2021 Aralık Anneleri

Iste bizde arkadas iliskisi var zaten doktoru bu yaniltti adam arkadaslarin varmi diye sordu arda evet alihan ahmet benim kankalarim dedi aile ciz dedi aile cizmis ben birz sinirliyim dedi sonra bise daha ciz dedi ardaya dinazor cizecem dedi dinazor cizdi bu sinirli bi dinazor diye soyledi bu arada sacma sapan yazabilirim k bakmayin pek kendimde degilim ne bileyim cozemedim bi sorun var da bu dehbmi atipikmi tek bildigim her zaman ilgilendim babasida o iyi olsun diye tum sitenin cocuklarina bakti hep cok ilgili bi babaydi hala oyle ama bu konuda tek laf ettirmiyor benim cocugum zeki diyo evet benm cocugum zeki bunun zaten zekayla ilgisi yok diyorum ama anlatamiyorum.yildim artik

Ayy canım yaa Allah'ım yardımcın olsun inşallah bilirim bende öle dikişli halde gidip gelmek nekadar zor dikkat et sende üşütme canım tez zamanda kavuş bebişine Allah merhamet vicdan versin bakanlarada melek onlar ya nasıl böyle oluyorlar anlamıyorum gerçekten

merve canim simdi uyuyo koltuga titresim yaptim ve irkildi hatta elibi koyacak yer bulamadigi icin tekrar tekrar irkildi sonra ben tuttum daha fazla korkmasin diye
Ya bak işte bi sakin ol. Sen tam o morro yu da görmek için uyanınca soy valla bak belki de doktora gitmene geek kalmaz rahatlarsın

Amin amin canım benim. Alışmış onlar biri gidiyor bebeklerin diğeri geliyor. Heryerde Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza

Canim sese su sekilde sicradigini gordum boyle uykuyla uyaniklik arasindayken sicradigini gordum bi kac kere o kadar ama uyanikken hic gormedim derin uyurken de alkis falan yaptim opucuk sesi yaptim yine yok nese bi soralim bakalim onun disinda ozellikle karsisindayken bana bakiyo nadir de olsa guluyo

Benim oğlumu tarif ettin okulun rehberlik öğretmeni ile görüştük. Dehb değil ama dikkat dağınıklığı var dedi. Spora gönderiyoruz, dikkatini toplaması gereken oyunlar oynuyor. Bi dikkat testi varmış ama gidemedik bi türlü, araya bebek filan girdi.

Bebek cantam hazır 2 ay olacak aha gezdirip duruyorum dışarı çıkınca. Dün aklıma geldi Allah tarafından 3 numara beze gectik. Halaa 1 numara var çantada Çocuk s.çsa mahvolduk.
Bn her yeni bez aldığımda yeniliyorum aklında olsun sende öyle yap
Kıyafetlerde yeni doğan değil umarım

Senin öncelikle kendini ve eşini bu durumdan sorumlu tutmaktan vazgeçmen lazım. Herhangi bir tanı varsa da vardır, olabilir yani. Ayrıca evet bu durumun zeka ile de alakası yok, ki bununla (zihinsel engel) başetmeye çalışan çok aile var.
Biraz daha sakin olmalısın sanırım. Eğer okulda sorun yaşamıyorsa (1. Sınıfta daha çok kendini belli eder) sen de kurcalamayı bırakmalısın
okul başarısı için mümkün olduğunca ertelememeye çalışın, bebekle zordur tabii

D daisybel canim bak bugun annemler krese gittiler oglumu almaya ogretmene benim endiselerimi anlatmislar bu arada kres teyzemlerin kresi ben daha evime gitmedim annemlerde kaliyorum il merkezinde evde tv telefonla ugrasacagina oraya yolladik ogretmen de akraba demis iste ardadan cok memnunuz iletisim acisindan cok iyi demis bunu akraba oldugumuz icin soylemiyorum gercekten oyle dusundugum icin demis kuzenim kres sahibi o da annesinin gozu surekli cocugun ustunde biz burda cok memnunuz demis ama benim anlattigim herseyi evde yapiyor yani beni psikiyatriye goturduler sen sacmaliyorsun diye umarim ben sacmaliyorumdur yaniliyorumdur tum kalbimle diliyorum bu arada sadece bu okul degil yasadigimiz yerdeki ogretmen de cok memnun bana arda cok uyumlu ve sosyal bi cocuk deyince ben bi sok gecirmistim umarim ilkokulda da bi sorun yasamayiz

O zaman içini ferah tut, sen muhtemelen otizm özelliklerimi okudun, sonra da en ufak davranışı da ona bağladın. Bu şuna benziyor , bir yerin ağrıdığında internette araştırma yapmaya başlasan Allah korusun kansere kadar sonuç görebiliyorsun. Sonra bulduğun o hastalığı araştırıp, özelliklere bakıyorsun, kendinde de pek çoğu varmış gibi geliyor. Sonra doktora gidiyorsun ama hiçbir şey yok.
Bu durum insanı hastalık hastası yapar, bu sebeple kendine farklı bir uğraş bul, kafanı onunla meşgul etmeyençalış

Bi ara oyleydim sonra bi doktor bize geldi kardesimin arkadasi hiperaktif gibi dedi sonra ben incele cocuga bak otizme battim yine dedigin gibi kendimi baska seylere vermeliyim insallah kizin gelisimi cok guzel ilerler bende bu endiseleri bidaha ysamam

Soydun mu bebeyi?

Okul dersleri iyi aslında ama öğretmeninin dediği potansiyelinin çok altında durumu.
Sence bu özellikler neyin göstergesi? Kime gitmek gerekir?
Ben bu konunun uzmanı değilim. Söylediklerim atipik otizm de olabilir, dehb de olabilir. Yani tanı koyacak uzmanlığım yok

Kızlar çok üzgünüm bir ayda bebem sadece 450g almış, sütüm yoktu bi ara o sorunu hallettik bol bol sütüm var, ama bebek emmiyor, 5dk emiyor ağlamaya başlıyor kendini geriye çekip bağırıyor doktor laktoz intöleransı olabilir dedi süt ürünlerini tamamen keseceğiz, bir de damla verdi emzirmeden önce vereceğim inş faydası olur .
5 dk emiyor uyuyakalıyor ya da dediğim gibi ağlamaya başlıyor, sağıp verdiğimde 50-60cc kadar içiyor. Biberona alıştığı için mi beni emmiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…