- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
Bu işler hiiiç belli olmuyor. Ben ilk denemede ilkine hamile kalınca isteyince hemen oluyor sandım. İkinci için yaklaşık 1 yıl uğraştım. Amaan meğer olmuyormuş hemencecik derken, istemeden üçüncü oldu. Allah gönlüne göre versin.Yumurtam bitiyo yumurtaaaaamKendi keyfime değil ki kızıma kardeş Ama bir yıl beklerim ya düşünsene olmaz diye sevişiyosun çat ek gıda dönemi hamilesin. Aaay benim bulantılaar...
O neydi kiBunlar hep sevişememekten
Bunları bende yapıyorum ama kokumu tanımasıyla ilgili bir şey hissetmedim, sesimi tanıdığından eminim ama ben konuşunca susuyor 9 ay boşa konuşmamışız yaniDeneyebilirsin ten temasını çok önemsiyorlar. Ben deo kullanmıyorum, duşta da az kokulu jelle yıkanıyorum. Şimdi bebeğim bana yaklaşınca direkt ağzını açıyor, hatta tişörtümü babasının omzuna koyduk yine yaptı aynı şeyi. Kokumu tanıyor artık. Sen de uyurken vs göğsünde tutarsan beynine koku= emmek şeklinde kodlayacaktır
Biliyorum ben de 2. Tüp bebek için regl olmayı beklerken sürpriz hamileliğimi öğrendim.Bu işler hiiiç belli olmuyor. Ben ilk denemede ilkine hamile kalınca isteyince hemen oluyor sandım. İkinci için yaklaşık 1 yıl uğraştım. Amaan meğer olmuyormuş hemencecik derken, istemeden üçüncü oldu. Allah gönlüne göre versin.
Benimki de haftada 1 yapıyor baştan beri, dr yaptığı katı değilse normal dedi, ama böyle şekilli falan olacak kadar katiysa surup veririm dediAnne sütü aliyo çok nadir mama veriyorum. Katı değil Allahtan normal geliyor. Ilk sefer 12 gün yapmadı. Şimdi haftada bir yapıyor. Mama versen yapar dedi doktor.
Eğer en geç 3 saatte bir uyanmıyorsa uyandır mutlaka 5-6dk emmeleri yetmiyor , alışmasın öyle. Kızım alıştı 5. Dk emmeyi bırakıyor uyandıramıyorumYa çok yeni anne sorusu olacak ama soracağım
Daha geçen çocuk 20 saat uyumadı diye dert eden ben değilmişim gibi ni derdim var bugün
Bugün de uyanmıyor
Resmen sadece yemek için uyanıp 5-6 dk emiyor ve uyuyor sabahtan beri
Belki toplasan 2 saat uyanık kalmamıştır
Acaba yorgunluğu mu çıkıyor geçenki uykusuz gecelerin yoksa bu kadar uyuma bi sorun mu
2-2.5 saat civarı yemek içim uyanıyor işteEğer en geç 3 saatte bir uyanmıyorsa uyandır mutlaka 5-6dk emmeleri yetmiyor , alışmasın öyle. Kızım alıştı 5. Dk emmeyi bırakıyor uyandıramıyorumbüyük sorun
Evet benim de amh düşüktü olmaz sanıyordum ilki hemen oldu düşük yaptım, ikinci 3 ay sonra oldu. Şimdi korkudan adama yaklaşamam heralde öyle zor geldi 1 çocuk bileBu işler hiiiç belli olmuyor. Ben ilk denemede ilkine hamile kalınca isteyince hemen oluyor sandım. İkinci için yaklaşık 1 yıl uğraştım. Amaan meğer olmuyormuş hemencecik derken, istemeden üçüncü oldu. Allah gönlüne göre versin.
