2021 Aralık Anneleri

Fayda etti ya çok şükür motilium adı dr görsün öyle kullan belki reflü değildir ya
ilacı 20 yıl önce kardeşime de kullanıyorduk oğluma da kullandım muadili bile yok
Sorayım bakalım çünkü çocuğun ağzına hep su geliyor rahatsız ediyor belli. Mesela sola yatırınca rahat yatıyor, kafası yamuk olmasın diye sağa yatırınca su geliyo uyanıyor. Dik emzirmenin faydası oldu gibi sen de dene. M morruj1 denedin mi çocuğu dik beslemeyi canım?

Canim anlamiyorum belki ben yapamadim yani iki doktor kontrol etmis devlet hastanesinde ilk gun biri ikinci gun baska bi doktor ama neye bakti ben gormedim annem yanindaydi
Yanlış anlamazsan bence senin önce bi doktora gitmen gerekiyor, belli ki kaygı bozukluğun var, bu şekilde hem kendine hem çocuklara hem de eşine zararın dokunur. Bak ne güzel annen yanında destek, bir çocuğun büyümüş, şimdi yeni bebek geldi evinize neşe. Tabi ki hastalık da var hayatta sağlık da. Sen önce bir kaygılarından arın, sonra zaten bir sorun görürsen doktora götürürsün çocukları, bilinçlisin.

Ben suan ilac kullaniyorum canim yani kendim gittim evet ailem en buyuk destegim cok sukur.kizimi da goturecem bi gun insallah bu bi sorun Degildir hersey benm evhamlarimdir.

Raj diye cırtlı bi model kullandım benm ilk toparlamayı yaptı ay dahabtakasım gelmiyo bir aylıktan beri
Bu mu merve fayda gordun dimi niye kullanasin gelmiyor yaa

Eklentiler

• Screenshot_20220119-155108_Trendyol.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 41
Ben suan ilac kullaniyorum canim yani kendim gittim evet ailem en buyuk destegim cok sukur.kizimi da goturecem bi gun insallah bu bi sorun Degildir hersey benm evhamlarimdir.
İlaçla birlikte biraz konuşsan uzmanla o da rahatlatır, etkisi 1 aya belli ediyor ilacın. Ben de kullandım zamanında çok iyi gelmişti inş senin de evhamların geçer.

Ben dünden beri ayakta emziriyorum kafasını daha yukarıda tutuyorum faydalı oldu gibi bir kaç dk fazla emzirebildim. Damlasını da aldım relactaz diye bi damla

Sorma yok göbeğim çıktı mı yok hareket hissettiniz mi, bebiş hıçkırıyor mu, bugün kaç kez hareket etti, hamile olduğumuz dışarıdan anlaşılıyor mu hey gidi dertsiz günler

Ben dünden beri ayakta emziriyorum kafasını daha yukarıda tutuyorum faydalı oldu gibi bir kaç dk fazla emzirebildim. Damlasını da aldım relactaz diye bi damla
Onu bize de verdi bir gün kullandım çocuk çok ağlıyordu bıraktım bakiim olmadı geri başlarım. Çok sevindim inş emer bolca, beslenme bitince de ben dik şekilde göğsümde tutuyorum hem kokuna alışır hem yedikleri geri çıkmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…