Bi turu var mi pekiBen kullandım hiç sızdırma yapmadı, diğer bezlere gore de daha az iz yaptı lastiği
Benimki de istisnasiz her beslenmeden sonra gaz cis kaka seruvenine basliyorAy bacak masajı yaptırmaktan çocuğun kalçasına zarar vereceğim diye korkuyorum
Her emzirmeden sonra çılgınlarca ıkınılır mı ya sürekli kaka yapmak zorunda mıyız
Karnına tutuyorum öyle aşırı gazı da olmuyor genelde ama azına bile tahammülü yok galiba benim bebişin çişli beze bile tahammül edemediği gibi
Nasıl yani canim tür mü demek istedinBi turu var mi peki
Aynı soruyu bende soruyorum kendimeAy bacak masajı yaptırmaktan çocuğun kalçasına zarar vereceğim diye korkuyorum
Her emzirmeden sonra çılgınlarca ıkınılır mı ya sürekli kaka yapmak zorunda mıyız
Karnına tutuyorum öyle aşırı gazı da olmuyor genelde ama azına bile tahammülü yok galiba benim bebişin çişli beze bile tahammül edemediği gibi
Ben bu kadar guvenmiyorum kendimeKesin yüzde bin sen iyisinden almışsındır
Merve sana uydum m-l aldım takamadım korseyi dar geliyor zar zor kapanıyorSürekli taktım ilk zamanlar.
Ozellikle ayakta olduğun 6-8 saat tak sen de
Arkadaşım kullanıyor çok memnunKizlar molfix nasil sizce migrosta indirim oluyor genelde cok uyguna geliyor kullanan var mi
Ee ben sana ölçülerimi vermedim mi ☹Merve sana uydum m-l aldım takamadım korseyi dar geliyor zar zor kapanıyor
Verdin, aynıydı karnımız ama sen şişko kalıcan demedin………Ee ben sana ölçülerimi vermedim mi ☹
Olum niye şüşko kalıyon sen de doğurdun işteVerdin, aynıydı karnımız ama sen şişko kalıcan demedin………
Bilmiyorum içerde bir tane daha olabilir miOlum niye şüşko kalıyon sen de doğurdun işte
Aynen canim sleepyde varya natural, bio natural vs...o tarz onerdigin bi türü var miNasıl yani canim tür mü demek istedin
Molfix pure soft çok iyi başlarda kullandım, sonra goon premium a geçtim o da yumuşacık çok memnunum fiyatta uygunAynen canim sleepyde varya natural, bio natural vs...o tarz onerdigin bi türü var mi
Geçmiş olsun canım. Sütü nasıl artirdin ben kafayı yemek üzereyim bebeğim gayet tombik doğdu ama gerisi gelmedi inanılmaz bi yetersizlik beceriksizlik hissi var 1 aylıkken hala doğum kilosuna gelmedi, dr a kalsam mamayi basmam gerek çocuğa ama ben hiç istemiyorum yani veriyorum ama az veriyorum mesela günde 3 kez 60 cc şeklinde, çünkü çok vermeyi denedigimde daha uzun süre tok kaldığı için beni daha az emdi yada aktif emmedi falan. Sürekli memede, orda yaşıyor resmen, süt artıran bi sürü şey yiyip içiyorum ama yok. Sagdigimda 30-40 cc ti geçemiyor bi türlü. Ki ilk günler çok iyiydi akıyordu falan noldu anlamadimKızlar çok üzgünüm bir ayda bebem sadece 450g almış, sütüm yoktu bi ara o sorunu hallettik bol bol sütüm var, ama bebek emmiyor, 5dk emiyor ağlamaya başlıyor kendini geriye çekip bağırıyor doktor laktoz intöleransı olabilir dedi süt ürünlerini tamamen keseceğiz, bir de damla verdi emzirmeden önce vereceğim inş faydası olur .
5 dk emiyor uyuyakalıyor ya da dediğim gibi ağlamaya başlıyor, sağıp verdiğimde 50-60cc kadar içiyor. Biberona alıştığı için mi beni emmiyor acaba
Süt gelmedikçe mecbur memede kalacak doymaya çabalarken. Bi de zaten meme seviyolar bu dönemde. Ama kilo yetersizde çok da diretme tabi.Geçmiş olsun canım. Sütü nasıl artirdin ben kafayı yemek üzereyim bebeğim gayet tombik doğdu ama gerisi gelmedi inanılmaz bi yetersizlik beceriksizlik hissi var 1 aylıkken hala doğum kilosuna gelmedi, dr a kalsam mamayi basmam gerek çocuğa ama ben hiç istemiyorum yani veriyorum ama az veriyorum mesela günde 3 kez 60 cc şeklinde, çünkü çok vermeyi denedigimde daha uzun süre tok kaldığı için beni daha az emdi yada aktif emmedi falan. Sürekli memede, orda yaşıyor resmen, süt artıran bi sürü şey yiyip içiyorum ama yok. Sagdigimda 30-40 cc ti geçemiyor bi türlü. Ki ilk günler çok iyiydi akıyordu falan noldu anlamadim
Sütün şu an için yeterli gelmiyorsa mamayı kısma aç kalmasın bebişGeçmiş olsun canım. Sütü nasıl artirdin ben kafayı yemek üzereyim bebeğim gayet tombik doğdu ama gerisi gelmedi inanılmaz bi yetersizlik beceriksizlik hissi var 1 aylıkken hala doğum kilosuna gelmedi, dr a kalsam mamayi basmam gerek çocuğa ama ben hiç istemiyorum yani veriyorum ama az veriyorum mesela günde 3 kez 60 cc şeklinde, çünkü çok vermeyi denedigimde daha uzun süre tok kaldığı için beni daha az emdi yada aktif emmedi falan. Sürekli memede, orda yaşıyor resmen, süt artıran bi sürü şey yiyip içiyorum ama yok. Sagdigimda 30-40 cc ti geçemiyor bi türlü. Ki ilk günler çok iyiydi akıyordu falan noldu anlamadim
Yaa benim de çok iz yapıyo daha 3e yeni geçtik nasıl oluyo anlamıyorum teni hassas diye midir nedir bi bakayım koparmayı deneyeyim olmazsa sorarım nasıl yapıyosun diyeBen bezin iç lastiğini koparıyorum iz yapıyo diyenler öyle denesin ilk bebeğimde de bezi bırakana dek kopardım hiç sızdırma vs olmadı zaten sık değişiyor kıyamıyorum hiç o lastikle durmasınazaten koparma yeri var tam ortadan tutup çekince geliyor hemen hiç iz de olmuyor bacakları
Öncelikle mamadan korkma aç kalmasından iyidir. Her emzirmeden sonra mutlaka sağım yapıyorum bu sütü arttıyor kesinlikle.Geçmiş olsun canım. Sütü nasıl artirdin ben kafayı yemek üzereyim bebeğim gayet tombik doğdu ama gerisi gelmedi inanılmaz bi yetersizlik beceriksizlik hissi var 1 aylıkken hala doğum kilosuna gelmedi, dr a kalsam mamayi basmam gerek çocuğa ama ben hiç istemiyorum yani veriyorum ama az veriyorum mesela günde 3 kez 60 cc şeklinde, çünkü çok vermeyi denedigimde daha uzun süre tok kaldığı için beni daha az emdi yada aktif emmedi falan. Sürekli memede, orda yaşıyor resmen, süt artıran bi sürü şey yiyip içiyorum ama yok. Sagdigimda 30-40 cc ti geçemiyor bi türlü. Ki ilk günler çok iyiydi akıyordu falan noldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?