- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Ben o dediğin migros ta kampanyali olan paketten almıştım canim ekonomik olan başka türünü bilmiyorumAynen canim sleepyde varya natural, bio natural vs...o tarz onerdigin bi türü var mi
Biz gaz için relactaz kullanıyoruz bayağı iyi geldi ama yine de ağlama krizleri oluyor. Sebep ne? Muhtemelen hiçbir şey. Bizim sıpa da genel olarak gündüz iyi, gece biz yatağa gireceğimiz zaman biseyler oluyorKızlar 3 gecedir bu saatlerde bebeğime bir Haller oluyor ağlama krizleri tutuyor gündüz hiç gaz problemi yok akşam böyle gaz mi kaka mi derdini anlayamiyorum gündüz gaz problemi çekmediği için, ama kaka kaç saattir yapmamış hepte bu şekilde bir öğün kaka yapmazsa huzursuzluk yapıyor, aslında kabizda değil bu sancıların arkasına normal kaka yapıyor, bana damla onerirmisiniz yarın aldiricam acı çekmesine dayanamıyorum
Alışınca öyle kolayki bezi eline alır almaz otomatik yapıyosun video ekleniyo mu buraya çekip yükleyeyimYaa benim de çok iz yapıyo daha 3e yeni geçtik nasıl oluyo anlamıyorum teni hassas diye midir nedir bi bakayım koparmayı deneyeyim olmazsa sorarım nasıl yapıyosun diye
Eklenmiyo maalesefAlışınca öyle kolayki bezi eline alır almaz otomatik yapıyosun video ekleniyo mu buraya çekip yükleyeyim
Üç dört gecedir bizde öyleyiz. Erken basliyo bugün mesela 4 den beri uyumuyo. Kriz de 11 gibi geldi zor sakinlesiyo. Şu an ayağımda sallıyorumKızlar 3 gecedir bu saatlerde bebeğime bir Haller oluyor ağlama krizleri tutuyor gündüz hiç gaz problemi yok akşam böyle gaz mi kaka mi derdini anlayamiyorum gündüz gaz problemi çekmediği için, ama kaka kaç saattir yapmamış hepte bu şekilde bir öğün kaka yapmazsa huzursuzluk yapıyor, aslında kabizda değil bu sancıların arkasına normal kaka yapıyor, bana damla onerirmisiniz yarın aldiricam acı çekmesine dayanamıyorum
Bende deneyeyim hiç aklıma gelmemişti çok iz yapıyor bizimkine deBen bezin iç lastiğini koparıyorum iz yapıyo diyenler öyle denesin ilk bebeğimde de bezi bırakana dek kopardım hiç sızdırma vs olmadı zaten sık değişiyor kıyamıyorum hiç o lastikle durmasınazaten koparma yeri var tam ortadan tutup çekince geliyor hemen hiç iz de olmuyor bacakları
Evet hatta gece de iyi gayet Uyuyoruz emdikten sonra rahat rahat sabaha kadar, gündüz de gece de pıtır pıtır kendi kendine gazını cikariyor kakasını yapiyorda akşam ne oluyor anlamıyorum, bı başlıyor gece yarısına kadar zar zor uyutuyorum sonra uyandığında pamuk gibi sorun gazmi onu da bilmiyorum ya orası ayriBiz gaz için relactaz kullanıyoruz bayağı iyi geldi ama yine de ağlama krizleri oluyor. Sebep ne? Muhtemelen hiçbir şey. Bizim sıpa da genel olarak gündüz iyi, gece biz yatağa gireceğimiz zaman biseyler oluyorsanırım alışmak zorundayız bu krizli hallerine..
Yaa almsammi hiç boşunaÜç dört gecedir bizde öyleyiz. Erken basliyo bugün mesela 4 den beri uyumuyo. Kriz de 11 gibi geldi zor sakinlesiyo. Şu an ayağımda sallıyorumdelircem. Hani zamanla geçiyordu yaaa. Bizim azdı bu haftaya kadar artık baya kolik gibiyiz. Nurse harvey kullanıyoruz başından beri hiçbir işe yaramıyor bu damlalar
Evet gösterdim palvik bandaj istedi doktor inşallah işe yarar umarım 3 hafta sonra kontrolümüz varCocuk doktorumuz problem gormedi. Sonucu gosterdigimiz bir Ortopedi doktoru yari kalca cikikligi var diyerek onerdi
Gecmis olsun insallah cabuk etki gosterir guzel sonuc gelirEvet gösterdim palvik bandaj istedi doktor inşallah işe yarar umarım 3 hafta sonra kontrolümüz var
Ocean 400 luk 1 fısD vitamini hangisinden kullaniyorsunuz kizlar
Bebeğin güçlü emmesi de sutu artırır mama ver ama sütünü de 2 saatte 1 sağ uzun tok kaliyo ya bebek mamayi verdin 1 saat sonra sağ sonra 2 saatte bebek acıkınca emzir sürekli sağarak çoğalır bide bebek memenin ucunu mu emiyor ucunuemince de süt gelmez istersen emzirme danışmanına görüş,açsa mama vermekten çekinmeGeçmiş olsun canım. Sütü nasıl artirdin ben kafayı yemek üzereyim bebeğim gayet tombik doğdu ama gerisi gelmedi inanılmaz bi yetersizlik beceriksizlik hissi var 1 aylıkken hala doğum kilosuna gelmedi, dr a kalsam mamayi basmam gerek çocuğa ama ben hiç istemiyorum yani veriyorum ama az veriyorum mesela günde 3 kez 60 cc şeklinde, çünkü çok vermeyi denedigimde daha uzun süre tok kaldığı için beni daha az emdi yada aktif emmedi falan. Sürekli memede, orda yaşıyor resmen, süt artıran bi sürü şey yiyip içiyorum ama yok. Sagdigimda 30-40 cc ti geçemiyor bi türlü. Ki ilk günler çok iyiydi akıyordu falan noldu anlamadim
