Bu değil dur ekleyeyim.Bu mu merve fayda gordun dimi niye kullanasin gelmiyor yaa
Bugün 40 olmuşsunuzŞimdi arada bir nefes alıyor muyum onu kontrol ediyorum alabiliyorsam devam
Ben biraz daha sorun yaşarsam duşta ten tene temas ile emzirmeyi deneyeceğim, genellikle meme reddini çözüyormuş. Hava soğuk bebe de biraz hasta olunca şimdi cesaret edemedimOnu bize de verdi bir gün kullandım çocuk çok ağlıyordu bıraktım bakiim olmadı geri başlarım. Çok sevindim inş emer bolca, beslenme bitince de ben dik şekilde göğsümde tutuyorum hem kokuna alışır hem yedikleri geri çıkmaz cnm
Bu benimkisi şimdi fiyatlar artmış baya tabiHangi model fotograf atabilirmisin
Eveet dışarılara çıktık bu geceden itibaren uykuda düzen bekliyorumBugün 40 olmuşsunuzdaha büyüdü bişi olmaz
Hemen 2. Çocuk muu bu ne cesaret yiğidimBugün göz doktoruna gittik. Kız uyuyodu. Kucağıma aldım uyanası gelmedi seslendim filan. Kadın diyo ki burnunu sıkın dedim istemiyorum ağlatmak. Ağlamak iyiymiş ciğerleri açılırmış diyo.Seve seve biraz kıpırdandırdım gözlerini de elimizle hafif araladık birini doktor aralayabildi diğerini ben araladım. Işıkla baktı tamam temiz katarakt yok dedi. O kadar ben de görebiliyorum katarakt yok. 6 aylıkken gelirsiniz numarasına bakarız dedi. Doktoru dinlesem bu 2 saniye için çocuğun burnunu sıkıp ağlatacam yani.
Ben de kadın doğuma gittim nihayet 50 gün oldu ama anca denk geldi lekelenme filan da bitti. Ne zaman çocuk yapayım dedim amh düşük dedim. O zaman 6 ay korun sonra da hemen olmayabilirmiş zaten çok beklemene gerek yok dedi. 6 ay yeterli olur mu dedim risk filan olur mu dedim. Yani risk olabileceği kitabi bir bilgidir dedi.
Ben de bakalım kısmet kızım ne zaman izin verir dedim.
Deneyebilirsin ten temasını çok önemsiyorlar. Ben deo kullanmıyorum, duşta da az kokulu jelle yıkanıyorum. Şimdi bebeğim bana yaklaşınca direkt ağzını açıyor, hatta tişörtümü babasının omzuna koyduk yine yaptı aynı şeyi. Kokumu tanıyor artık. Sen de uyurken vs göğsünde tutarsan beynine koku= emmek şeklinde kodlayacaktırBen biraz daha sorun yaşarsam duşta ten tene temas ile emzirmeyi deneyeceğim, genellikle meme reddini çözüyormuş. Hava soğuk bebe de biraz hasta olunca şimdi cesaret edemedim
Yumurtam bitiyo yumurtaaaaamHemen 2. Çocuk muu bu ne cesaret yiğidim
Allah gönlüne göre versin kardeşim ben burda bırakıyorum siz devam edinYumurtam bitiyo yumurtaaaaamKendi keyfime değil ki kızıma kardeş Ama bir yıl beklerim ya düşünsene olmaz diye sevişiyosun çat ek gıda dönemi hamilesin. Aaay benim bulantılaar...
Sende 2-3 sene sonra yap bi taneAllah gönlüne göre versin kardeşim ben burda bırakıyorum siz devam edin
Niye kız kolik molik de değil sağolsun. Durmuyo bırakamıyorum kucaktan tabi ama değişir herhaldeAllah gönlüne göre versin kardeşim ben burda bırakıyorum siz devam edin
Yok anam evde bitane varken diğeriyle nasıl bu kadar uğraşayımSende 2-3 sene sonra yap bi tane
Unutursun o zamana
Yok kız benim bebişkom da öyle zor bi çocuk sayılmaz aslında da ben 2sine birden bakacak beceriyi kendimde göremediğimdenNiye kız kolik molik de değil sağolsun. Durmuyo bırakamıyorum kucaktan tabi ama değişir herhalde
3 yaş ideal ya ikisi birlikte büyürYok anam evde bitane varken diğeriyle nasıl bu kadar uğraşayım
Gerçi ben tek çocuğa bile çok sıcak bakmıyordum zamanında benim işim belli olmaz
Ya boşver beceriyi evi b.k götürüyo eşim gitti arkadaslarıyla buluşmaya ben de taktım memeye oturuyom. Tam bu pozisyona anne oyuuuun diyen bi tane düşünüyorum acaba nasıl olurYok kız benim bebişkom da öyle zor bi çocuk sayılmaz aslında da ben 2sine birden bakacak beceriyi kendimde göremediğimden
3 yaş ideal ya ikisi birlikte büyür
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma
Siz devam edin beni bırakınYa boşver beceriyi evi b.k götürüyo eşim gitti arkadaslarıyla buluşmaya ben de taktım memeye oturuyom. Tam bu pozisyona anne oyuuuun diyen bi tane düşünüyorum acaba nasıl olur
Bn devamSiz devam edin beni bırakın
Alıyorsundur alıyorsundurŞimdi arada bir nefes alıyor muyum onu kontrol ediyorum alabiliyorsam devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?