- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
10 gün kullandık sadeceHala eldiven kullanıyo musunuz?
Kızlar mommy bliss damla kullanan var mı aranızda? Ben sap simplex kullanıyorum, doktor bir de bunu dene dedi ama baya da pahalı bir dünya damla aldık,600 e alerji özel prebiyotik aldım. Yani bir de buna boşa vermek istemiyorum. Bu arada 41. Gün adet oldum, bünyem bu kadar dakik çalışmak zorunda değildi yani moraller bozuk………
Bnm kızın tırnakları içi öyle kirli ki gören hergün tarla ekiyor sanarDışarı çıkarken taktım hiç kullanmadık
Ben tavsiye etmiştim, ilk doğumumdan sonra kullanmıştım, hem de baya uyguna almıştım bir pazardan, öyle marka falan da değildiBiri çıtçıtlı külot korse önermişti o mantıklı geldi bana.
Ben de ilk az önce kopardım bakalım.Ben tavsiye etmiştim, ilk doğumumdan sonra kullanmıştım, hem de baya uyguna almıştım bir pazardan, öyle marka falan da değildi
Bezin lastiğini koparmayı önerene de ben teşekkür ediyorum. 2 numara baby turcolarımı bitirmeye çalışıyorum, baya küçük gelmeye başlamıştı ama lastiği koparınca iz yapmıyor artık
Evet o sekilde deliki bi cizgi bende de var. Cok sağol kare kare eklemişsin. Bi deneyeyim bakalım nasıl sızacak
Kan dolaşımı ellerde ve ayaklarda çok yokmuş bebeklerde ondanmış soğukluk üşüdüğü anlamına gelmiyormuş ben de hiç takmadım eldiven bir de ellerini ılık akan suda yıkıyorum kendi şampuanıyla her günBen kullanıyodum gözünün kenarını cizdı fena diye ama bir haftadır iyice el kol harketlendi diye bıraktım. Eller buz ama napiyim ya alışsın.
Yan yatıyoyok yahu iki erkek bebek oldu bitti böyle kullandım hiç sızdırmadı dış lastikleri kontrol etmek lazım sadece takarken içeri kıvrık olmasın yeter sızdırma olursa muhtemelen belin bağlanma kısmından yaşamışsınızdır orayı iyi ayarlamak lazım bacak arasından sızma çok olmaz ya
Ben kullanıyorum çünkü yüzünü çizip duruyorHala eldiven kullanıyo musunuz?
Damlaları kullanmadım bilgim yok ama bende oğlum tam 61 günlük oldu relg oldumKızlar mommy bliss damla kullanan var mı aranızda? Ben sap simplex kullanıyorum, doktor bir de bunu dene dedi ama baya da pahalı bir dünya damla aldık,600 e alerji özel prebiyotik aldım. Yani bir de buna boşa vermek istemiyorum. Bu arada 41. Gün adet oldum, bünyem bu kadar dakik çalışmak zorunda değildi yani moraller bozuk………
Çok nadir elleri buz gibiyse arada takıyorumHala eldiven kullanıyo musunuz?
Benimki ayniBenim cocuğum uyumuyo ya. Hic mi yorulmuyo ben anlamıyorum ya. Arada 10 20 dk kucağımda uyuyo bırakınca kesinlikle uyanıyo.
Benimki de öyleBenim cocuğum uyumuyo ya. Hic mi yorulmuyo ben anlamıyorum ya. Arada 10 20 dk kucağımda uyuyo bırakınca kesinlikle uyanıyo.
Ay bu soylemler hic degismez hicc moralini bozma bebisini sen taniyorsun en iyi annesiÇocuk ağlıyor kayinbabam ordan ayaklarını nasıl topluyor gazı var diyor, hayır o doğal bisey bi refleks hareket ediyor sadece diyorum, ki Çocuk maşallah habire pirtliyor, kaynanam gelip sapur supur öptü çocuğumu, yanaklarını avucluyor aranıyor bu aç diyo, yarım saatten fazla emmisti ve bi miktar kustu bunlari söylemeden az önce, uyumuyor uykusu az diyorum, ki sikayetlenmek için değil o an ortamdaki bi misafir sorduğu için söyledim, napsin çocuğun karnı mi doyuyor tok olsa uyur açlıktan durmuyor açlıktan uyumuyor bla bla bla
Allah sabır versin ya cidden.Sanki ben zehir veriyorum çocuğa, ayrıca da çocuk benim meme benim kardeşim istersem keyfimden emzirmem bu da bi tercih sana ne ben anasıyim kim benden daha çok düşünebilir onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?