2021 Aralık Anneleri

Aminnnn canım ne güzel dua etmişsin ❤

Başta oluyor ama bizde basta yoktu sonradan olunca biraz değişik geldi. Bide oraya bırakıp geldim ya oradayken de görünce kafamda kurdum biraz
Göz muayenesi için bir zaman var mı ki? İşitme hemen yapıldı hatta bize 2 defa bakıldı her taburculukta bakılıyormuş.

Biz ilk göz muayenesine dün götürdük. Sadece katarakt var mı baktı. Senin de ışıkla bakar sonra cağırır bence. Önemli bir şey çıkacağını hiç sanmıyorum biiznillah.

Bizim ilk çocuk dr muayene etti gözü
6. Ay götür dedi
Sende çocuk dr bi götür olmadı göze götürürsün kaymayı bilmiyorum yalancı şaşılık bnm oğlumda da vardı sonra geçti hatta kızda da ilk vardı sonra geçti

eymentaa çok beğenmedim gibi babyturcoyu ama belki bu ara büyük geliyo biraz diye de olabilir. Çıktı dışarı kakalar

Göz kayması şasi bakması 6. Ayâ kadar normalmis ama tabi sürekli değil ara ara oluyorsa normal dedi doktor
Bizimki de arada şasi bakıyor
6. Ayda göz muayenesi yapılacak
Bugun asimiz vardı aile hekimi de baktı cihazla sorun yok dedi

Benim kızda arada bir şaşı bakıyor ama hep değil.

Gözünaydın iyileşmiş demi tamamen bi daha hiiiç hasta olmasın paşa
Sağol kuzum
Ufak tefek arada öksürüyor ama enfeksiyon kalmamış epikrizden gördüğüm kadarıyla. Detaylı bilgiyi yarın doktordan alacağım bakalım canım
O değil bizimki geldi geleli emiyor 1 haftanın acısını 1 gecede çıkaracak galiba Sütüm de azaldı ya inşallah çoğalır emdikce

Anaamm sleepyler ne olmuş öyle

Sleepy kampanyası gelsin de alayım diye bakıyordum ama yok ya alınmaz artık baby turcodan devam edicez mecbur

Hele hele ıslak mendili hepten uçmuş Çok da beğenmiştim ıslak mendilini oysaki

Baby turconun 2 numarasi nasil buyuk mu kucuk mu kalip merk ettim

Annesini kokusunu özlemiş paşa
Emsin annesi emsin

Yok canm acliktan bagirdigi halde icmiyo ama gogsume yapisiyo orda da sut gelmeyince sinirlenip kendini cekiyo bak annemler mama vermeye calisti almadilar sagilmis sutum vardi onun hepsini icti

Yok canm acliktan bagirdigi halde icmiyo ama gogsume yapisiyo orda da sut gelmeyince sinirlenip kendini cekiyo bak annemler mama vermeye calisti almadilar sagilmis sutum vardi onun hepsini icti
Insallah artar cogalir canim sutun humana cayini dene derim cok faydasini gordum e bebekte ve eczanelerde var

Bunun aynısını gaz sancısı olunca yaşıyoruz biz.Gaz la açlığı karıştırıyor olabilirmisin?Çünkü bende aynısını yapıyordum memeyi ağzına alıp çekip çekip bırakıyordu ve ağlıyordu bende aç zannedip mama veriyordum icmiyordu,bide hangi mamayi veriyorsun tadından da seçiyorlar.

Aptamil kullaniyoruz sut gelmeyince cildiriyor gibi ben oyle hissediyorum baska mama da denerim

Boza gaz yaparmi ya bir kere icmistim gaz olmuatu belki baska seyden
Ben yiyecekler gaz yapar mı bakmıyorum açıkçası, yoksa aç kalırım 3. aya kadar gazla yaşayacağımızı kabullendim, takmamaya çalışıyorum
Baby turconun 2 numarasi nasil buyuk mu kucuk mu kalip merk ettim
Baby turconun 2 numarası prima premium1 ile aynı, hatta belki prima daha büyük bile kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…