Biri çıtçıtlı külot korse önermişti o mantıklı geldi bana.Kızlar selam Eşim bana bi korse almıştı işe yaradı sayılır ancak katlanıyor sürekli ve benim alt göbeğim kaldı sezeryan oldum şimdi daha düzgün bi korse almak istiyorum katlanmasın alt göbeği sarsın yok etsin istiyorum var mı tavsiyeniz ?
Yok canım çok şükürSağlıkla büyüt inşallah. Hiçbir problemi yok değil mi?
Çok şükür iyi canım
Ya süpermiş bi bakayım linki vs var mıBiri çıtçıtlı külot korse önermişti o mantıklı geldi bana.
Bas aslında bi yerlerde ama böyle arayinca da çıkıyo hem cıtçıtlı olması süper mantıklı geldi bana.Ya süpermiş bi bakayım linki vs var mı
Ben ayrem marka almıştım lateks lahusa korsesi o büyük gelmeye başladı aynı yerden daha sert olan zumba korseyi aldım düne kadar içine giremiyordum sert olduğu için esnemiyorduKızlar selam Eşim bana bi korse almıştı işe yaradı sayılır ancak katlanıyor sürekli ve benim alt göbeğim kaldı sezeryan oldum şimdi daha düzgün bi korse almak istiyorum katlanmasın alt göbeği sarsın yok etsin istiyorum var mı tavsiyeniz ?
Süt sağınca az çıkması sakın seni yanıltmasın, benim memem şişlikten çatlayacakken 20 cc çıktı, bebek emse boğuluyor tazyikten o halde. Solgar bira mayası hapı, içtikten en geç 1 saat sonra dolduruyor. Benim de bi var bir yok süt. Moral, uyku, bir de sıcak duş sn iyi gelen şeylerSence mamanin miktarını mi artirmaliyim öğün sayısını mı günde 3 kez 60 cc veriyorum ben
Evet o sekilde deliki bi cizgi bende de var. Cok sağol kare kare eklemişsin. Bi deneyeyim bakalım nasıl sızacakmerve aşağıya ekliyorum inşallah anlaşılır iç lastikler daha çok iz yapar ama bi bak istersen
Bizimki de öyleymiş yeni farkettim dilini silerken
Sızdırmıyor böyle öyle mimerve aşağıya ekliyorum inşallah anlaşılır iç lastikler daha çok iz yapar ama bi bak istersen
Eldiven doğduğundan beri hiç kullanmadık.Hala eldiven kullanıyo musunuz?
Bazen eli soğuk oluyor ısıtıp takıyorum , elleri ısınınca geri çıkarıyorum bence artık kullanılmamalıHala eldiven kullanıyo musunuz?
Hayir 20. Gunde biraktik hemen hemenHala eldiven kullanıyo musunuz?
Dışarı çıkarken taktım hiç kullanmadıkHala eldiven kullanıyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?