Saglikla güle güle büyüt inşallah,ne güzel imtihanı gecmissiniz.Benimde bi arkadaşıma kurbağa bebek demişler hangi doktora gittiyse alınması lazım demişler oda aldırmadı bebek de annesine tutundu doğumu bekliyorlar.Bi mucize de onun için olsun inşallahKızlar merhaba beni belki hatırlayanlarınız olur başlangıçta aranızdaydım listede varım ama benim hamilelik serüvenim çok berbat geçti buraları okumama rağmen yazamadım bu süreçte 12.haftada down sendromu riskimiz yüksek çıktı 15haftada bebeğimize kistik higroma tanısı koyuldu ense kalınlığı çok artmıştı bütün vücudu ödem topladı akciğerlerinde su vardı kalbi sağa kayıyordu ve iskelet sistemi dahi bozuktu.Hayatla bağdaşmıyor alınması gerekiyor denildi size de söylemiştim bunu aranızda dua edenlerimiz oldu Allah razı olsun20haftayı görmeyecek doğsa da yaşamayacak dedi doktorlar.Farklı illerde en iyi doktorları gezdik olumlu pek bir şey duyamadık.Her günüm ağlayarak geçti.Çok zorlu yollardan geçtik ama biz o bebekten vazgeçmedik o da her şeye inat bana tutundu.2aralıkta 36+1 haftalıkken doğdu güzel kızımız. Biraz erken doğduğu için sadece solunum sıkıntısıyla 1hafta küvezde kaldıktan sonra sapasağlam evimize geldi çok şükür Buradan dua edenlerinize çok teşekkür ediyorum bazılarınızla özelden de devamlı konuştuk Allah razı olsun soran merak eden herkesten. Son olarak mucizelere inanın diyorum Allah isterse taşa bile çiçek açtırır.Bugünümüze sonsuz şükürler olsun
Amin inşallah teşekkür ederimSaglikla güle güle büyüt inşallah,ne güzel imtihanı gecmissiniz.Benimde bi arkadaşıma kurbağa bebek demişler hangi doktora gittiyse alınması lazım demişler oda aldırmadı bebek de annesine tutundu doğumu bekliyorlar.Bi mucize de onun için olsun inşallah
Pedia-D kullaniyoruz.D vitamini hangisinden kullaniyorsunuz kizlar
Çok şükür. Sağlıcakla da büyüsünKızlar merhaba beni belki hatırlayanlarınız olur başlangıçta aranızdaydım listede varım ama benim hamilelik serüvenim çok berbat geçti buraları okumama rağmen yazamadım bu süreçte 12.haftada down sendromu riskimiz yüksek çıktı 15haftada bebeğimize kistik higroma tanısı koyuldu ense kalınlığı çok artmıştı bütün vücudu ödem topladı akciğerlerinde su vardı kalbi sağa kayıyordu ve iskelet sistemi dahi bozuktu.Hayatla bağdaşmıyor alınması gerekiyor denildi size de söylemiştim bunu aranızda dua edenlerimiz oldu Allah razı olsun20haftayı görmeyecek doğsa da yaşamayacak dedi doktorlar.Farklı illerde en iyi doktorları gezdik olumlu pek bir şey duyamadık.Her günüm ağlayarak geçti.Çok zorlu yollardan geçtik ama biz o bebekten vazgeçmedik o da her şeye inat bana tutundu.2aralıkta 36+1 haftalıkken doğdu güzel kızımız. Biraz erken doğduğu için sadece solunum sıkıntısıyla 1hafta küvezde kaldıktan sonra sapasağlam evimize geldi çok şükür Buradan dua edenlerinize çok teşekkür ediyorum bazılarınızla özelden de devamlı konuştuk Allah razı olsun soran merak eden herkesten. Son olarak mucizelere inanın diyorum Allah isterse taşa bile çiçek açtırır.Bugünümüze sonsuz şükürler olsun
Gazdandir canım o gün yediğin bişey daha fazla gaz yapmış olabilirEvet hatta gece de iyi gayet Uyuyoruz emdikten sonra rahat rahat sabaha kadar, gündüz de gece de pıtır pıtır kendi kendine gazını cikariyor kakasını yapiyorda akşam ne oluyor anlamıyorum, bı başlıyor gece yarısına kadar zar zor uyutuyorum sonra uyandığında pamuk gibi sorun gazmi onu da bilmiyorum ya orası ayri
Yaa almsammi hiç boşunae ne olacak böyle çığlık kıyamet aklım gudiyo
Ben de eşimle yaşadığım problemlerin etken olduğunu düşünüyorum açıkçasıÖncelikle mamadan korkma aç kalmasından iyidir. Her emzirmeden sonra mutlaka sağım yapıyorum bu sütü arttıyor kesinlikle.
Su hurma tahin kuru incir bunları beslenmeme ekledim.
Biraz kafa rahatlığı ve bol dinlenme her gün ılık duş bence kesinlikle etkili
Ek olarak lacmix kullanıyorum bir şişe de nurse harveys momma kullandım.
Doğumdan beri süt savaşındayım resmen inşallah hepimizin bol bol sütü olsun.
Son 3 gündür eşimle aramız bozuktu üzülüyordum, sütüm gözle görülür azaldı. Dönem dönem bu azalmaları yaşayacağız sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?