- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşTestim pozitif çıktı az önce öğrendim
Çok geçmiş olsun ☹Testim pozitif çıktı az önce öğrendim
B BitterCikilata 3 kullanan sen varsın bi galiba sence?Hey primacılar 5.5 kg vardır bebem 2 mi alayım 3 mü?
Çabucak atlatın inşallah şifalar diliyorumTestim pozitif çıktı az önce öğrendim
Benim bebe de var o kadar 2 kullanıyorum benHey primacılar 5.5 kg vardır bebem 2 mi alayım 3 mü?
3 numara 6 kilodan başlıyomuş ya daha mi iyi olur nolur acabaBenim bebe de var o kadar 2 kullanıyorum ben
Ben 3 u de aldım ama önce elimdeki 2 bitsin diye ondan devam ediyorum ama sıkma, sizdirma yapmıyor 2 de. Prima diğer markalardan büyük 2 numara da 8 kiloya kadar yazıyor tabi bebisin bacak tombikligini de bağlı bizimkine 2 iyi geliyor suan bitince 3 e geçerim zaten 2 almam daha.3 numara 6 kilodan başlıyomuş ya daha mi iyi olur nolur acaba
Benim bebe 5 kg, 2 no kullaniyorum ben. Ama kucuk mu buyuk mu anlamiyorum, sizdirma olmadigina gore iyi geliyo heraldeHey primacılar 5.5 kg vardır bebem 2 mi alayım 3 mü?
Biz 1 aylık kontrolde 5.5 duk 3e geçmiştik ilkten biraz bol olmuştu şimdi rahat 3 alB BitterCikilata 3 kullanan sen varsın bi galiba sence?
3 al 33 numara 6 kilodan başlıyomuş ya daha mi iyi olur nolur acaba
Bir belirtim yok sukur insallahCkk geçmiş olsun canım inşallah gecmez
İz oluyor mu bacaklarda biZde çok iz olunca değiştimBenim bebe 5 kg, 2 no kullaniyorum ben. Ama kucuk mu buyuk mu anlamiyorum, sizdirma olmadigina gore iyi geliyo heralde
Cok giremiyorum kizlar bebegjnde alerji yasayan var mi bebisimin sirtinda kirmizi noktalar belirdi
Iz oluyor ama buyuk bezde de iz oluyor yaİz oluyor mu bacaklarda biZde çok iz olunca değiştim
çok hassas cildi yoksa hiçbir şey olmuyor, bez tamamen emiyorYaa nasıl dayanıyosun o kadar ben çocuk rahatsız olur pişik olur diye asla dayanamıyorum her uyanmada mutlaka değiştiriyorum. Ki nitekim geçmiyor pişiği bir türlü
Bu kadar pişiğin nedeni sanki bez olmayabilir artık, inşallah değildir ama sanki alerjik bünyesi vardı.Evet biberonla verdim ben
Havuçla vanilya tüket dedi
Çok hızlı geçiyor zaman valla bana hala 1 aylık gibi geliyor ne ara hafta başlıyor ne ara bitiyor yetişemiyorum ben artık
Kaç kez değiştirdim. Bio naturalde iyiydik küçük gelince pişik yaptı. Onu bulamayonca sleepy extra aldık pişik iyice kötü oldu baby turco aldım biraz geçirdi düzelecek gibiydi ama bu defa da bacakları çok sıkıydı bacakları pişti bu defa da. Premium care aldık taksr takmaz çok kötü pişik yaptı hatta kabarcık kabarcık oldu bebeğim bacaklarına kadar bazı kabsrcıklsr patladı çok kötüydü. Tekrar baby turcoya geçtik bir değişme olmadı şimdi natural aldık sleepy'nin. Şuan azaldı gibi ama bir bacağı çok kötü egzama gibi oldu. Molfix alayım diyordum ama padlers sanırım bez alerjisine iyi geliyormuş direk ona bakacağım. Bu arada hala sadece pamuk kullanıyorum ıslak mendil de pişiğini arttırıyor
Küçük paket 2 alabilirsin, ama 3 daha garanti. Şöyle diyim benim bebişe baby turco 2 olmuyor ama prima 2 tam oluyorHey primacılar 5.5 kg vardır bebem 2 mi alayım 3 mü?
Hey primacılar 5.5 kg vardır bebem 2 mi alayım 3 mü?
3 alman lazim.
Ben varım canımCok giremiyorum kizlar bebegjnde alerji yasayan var mi bebisimin sirtinda kirmizi noktalar belirdi
Bnm bildiğim küçük gelen iz yapar amaIz oluyor ama buyuk bezde de iz oluyor yabence iz buyuklugu anlamak icin bi kriter degil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?