2021 Aralık Anneleri

yeni doğan bebeklerde hafif şaşılık oluyor, zamanla geçiyor ama tabii yine de dr görünce sorarsınız.
Görmeye çalışırken öyle şehla bakıyo benimki inş bişey çıkmaz kuzum

Korse soranlar olmuş, ben ilk doğumumdan sonra çıtçıtlı yüksek bel külot korse almıştım, taş gibi çıktı, hala da onu kullanıyorum. Bulunduğunuz yerlerde iç çamaşırı satan yerler varsa oraları da değerlendirin. Çıtçıtlı külot korse yazınca çıkıyor.

Ayy gözün aydın çok sevindim Allah'ım düşürmesin birdaha oralara Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın inşallah kötü hastalıklarla sınamasın rabbim yavrularımızı şaşılık bende geçici olur diye biliyorum ama gözden randevu al istersen bizimde gözde akma var pazartesi götüreceğim

Yarın 40 çıkıyor bizim ama banyoyu bugün yaptırdık ( kaynanam öyle uygun gördü 38 de bile yapan varmış ) ben takılmam böyle şeylere ama meşhur 40 çıkınca ne değişecek merak ediyorum
Aman çok biliyorlar he de geç hayırlı olsun 40 nız bişey değişirse haber et bizede

Kızlar bugün ilk adımlar programı var Aptamil in orda güzel canlı yayınlar oluyor emzirme gaz vs ile ilgili indirin katılın ücretsiz hemde ya hemşireler çıkıyor gaz sorunlarını felan anlattı 1 buçuk saate yakın faydalk bişey

Bende nedefit siparişi verdim inşallah güzel dir ya

Kizlar benim sutum kizima yetmiyor ne kadar ac olursa olsun mamayi icmiyor sutu artirmak icin ne yapabilirim

Kizlar benim sutum kizima yetmiyor ne kadar ac olursa olsun mamayi icmiyor sutu artirmak icin ne yapabilirim
Bol sıvı tüket canım, su, elma ayva kompostosu, çok açık çay vs. Ben bu şekilde yapıyorum, hiç mama kullanmadık çok şükür.
Bir de damla kullananlar var yazarlar şimdi adını, fayda görüp görmediklerini

Komposto hala içiyon mu bn 3-4 gündür içmiyorum ara verdim bu gidişle devam Etcem

Sütünün yetmediğini nerden anladın? Sütü arttırmanın tek yolu sık sık emzirmektir. Bebek emdikçe beyne daha çok süt üret mesajı gider. Ama belki de boşuna panik yapıyorsun. Olumsuz düşünmek de sütü etkiler.

Fotograf ekleyebilir misin? Doktora yarin sormaya calisicam ulasamazsam da ayin 5inde randevumuz anca o zaman sorarim. Kim once ogrenirse yazsin

Ay gec oldu artik yarin soracagim insallah Internetten de baktim pek bisey cikmadi sanirim onemsiz bisi
Bi türlü çekemeden korku filmi efekti gibi sabit yakalamak çok zor denerim yine çekersem eklerim Tamam biz cumartesi gidicez bakalım sorayım inşallah

Ne önerdi ay ben kaçırdım bendw nedefit korse tayt aldım inş iyi bişeydir ya
Raj onerdi canim
Bence ac olsa mamayi icer sen ac gibi hissediyor olabilirsin..sut vermeyi gunduzleri 2 saatte bir yapmak bol su icmek bende ise yaradi..galactago damla aldim acikcasi sanki cok ise yaramadi bende o bide humana cayi aldim bu cok cok ise yaradi bundan eminim tas gibi oluyor goguslerim

İyidir inşallah, belirli markalara takılmamak lazım bence

Bence süt için en önemli gereksinim uyku, sonra moral ve su
Boza ve tahin de ciddi anlamda etkiliyor
Boza gaz yaparmi ya bir kere icmistim gaz olmuatu belki baska seyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…