2021 Aralık Anneleri

Ben de kakalarda yıkıyorum. Ama arada bence kullan senin de böyle alıştırman tehlikeli olabilir.
Valla erkek bebis olunca altini actigim gibi etrafi suluyordu, simdi sirekt lavaboda acinca o tehlikeden de kurtuldum. Biraz da mecburiyet oldu benim icin
Etrafi sulamasi mi boyle mi alismasi mi galiba sececegim sey belli
Ama belki sampuansiz yikamaya alistirabilirim

Siz oldunuz mu aşı size bulaştı mı? Bende test verdim annem ben bebek aynı odada kalıyorduk 4gündğr eşim hep maskeyleydi hiç yanımıza gelmedi ama benim ateşim 39 olunca bilmiyorum evdeki mi bozuk hastanede normal çıktı ateşim eve gelince yine38lerde görünüyor çocuğun ateşini de ölçemedim gece sabah ölçtüğüm normaldi.

Olmadım aşı, bana bulaşmadı da. Ama ateşin varsa dikkatli ol bebişe yaklaşırken sende maskeyle yaklaş bir süre öpüp koklama. Eğer bebekte baygın gibi uyuma emme de güçlük sezersen de mutlaka hastaneye gidin

Zeytinyağı denedin mi hiç
Bi cezvede falan isitiyosun önce yemek yaparken hafif yanar ya işte öyle oluyor, sonra onu bi kaba al çocuğun popo yağı olsun o :) her alt açmadan pamukla sür. Yağı yakınca asitligi gitmiş oluyor

Sen de haklısin pipi var

Kızlar Konak için ne yapılıyordu diyin bakim
Sanırım bnm kızda oldu alnı pul pul kafa kepekli

Prima aktif bebek kullandim gayet iyiydi.
Fiyati birden cok yukseldi
Ucuz olanlara şans vermek istedim

Zeytinyagiyla kafa derisine masaj yap. Biraz beklet.
Cok ince taraklar oluyor ya onunla hafif hafif tara.
Banyoda çok iyi durulanmazsa konak olabilir
Tmm cnm saol dün banyo yaptırdım bugün çıkmış anlamadım

Kızlar Konak için ne yapılıyordu diyin bakim
Sanırım bnm kızda oldu alnı pul pul kafa kepekli
Yaa o konak mi benimki de öyle ama ben kuruluktan diye dusunuyodum benimkinin tüm vücudu kupkuru derileri soyuluyor hep hala geçmedi, kulakta boyunda falan da var ben onun devamı sandım. Konak daha deriye yapışık değil mi benimki kepek gibi dökülüyor bakın bakim bi bu ne acep

Eklentiler

• 16430982412363178571965112295703.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 59
Bi anda sağ memeyi almamaya başladı anlamadım, çocuğu yıkadım uyudu biraz uyurken güncelleme gelmiş gibiydi resmen uyandıktan sonra sağ tarafı emmemeye başladı saatlerce bağırdı sabah kaldığı yerden devam

Konak konak bu
bizim hafif var

Testim pozitif çıktı az önce öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…