenle cok konusup soru soruyo ama atipik mi degilmi bunu anlayamiyorum yani ben dehb dir diyordum sonra biraz daha gozlemim altina aldim sanki bi sorun var gibi burdan bi kac arkadasa yazdim en hafifi bile boyle konusamaz diyorlar suan kizimla ilgili endiselerim de var oglumla ilgili yine bu suphelere girecegimi bilseydim asla ikinci bebegi yapmazdim suan bi cikmazdayim kendimi cok caresiz hissediyorum.
Olaylar karşısında kontrolsüz tepkiler veriyor. Ani hızlı çıkışlar mesela.
Güya 16-18 saat uyumalıymış bu dönemde bebeler bizde tam tersi 18 saat ayakta kalan saat uykuSence akşam uyudu mu?
Bu çocuk tam tersi 20 saat uyanık 4 saat filan uyuyor
Iste bugun de bi gotureyim bu refleksi her zaman yapmalimi mesela sese hic yaomiyo ne kadar yuksek ses olursa olsun sadece boyle uykuyla uyaniklik arasi yani morro refleksini zayif gostermesi sese yapmamasi bi sorunmu insallah hic biseyi yoktur bende bu sacmaliklardan kurtulurum oglani da annem sonra gotureck tekrar vallahi biktim artik yoruldum ben sadece anneligimin tadini cikarmak istiyorum bu defa farkli olacak diye dusunuyordum
Kız birimizin bari bebesi uyusaydı o kadarGüya 16-18 saat uyumalıymış bu dönemde bebeler bizde tam tersi 18 saat ayakta kalan saat uyku
Bnm kide sabahtan beri uyumadı 10 dk anca uyudu
Üff aynı bizimkiGüya 16-18 saat uyumalıymış bu dönemde bebeler bizde tam tersi 18 saat ayakta kalan saat uyku
Bnm kide sabahtan beri uyumadı 10 dk anca uyudu
Ters etki yapmış deseneÜff aynı bizimki
Bi dr ilacı geldi içinde passiflora varmış
Uyur diye korkuyorduö fazla
Bizimki doping almış gibi oldu öyle bi uyanıklık
Benimki ayakta sallatmıyor kendiniTers etki yapmış desene
Ayağımda sallıyorum inşallah uyurda WC ye gidebilirim
evet hep sesli bi ortamdaydik Insallah hersey yolundadirCanım ikinci bebekler biraz daha gürültüye alışık oluyorlar. Çünkü evde bir çocuk var ve ev çok sessiz değil. İlk bebekler ise zaten yalnız oldukları için, tüm hassasiyet de onların üzerinde oluyor daha çok irkiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?