8-10 dk emmesi yetiyor olabilir dediğin gibi fazla geliyor olabilir süt, her çocuğun çekişi de farklı zaten kilo alımı iyiyse sorun yoktur2-2.5 saat civarı yemek içim uyanıyor işte
Sonra gazı çıkarken yine uyuyakalıyor
Devam ediyor uyumaya
Emme konusunda da zaten hiç öyle rutin 15 dk emen bi çocuk olmadı
Süt fazka geldiği için doyuyordu bence
Ama bugün sanki daha da süreyi kısalttı gibi geldi
En kötü bi 10 dk emiyordu veya 8 dk
Gündüz bizimki de sadece beslendiği sürece uyanık ama geceleerr ah geceleerrYa çok yeni anne sorusu olacak ama soracağım
Daha geçen çocuk 20 saat uyumadı diye dert eden ben değilmişim gibi ni derdim var bugün
Bugün de uyanmıyor
Acaba yorgunluğu mu çıkıyor geçenki uykusuz gecelerin yoksa bu kadar uyuma bi sorun mu
Valla benim de bilinçli olmadı, doğumdan beri bebek benle yapışık, kimse azıcık bakalım sen dinlen demeyince bildiği tek koku benimkiBunları bende yapıyorum ama kokumu tanımasıyla ilgili bir şey hissetmedim, sesimi tanıdığından eminim ama ben konuşunca susuyor 9 ay boşa konuşmamışız yani
Gece uyumayıp gündüz mi uyuyor geceyi gündüz yapmış olabilir miYa çok yeni anne sorusu olacak ama soracağım
Bugün de uyanmıyor
Bnmki de gündüz taş çatlasın parka parça toplam 1 saat anca uyuyorGündüz bizimki de sadece beslendiği sürece uyanık ama geceleerr ah geceleerr
Acıktığı için uyanıyor sonra gaz çıkarırken bir ayılıyor başlıyor şebeklikler 1 saat gözler cin gibi
Bende kocama bnm tişörtü giydircem çocuk az onda da kalsınValla benim de bilinçli olmadı, doğumdan beri bebek benle yapışık, kimse azıcık bakalım sen dinlen demeyince bildiği tek koku benimki
Ay benim de ikinciyi hemen yapmam lazim hastanemin ve doktorumun fiyati ucmus gitmis bi daha zamlanmadan yapmam lazimBugün göz doktoruna gittik. Kız uyuyodu. Kucağıma aldım uyanası gelmedi seslendim filan. Kadın diyo ki burnunu sıkın dedim istemiyorum ağlatmak. Ağlamak iyiymiş ciğerleri açılırmış diyo.Seve seve biraz kıpırdandırdım gözlerini de elimizle hafif araladık birini doktor aralayabildi diğerini ben araladım. Işıkla baktı tamam temiz katarakt yok dedi. O kadar ben de görebiliyorum katarakt yok. 6 aylıkken gelirsiniz numarasına bakarız dedi. Doktoru dinlesem bu 2 saniye için çocuğun burnunu sıkıp ağlatacam yani.
Ben de kadın doğuma gittim nihayet 50 gün oldu ama anca denk geldi lekelenme filan da bitti. Ne zaman çocuk yapayım dedim amh düşük dedim. O zaman 6 ay korun sonra da hemen olmayabilirmiş zaten çok beklemene gerek yok dedi. 6 ay yeterli olur mu dedim risk filan olur mu dedim. Yani risk olabileceği kitabi bir bilgidir dedi.
Ben de bakalım kısmet kızım ne zaman izin verir dedim.
Bana doktoru kilo alimi cok iyi beslemek icin artik uyandirmana gerek yok birak istedigi kadar uyusun demisti. Benimki simdi uykuyu 4 saate cikardi mesela, acikinca uyanip istiyor2-2.5 saat civarı yemek içim uyanıyor işte
Devam ediyor uyumaya
Emzik veriyormusun2-2.5 saat civarı yemek içim uyanıyor işte
Devam ediyor uyumaya
Ay bilmiyorum hiç uyumuyor dediğim çocuğum hiç uyanmıyor bugün deGündüz bizimki de sadece beslendiği sürece uyanık ama geceleerr ah geceleerr
Acıktığı için uyanıyor sonra gaz çıkarırken bir ayılıyor başlıyor şebeklikler 1 saat gözler cin gibi
Tam olarak bugün yaptı onu galibaGece uyumayıp gündüz mi uyuyor geceyi gündüz yapmış olabilir mi
Onun hayalini kurduğum gündem beri saat başı emziriyorumBana doktoru kilo alimi cok iyi beslemek icin artik uyandirmana gerek yok birak istedigi kadar uyusun demisti. Benimki simdi uykuyu 4 saate cikardi mesela, acikinca uyanip istiyorsen de birak uyusun, ilk riskli gunler gecti artik yavas yavas kendi duzenini olusturuyor
Çok isterdik ama emzik veremiyorum almıyorEmzik veriyormusun
Bnm de öyleydi çok kısa emiyordu
Bugün emzik vermedim hiç emme süresi uzadı
Onun için verdim ama kokuyu alınca emmek istedi daha çok bağırdıBende kocama bnm tişörtü giydircem çocuk az onda da kalsın
Dün benimki de öyleydi ve gece uyumadı bu kez de. Gece ile gğndüzü karıştırdı diye düşündüm. Bugün de dün kadar olmasa da uyudu, uzun bir gece beni bekler.Ya çok yeni anne sorusu olacak ama soracağım
Bugün de uyanmıyor
Ayy ne güzel olmuşBiliyorum ben de 2. Tüp bebek için regl olmayı beklerken sürpriz hamileliğimi öğrendim.Reçetem bile yazılmıştı gidip alacaktım eczaneden.
Evet benim de amh düşüktü olmaz sanıyordum ilki hemen oldu düşük yaptım, ikinci 3 ay sonra oldu. Şimdi korkudan adama yaklaşamam heralde öyle zor geldi 1 çocuk bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?