Görmeye çalışırken öyle şehla bakıyo benimki inş bişey çıkmaz kuzum
Ayy gözün aydın çok sevindim Allah'ım düşürmesin birdaha oralara Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın inşallah kötü hastalıklarla sınamasın rabbim yavrularımızıKızlar bugün tam 1 aylık oldu oğlum. Sabah taburcu ettiler
Giderken çok ender olan göz kayması bariz belli oluyor. Sizin bebeklerde de oldu mu? Birkac gün önce emzirmeye gittiğimde farketmistim ama kuruntu mu yapıyorum diye düşünmüştüm. Bugün taburcu olurken tekrar işitme testi yaptılar. Yapan bayan da kayması çok dedi. Yarın doktor kontrolü var orda soracağım ama sizden de yorum alayım istedim
Aman çok biliyorlar he de geç hayırlı olsun 40 nız bişey değişirse haber et bizedeYarın 40 çıkıyor bizim ama banyoyu bugün yaptırdık ( kaynanam öyle uygun gördü 38 de bile yapan varmış) ben takılmam böyle şeylere ama meşhur 40 çıkınca ne değişecek merak ediyorum
Ne önerdi ay ben kaçırdım bendw nedefit korse tayt aldım inş iyi bişeydir yaMervenin onerdigi daha uygundu onu aldim ben dun 1 2 gune gelir bakalim
Bende nedefit siparişi verdim inşallah güzel dir yayeni doğan bebeklerde hafif şaşılık oluyor, zamanla geçiyor ama tabii yine de dr görünce sorarsınız.
Korse soranlar olmuş, ben ilk doğumumdan sonra çıtçıtlı yüksek bel külot korse almıştım, taş gibi çıktı, hala da onu kullanıyorum. Bulunduğunuz yerlerde iç çamaşırı satan yerler varsa oraları da değerlendirin. Çıtçıtlı külot korse yazınca çıkıyor.
Valla artık gezebiliriz diye seviniyorum bir de kaynanam gidiyorDeğişir değişir kötüyü çağırma
Uyur uyur kocaman adam olur
Tamam canım dicem buralar hep dutluktu şimdi ooooAman çok biliyorlar he de geç hayırlı olsun 40 nız bişey değişirse haber et bizede
Bol sıvı tüket canım, su, elma ayva kompostosu, çok açık çay vs. Ben bu şekilde yapıyorum, hiç mama kullanmadık çok şükür.Kizlar benim sutum kizima yetmiyor ne kadar ac olursa olsun mamayi icmiyor sutu artirmak icin ne yapabilirim
Komposto hala içiyon mu bn 3-4 gündür içmiyorum ara verdimBol sıvı tüket canım, su, elma ayva kompostosu, çok açık çay vs. Ben bu şekilde yapıyorum, hiç mama kullanmadık çok şükür.
Bir de damla kullananlar var yazarlar şimdi adını, fayda görüp görmediklerini
Sütünün yetmediğini nerden anladın? Sütü arttırmanın tek yolu sık sık emzirmektir. Bebek emdikçe beyne daha çok süt üret mesajı gider. Ama belki de boşuna panik yapıyorsun. Olumsuz düşünmek de sütü etkiler.Kizlar benim sutum kizima yetmiyor ne kadar ac olursa olsun mamayi icmiyor sutu artirmak icin ne yapabilirim
Bir ara bırakmıştım, şimdi evde elma ayva bolluğu var, dedik bari komposto yapalımKomposto hala içiyon mu bn 3-4 gündür içmiyorum ara verdimbu gidişle devam Etcem
İyidir inşallah, belirli markalara takılmamak lazım benceBende nedefit siparişi verdim inşallah güzel dir ya
Kizlar benim sutum kizima yetmiyor ne kadar ac olursa olsun mamayi icmiyor sutu artirmak icin ne yapabilirim
Bnde hsfta sonu yine başlayayım yapmayaBir ara bırakmıştım, şimdi evde elma ayva bolluğu var, dedik bari komposto yapalım
Bi türlü çekemeden korku filmi efekti gibi sabit yakalamak çok zor denerim yine çekersem eklerimFotograf ekleyebilir misin? Doktora yarin sormaya calisicam ulasamazsam da ayin 5inde randevumuz anca o zaman sorarim. Kim once ogrenirse yazsin
Ay gec oldu artik yarin soracagim insallahInternetten de baktim pek bisey cikmadi sanirim onemsiz bisi
Raj onerdi canimNe önerdi ay ben kaçırdım bendw nedefit korse tayt aldım inş iyi bişeydir ya
Bence ac olsa mamayi icer sen ac gibi hissediyor olabilirsin..sut vermeyi gunduzleri 2 saatte bir yapmak bol su icmek bende ise yaradi..galactago damla aldim acikcasi sanki cok ise yaramadi bende oKizlar benim sutum kizima yetmiyor ne kadar ac olursa olsun mamayi icmiyor sutu artirmak icin ne yapabilirim
Boza gaz yaparmi ya bir kere icmistim gaz olmuatu belki baska seydenİyidir inşallah, belirli markalara takılmamak lazım bence
Bence süt için en önemli gereksinim uyku, sonra moral ve su
Boza ve tahin de ciddi anlamda etkiliyor
Evet geldi çok şükür teyzesiBebiş eve geldi mi
GözünaydınEvet geldi çok şükür teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?