2021 Aralık Anneleri

Sence mamanin miktarını mi artirmaliyim öğün sayısını mı günde 3 kez 60 cc veriyorum ben

Yaa çok sevindim güle güle sağlıkla büyüsün inşallah bebis, çok güzel bi haber bu, ben de amniyosenteze kadar yaptırdım sapasağlam bi kizim var şükürler olsun, özgür ruhlu kızım diye seviyorum onu

Sence mamanin miktarını mi artirmaliyim öğün sayısını mı günde 3 kez 60 cc veriyorum ben
60 cc yi icince hala aranıyor mu?Benim oğlum 2 aylık olacak mama verdiğimde 90 cc ancak iciyor ama sık acıkıyor 90 cc içip 1.5saat sonra beni emiyor.Bence sen her aciktiginda önce emzir arkasından 60 cc mama ver butiriyorsa sütün az diye o zaman düşünebilirsin.

Sezen ketencioyun sütümü nasıl arttırdım diye bi videosu var youtubeda. Mamayı azaltırken sütünü nasıl azalttığını anlatıyor. İzlemeni tavsiye ederim.
D vitamini hangisinden kullaniyorsunuz kizlar
Well care

Sağlıkla büyüt inşallah. Hiçbir problemi yok değil mi?

Yani bizim döngü şu şekilde gece mama vermiyorum her uyandığında emiyor uyutuyorum, emip uyuması 2 saat falan sürüyor zaten çünkü her memede 45 dk kadar kalıyor, en son 6 buçuk gibi uyanıyor 7 buçuğa kadar falan memede oluyor sonra oğlumu okula hazırlamak için ayırıyorum bazen de kendi bırakıyor ama uyumuyor, 8 8 buçuk gibi mama içiyor, uyutmaya çalışıyorum genelde uyumuyor uyumak için tekrar meme veriyorum. Eğer şanslıysam uyuduysa 2 saat uyuyor, sonra öğlen 2 2 buçuğa kadar mama vermiyorum mizladikca memede durmuyor yani ama mama da içse şöyle bi yarım saat durmuyor emzik de almadığı için oyalanamiyor asla beni emzik etti yani. Sonra yine mama içiyor biraz sonra emiyor ve yine uyutmaya çalışıyorum, ve yine bazen uyuyor bazen uyumuyor. Sonra akşam 8 buçuğa kadar yine mama yok. En son 8 buçuk gibi mama içiyor, 9 gibi uyutmaya götürüyorum bunun için yine meme istiyor falan.
Doktor hemşire emzirme danışmanı o kadar çok kişiyle konuştum anlattım ki, bide 2.cocuk olunca yasim da küçük değil beceremiyorum hissi oluştu çok fazla. Yani mamayi artıralım desem ne ara emecek. 90 cc denediğim oldu onu da içti ama yine 1 saat durayım demedi. Hatta bugün çok ağladı 120 verdim yine içti, bazen gaz çıkarırken falan birazını kusuyor ama 60 içtiğinde de yapabiliyor bunu. Ne aç olduğunu anlayabiliyorum ne olmadığını.
Cesaret edebilsem 1 hafta hiç mama vermeyip kilosuna bakarak devam etmek istiyorum ama göze alamıyorum.
Cok uzun oldu kusura bakmayın baya doluyum

Benimki de gazlı değil ki hep kendi kendine çıkarıyor tek derdi her öğün kaka yapmaya alışmış bir öğün yapmasa olay çıkıyor oda akşam saatlerinde oluyor metabolizma yavaşladığı için kaka da yaptiriyor madem bı deniyim ben o damlayı

120ye kadar içiyoda açtır. Tok olunca almıyo gerçekten. Bırqk icsin kusar fazlasını. Bence yine ilk zamanlardaki gibi 20ser dk iki göğüse tut ardından mamayı ver 120 cc. Ne kadar icebiliyo bak. Sonra iki saat durur bence o ara hem sütün de tam dolar. Yine aynı sekil once meme sonra mama. Mamadan 60 icebiliyosa 60la devam edersin. Sonra bi emzirmede verir bi emzirmede vermezsin öyle devam edersin.

Ben de emzik oldum sürekli memede. Ama kilo alımi normal diye mama vermiyorum. Ama emzireyim aman da 2 saat uyusun düzeni asla yok aralarda 20 dk uyursa şanslıyım. O uykuyla da şarji fulleniyo resmen.

Merhaba. Hemoroid sorununuz ne durumda acaba nasıl bi çözüm buldunuz. Doğum sebebiyle bende de baş gösterdi de

Merhaba. Hemoroid sorununuz ne durumda acaba nasıl bi çözüm buldunuz. Doğum sebebiyle bende de baş gösterdi de
Ben sıcak suya oturdum. Çok kötüydüm yürüyemiyordum nerdeyse. Sıcak su iyi geldi. Şimdi geçti çok şükür. Kantaron yagi koydugum pamukla geceleri yattim bide

Doğumdan sonra 7 gün gece yatarken zeytinyağli pamuk koydum küçüldü minicik kaldı artık acımıyo, normal doğum yaptım üzerine oturamiyordum çok fena şişmişti

Hamileyken kullandığım ilaçla kuculmustu baya suan o hali ile duruyor kabız olursam kanama yapıyor ama bende sadece hemoroid yok yırtık da varmış ameliyat olmadan iyileşmesi mümkün değilim sanırım şuan için kabız olmamaya çalışıyorum tekrardan doktora gitmedim henüz bebeğim küçük olduğu için ameliyata cesaret edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…