J jijikalp dene bakalımGoo.n Goon Premium Soft Dev Külot Bez Beden:3 (7-12kg) Midi 52 Adet Bebek Bezi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Goo.n Goon Premium Soft Dev Külot Bez Beden:3 (7-12kg) Midi 52 Adet Bebek Bezi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Goon bu paket çok uygun, külot bez bu aylarda kullanımı pratik değil, ama gerçekten kaliteli ve fiyatı uygun diye ben aldım.
Bunu bana arkadasimda onerdi ama daha denemedimGoo.n Goon Premium Soft Dev Külot Bez Beden:3 (7-12kg) Midi 52 Adet Bebek Bezi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Goo.n Goon Premium Soft Dev Külot Bez Beden:3 (7-12kg) Midi 52 Adet Bebek Bezi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Goon bu paket çok uygun, külot bez bu aylarda kullanımı pratik değil, ama gerçekten kaliteli ve fiyatı uygun diye ben aldım.
Goon ben denedim yan bantlar elastik değil bunun dışında güzel emici bezBunu bana arkadasimda onerdi ama daha denemedim
Goon ben denedim yan bantlar elastik değil bunun dışında güzel emici bez
Baby turco dan memnun kalmazsam denerimGoon ben denedim yan bantlar elastik değil bunun dışında güzel emici bez
Primalarim bitsin diye bekliyorum babane ve dede surekli stok yeniliyor, eger yenilemeye devam edeceklerse hic degistirmicem bosuna
Oh oh maşallahPrimalarim bitsin diye bekliyorum babane ve dede surekli stok yeniliyor, eger yenilemeye devam edeceklerse hic degistirmicem bosuna
Aldın mı sen de?Baby turco dan memnun kalmazsam denerim
Kuru incir kaynatıp iç çok arttırıyor sütüYok canm acliktan bagirdigi halde icmiyo ama gogsume yapisiyo orda da sut gelmeyince sinirlenip kendini cekiyo bak annemler mama vermeye calisti almadilar sagilmis sutum vardi onun hepsini icti
En az 4 saat olmaliymismerve korseyi aldim gunde kac saat kullaniyordun sen
Aldim gemesini bekliyordumAldın mı sen de?
Sürekli taktım ilk zamanlar.merve korseyi aldim gunde kac saat kullaniyordun sen
Kaç adet ☹ Neyse belki sen memnun kalırsın ya. Ama ben tekrar alırdam sleepy alcam yani. Ciş anında doluyo.Aldim gemesini bekliyordum
Ben külot bez almistim belki iyidirKaç adet ☹ Neyse belki sen memnun kalırsın ya. Ama ben tekrar alırdam sleepy alcam yani. Ciş anında doluyo.
Kesin yüzde bin sen iyisinden almışsındırBen külot bez almistim belki iyidir
Kizlar molfix nasil sizce migrosta indirim oluyor genelde cok uyguna geliyor kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?