2021 Aralık Anneleri

Yumurtam bitiyo yumurtaaaaam Kendi keyfime değil ki kızıma kardeş Ama bir yıl beklerim ya düşünsene olmaz diye sevişiyosun çat ek gıda dönemi hamilesin. Aaay benim bulantılaar...
Benimde yumurta rezervim bitti bitecekti hatta düzensiz regl olmaya başlamıştım erken menepoza giriyorum sandım
Doktoruma gittim ilk 6 ay doğal yolla deneyin bebek olmazsa tedaviye başlarız dedi
Dedim amaaan zaten olmaz denemeleré başlayalım ilk denemede rabbim verdibiz şok

Yaa ilk çocuk herzaman zordur, çünkü tecrübesizlik. Ben bebek hık dese arkadaşları arıyordum normal mi bu diye. İlkinden sonra tecrübe ile çok daha rahat büyüyo emin ol.
Yok ben evhamlı değilim de hamilelik hele doğum korkunç geçti. Şimdi de zor bi bebeğim var yaş da 35-36 oldum o yüzden başka düşünmüyorum. Rabbim doğanlara sağlık versin

Yok ben evhamlı değilim de hamilelik hele doğum korkunç geçti. Şimdi de zor bi bebeğim var yaş da 35-36 oldum o yüzden başka düşünmüyorum. Rabbim doğanlara sağlık versin
Doğum neden zor geçti canım herkes doğurdu topikte artık biraz bahseder misin sezaryenden herkes memnun aslında hastane mi doktor mu memnun kalmadığın durum en azından aklımızda olur medipoldu sanırım hastanen

Yumurtam bitiyo yumurtaaaaam Kendi keyfime değil ki kızıma kardeş Ama bir yıl beklerim ya düşünsene olmaz diye sevişiyosun çat ek gıda dönemi hamilesin. Aaay benim bulantılaar...
İstediğiniz zamanda gözaydınlığı bi evlat daha gelsin kuzuna da kardeş olsun o zaman

Gebelik zehirlenmesi olmuş bende bilemediler tahlilde çıkmadı canım, sonra çocuk kaka yapmış, kordonu dolanmış 1 gün daha gecikse allah korusun ikimiz de riske girmişiz zaten. Bebeği çıkartırken ne oldu bilmiyorum ters bir pozisyondaymış, 5 kişi üstüme bastı 10 dakika belki daha çok bilmiyorum normal doğum gibi bağırdım ben, her şeyi hissettim, en son kaburgam kırıldı sandım o kadar bastılar ki üstüme. Sonrasında da uyutmadılar ağlaya ağlaya kendimden geçtim. Ne sakinleştirici ne bişey verildi. Kabus gibiydi. Doğuma rujlu girdim herkes çok kolay dediği için hiç beklemiyordum böyle bir şey. Sanki canlı canlı ameliyat oldum. Sonrasında da çok acım, ağrım oldu, hastane 8 saat olmadan ağrı kesici veremeyiz dedi, bütün koridor çığlıklarımı dinlemiştir. Artık içimden keşke ölsem diyordum ilk 2 gün. Günlerce uykumda ağlamışım bırakın beni diye. (He bu arada bastırma herkese yapılan kan çıksın diye yaptıkları değil, onu da yaptılar hissetmedim bile)

Vallahi uslu da masallah yap.

Evet okudum, talihsiz bir doğum olmuş. Belki birgün istersin, brlki istemezsin. İkisi de çok doğal bir istek. Herkesin kalbine göre olsun inşallah.

Bu gece ayaktayız diyorsun yani
İnşallah yanılıyorumdur ama hazırlıklı olmak lazım. Ben şu an uyutmaya çalışıyorum, haydi hayırlısı.

Evet okudum, talihsiz bir doğum olmuş. Belki birgün istersin, brlki istemezsin. İkisi de çok doğal bir istek. Herkesin kalbine göre olsun inşallah.
Amin sağolsın, ne sağlığım ne şartlarım ikinci çocuğu kaldırmaz ama allah hayırlısını versin büyük konuşmayayım

Ahh talihsiz şeyler olmuş üzüldüm bundan sonrası çok çok güzel geçsin her anınız bebişinle inşallah tüm bunları unuttursun geçen zaman

Rabbim güzel anılarla unuttursun.

Ayy gerçekten zor bir doğum olmuş ben iki sezaryen oldum ikisi de çok rahattı o yüzden burda da soranlara korkmasin diye tecrubemi yazdım hakkını helal et arkadasim seninki istisna gibi olmuş, neden 8 saat geçmeden agri kesici vermediler

Valla şaşırmadım aslında, hayatta olmayan şey bana gelince olur, biraz bahtsız bedeviyim. Bilmiyorum ki 8 saatte bir veriliyormuş ağrı kesici. Hoş verdikleri de hiç etki etmedi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…