Akşam ateşim 39 oldu hemen gidip test yaptırdık aşınız var mıydı nasıl atlattınız bebek için ne yaptınızTest yaptır mümkünse odadan çıkmasın evi bol bol havalandır. Ben covid oldum. Bebeğime de geçti ateşlendi
Valla erkek bebis olunca altini actigim gibi etrafi suluyordu, simdi sirekt lavaboda acinca o tehlikeden de kurtuldum. Biraz da mecburiyet oldu benim icinBen de kakalarda yıkıyorum. Ama arada bence kullan senin de böyle alıştırman tehlikeli olabilir.
Siz oldunuz mu aşı size bulaştı mı? Bende test verdim annem ben bebek aynı odada kalıyorduk 4gündğr eşim hep maskeyleydi hiç yanımıza gelmedi ama benim ateşim 39 olunca bilmiyorum evdeki mi bozuk hastanede normal çıktı ateşim eve gelince yine38lerde görünüyorBende de aşı yoktu eşim maskeyi taktı bebeğe yaklaşmadı ayrı yattı bizden böylece Allah'a şükür bebişe bulaştırmadan atlatıp geçtik. Bu yeni varyant normal grip gibi geçip gidiyor. Temaslılara eğer bulaşmamışsa covid aşı yapıyorlar bu arada
Olmadım aşı, bana bulaşmadı da. Ama ateşin varsa dikkatli ol bebişe yaklaşırken sende maskeyle yaklaş bir süre öpüp koklama. Eğer bebekte baygın gibi uyuma emme de güçlük sezersen de mutlaka hastaneye gidinSiz oldunuz mu aşı size bulaştı mı? Bende test verdim annem ben bebek aynı odada kalıyorduk 4gündğr eşim hep maskeyleydi hiç yanımıza gelmedi ama benim ateşim 39 olunca bilmiyorum evdeki mi bozuk hastanede normal çıktı ateşim eve gelince yine38lerde görünüyorçocuğun ateşini de ölçemedim gece sabah ölçtüğüm normaldi.
Banyo yaptirmistim usuttum sanırım akşamdan beri kusuyor daKarnına müslin bir bez ya da küçük bir havlu ütüleyip koyun,emzirdikten sonra da bacaklarına kolik masajı benim bebişte etkili oluyor
Zeytinyağı denedin mi hiçBakalım bir deneyeyim yeter ki geçsin ya hiçbr şey umurumda değil zaten yarın hastane dönüşü alırız artık sargı bezi.
Ben herhangi bir sabun şampuan vs. Kullanmıyorum alt değiştirmeler de cildini kurutup tahriş etmesin diye. Cildin kendi nemini kaybetmesine sebep oluyor sık yıkamak. Her alt açmada su ısıtıyorum. Önce o suyla pamukla poposunu temizliyorum sonra da bir kap ayırdım ona üstüne oğlumu tutup poposunu kalan suyla yıkıyorum. Arada şampuanla yıkama yapıyorum. Ama sonuç hala aynı
Ay yok boca ediyorum resmen yahametan da aldım ama o biraz daha yağlı olduğunda mı nedir daha çok kozarıyo çocuk hametanı sürünce. Valla besin alerjisinden şüphelenmeye başladım aslında da inşallah yoktur
Sen de haklısin pipi varValla erkek bebis olunca altini actigim gibi etrafi suluyordu, simdi sirekt lavaboda acinca o tehlikeden de kurtuldum. Biraz da mecburiyet oldu benim icin
Etrafi sulamasi mi boyle mi alismasi mi galiba sececegim sey belli
Ama belki sampuansiz yikamaya alistirabilirim
Prima aktif bebek kullandim gayet iyiydi.Çok geçmiş olsun, Allah kolaylıklar versin.
Prima akitif bebek (klasik yeşil paket) en az premium kadar iyi, fiyatı da uygun. Baby turco 3 e geçtiysen primanın 2 numarası rahat olur. Çevrendeki şok marketlerde kaldıysa fiyatı baya uygundur orada, deneyebilirsin. Molfixte de pure soft çok iyi gerçekten. İki bezde de akşam 9 sabah 6 arası kalıyor, hiç değiştirmiyorum
Zeytinyagiyla kafa derisine masaj yap. Biraz beklet.Kızlar Konak için ne yapılıyordu diyin bakim
Sanırım bnm kızda oldualnı pul pul kafa kepekli
Bende aksamdan sabaha kadar degistirmem. Asla pismediYaa nasıl dayanıyosun o kadar ben çocuk rahatsız olur pişik olur diye asla dayanamıyorum her uyanmada mutlaka değiştiriyorum. Ki nitekim geçmiyor pişiği bir türlü
Tmm cnm saol dün banyo yaptırdım bugün çıkmış anlamadımZeytinyagiyla kafa derisine masaj yap. Biraz beklet.
Cok ince taraklar oluyor ya onunla hafif hafif tara.
Banyoda çok iyi durulanmazsa konak olabilir
Yaa o konak mi benimki de öyle ama ben kuruluktan diye dusunuyodum benimkinin tüm vücudu kupkuru derileri soyuluyor hep hala geçmedi, kulakta boyunda falan da var ben onun devamı sandım. Konak daha deriye yapışık değil mi benimki kepek gibi dökülüyor bakın bakim bi bu ne acepKızlar Konak için ne yapılıyordu diyin bakim
Sanırım bnm kızda oldualnı pul pul kafa kepekli
Konak konak buYaa o konak mi benimki de öyle ama ben kuruluktan diye dusunuyodum benimkinin tüm vücudu kupkuru derileri soyuluyor hep hala geçmedi, kulakta boyunda falan da var ben onun devamı sandım. Konak daha deriye yapışık değil mi benimki kepek gibi dökülüyor bakın bakim bi bu ne acep
Bnmkinin horultusuEV DEKORASYONU on Instagram: "Rabbim herkese böyle bir eş nasıp etsin🤲❤️"
8,639 likes, 190 comments - ev.dekor.duzen on January 24, 2022: "Rabbim herkese böyle bir eş nasıp etsin🤲❤️".www.instagram.com
Testim pozitif çıktı az önce öğrendimOlmadım aşı, bana bulaşmadı da. Ama ateşin varsa dikkatli ol bebişe yaklaşırken sende maskeyle yaklaş bir süre öpüp koklama. Eğer bebekte baygın gibi uyuma emme de güçlük sezersen de mutlaka hastaneye gidin
Valla bi gece yastığı basicam suratına ama du bakayım ne zamanBnmkinin horultusubeni çıldırtıyor
Yaa çok geçmiş olsun en hafif şekilde anlatırsınız inşallahTestim pozitif çıktı az önce öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?