- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Aminnnn canım ne güzel dua etmişsin ❤Ayy gözün aydın çok sevindim Allah'ım düşürmesin birdaha oralara Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın inşallah kötü hastalıklarla sınamasın rabbim yavrularımızışaşılık bende geçici olur diye biliyorum ama gözden randevu al istersen bizimde gözde akma var pazartesi götüreceğim
Biz ilk göz muayenesine dün götürdük. Sadece katarakt var mı baktı. Senin de ışıkla bakar sonra cağırır bence. Önemli bir şey çıkacağını hiç sanmıyorum biiznillah.Aminnnn canım ne güzel dua etmişsin ❤
Başta oluyor ama bizde basta yoktu sonradan olunca biraz değişik geldi. Bide oraya bırakıp geldim ya oradayken de görünce kafamda kurdum biraz
Göz muayenesi için bir zaman var mı ki? İşitme hemen yapıldı hatta bize 2 defa bakıldı her taburculukta bakılıyormuş.
Bizim ilk çocuk dr muayene etti gözüAminnnn canım ne güzel dua etmişsin ❤
Başta oluyor ama bizde basta yoktu sonradan olunca biraz değişik geldi. Bide oraya bırakıp geldim ya oradayken de görünce kafamda kurdum biraz
Göz muayenesi için bir zaman var mı ki? İşitme hemen yapıldı hatta bize 2 defa bakıldı her taburculukta bakılıyormuş.
Gözün aydın canım rabbim tekrar göstermesinEvet geldi çok şükür teyzesi
Göz kayması şasi bakması 6. Ayâ kadar normalmis ama tabi sürekli değil ara ara oluyorsa normal dedi doktorAminnnn canım ne güzel dua etmişsin ❤
Benim kızda arada bir şaşı bakıyor ama hep değil.Göz kayması şasi bakması 6. Ayâ kadar normalmis ama tabi sürekli değil ara ara oluyorsa normal dedi doktor
Bizimki de arada şasi bakıyor
6. Ayda göz muayenesi yapılacak
Bugun asimiz vardı aile hekimi de baktı cihazla sorun yok dedi
Sağol kuzumGözünaydıniyileşmiş demi tamamen bi daha hiiiç hasta olmasın paşa
Ahanda daha yeni sipariş ettimeymentaa çok beğenmedim gibi babyturcoyu ama belki bu ara büyük geliyo biraz diye de olabilir. Çıktı dışarı kakalar
Baby turconun 2 numarasi nasil buyuk mu kucuk mu kalip merk ettimAnaamm sleepyler ne olmuş öyle
Sleepy kampanyası gelsin de alayım diye bakıyordum ama yok ya alınmaz artık baby turcodan devam edicez mecbur
Hele hele ıslak mendili hepten uçmuşÇok da beğenmiştim ıslak mendilini oysaki
Annesini kokusunu özlemiş paşaSağol kuzum
Ufak tefek arada öksürüyor ama enfeksiyon kalmamış epikrizden gördüğüm kadarıyla. Detaylı bilgiyi yarın doktordan alacağım bakalım canım
O değil bizimki geldi geleli emiyor 1 haftanın acısını 1 gecede çıkaracak galibaSütüm de azaldı ya inşallah çoğalır emdikce
Yok canm acliktan bagirdigi halde icmiyo ama gogsume yapisiyo orda da sut gelmeyince sinirlenip kendini cekiyo bak annemler mama vermeye calisti almadilar sagilmis sutum vardi onun hepsini ictiRaj onerdi canim
Bence ac olsa mamayi icer sen ac gibi hissediyor olabilirsin..sut vermeyi gunduzleri 2 saatte bir yapmak bol su icmek bende ise yaradi..galactago damla aldim acikcasi sanki cok ise yaramadi bende obide humana cayi aldim bu cok cok ise yaradi bundan eminim tas gibi oluyor goguslerim
Insallah artar cogalir canim sutun humana cayini dene derim cok faydasini gordum e bebekte ve eczanelerde varYok canm acliktan bagirdigi halde icmiyo ama gogsume yapisiyo orda da sut gelmeyince sinirlenip kendini cekiyo bak annemler mama vermeye calisti almadilar sagilmis sutum vardi onun hepsini icti
Bunun aynısını gaz sancısı olunca yaşıyoruz biz.Gaz la açlığı karıştırıyor olabilirmisin?Çünkü bende aynısını yapıyordum memeyi ağzına alıp çekip çekip bırakıyordu ve ağlıyordu bende aç zannedip mama veriyordum icmiyordu,bide hangi mamayi veriyorsun tadından da seçiyorlar.Yok canm acliktan bagirdigi halde icmiyo ama gogsume yapisiyo orda da sut gelmeyince sinirlenip kendini cekiyo bak annemler mama vermeye calisti almadilar sagilmis sutum vardi onun hepsini icti
Aptamil kullaniyoruz sut gelmeyince cildiriyor gibi ben oyle hissediyorum baska mama da denerimBunun aynısını gaz sancısı olunca yaşıyoruz biz.Gaz la açlığı karıştırıyor olabilirmisin?Çünkü bende aynısını yapıyordum memeyi ağzına alıp çekip çekip bırakıyordu ve ağlıyordu bende aç zannedip mama veriyordum icmiyordu,bide hangi mamayi veriyorsun tadından da seçiyorlar.
Ben yiyecekler gaz yapar mı bakmıyorum açıkçası, yoksa aç kalırımBoza gaz yaparmi ya bir kere icmistim gaz olmuatu belki baska seyden
Baby turconun 2 numarası prima premium1 ile aynı, hatta belki prima daha büyük bile kalırBaby turconun 2 numarasi nasil buyuk mu kucuk mu kalip merk ettim
Bebelac yada hipp dene istersen tadı anne sütüne yakın,kızımda benim de sütüm azdı aptamil ve SMa yi içmemiş ti bebelac i sevdi onunla büyüdüAptamil kullaniyoruz sut gelmeyince cildiriyor gibi ben oyle hissediyorum baska mama da denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?