2021 Aralık Anneleri

Devlet hastanesinde dogum yaptim doktor muayene ederken ben gormedim annem goturmustu ama herkes bu reflekse bakiliyor diyo

Bakilmistir bence ki annem anlatıyor bize dahi yıllar önce bebekken yapılmış bu muayene, ki sağlık ocagindaki ebeler de baktı kontrolde
Iste bugun de bi gotureyim bu refleksi her zaman yapmalimi mesela sese hic yaomiyo ne kadar yuksek ses olursa olsun sadece boyle uykuyla uyaniklik arasi yani morro refleksini zayif gostermesi sese yapmamasi bi sorunmu insallah hic biseyi yoktur bende bu sacmaliklardan kurtulurum oglani da annem sonra gotureck tekrar vallahi biktim artik yoruldum ben sadece anneligimin tadini cikarmak istiyorum bu defa farkli olacak diye dusunuyordum

Yıkığım
Uykusuzum
3ten önce assslaaa uyumuyor
Ama o oje sürüldü sonunda
Akıl sağlığım pek yerinde olmayabilir
Oje sürüldüyse tmmdır
Akşam uyutma bakalım erken uyucaknmı
Biz dayanamıyoruz el kadar bebe uykusuz nasıl duruyor bilmiyorum

D daisybel mesela ne gibi sorun oluyo ogrencide biraz bahsedermisiniz
Olaylar karşısında kontrolsüz tepkiler veriyor. Ani hızlı çıkışlar mesela.
Kendini, eşyalarını kontrol edemiyor mesela hiçbir şekilde toparlanamıyor. Yani bunu her çocuk dağınıktır gibi düşünme, ciddi anlamda dağınık oluyor. Örneğin kalemliğini dağıtıyor, topla dediğin zaman panik oluyor.
Yazı yazarken sınırlı alana yazamıyor. Büyüklüğü küçüklüğü ayarlayamıyor. arkadaşlarıyla ilişki kuramıyor

Sence akşam uyudu mu?

Bu çocuk tam tersi 20 saat uyanık 4 saat filan uyuyor
Güya 16-18 saat uyumalıymış bu dönemde bebeler bizde tam tersi 18 saat ayakta kalan saat uyku
Bnm kide sabahtan beri uyumadı 10 dk anca uyudu

Canım ikinci bebekler biraz daha gürültüye alışık oluyorlar. Çünkü evde bir çocuk var ve ev çok sessiz değil. İlk bebekler ise zaten yalnız oldukları için, tüm hassasiyet de onların üzerinde oluyor daha çok irkiliyorlar

Güya 16-18 saat uyumalıymış bu dönemde bebeler bizde tam tersi 18 saat ayakta kalan saat uyku
Bnm kide sabahtan beri uyumadı 10 dk anca uyudu
Üff aynı bizimki
Bi dr ilacı geldi içinde passiflora varmış
Uyur diye korkuyorduö fazla
Bizimki doping almış gibi oldu öyle bi uyanıklık

Üff aynı bizimki
Bi dr ilacı geldi içinde passiflora varmış
Uyur diye korkuyorduö fazla
Bizimki doping almış gibi oldu öyle bi uyanıklık
Ters etki yapmış desene
Ayağımda sallıyorum inşallah uyurda WC ye gidebilirim

evet hep sesli bi ortamdaydik Insallah hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…