Sleppy baby turconun 3 u küçük geliyorsa 3 al normal geliyorsa 2 alHey primacılar 5.5 kg vardır bebem 2 mi alayım 3 mü?
1 numarayi taktigimda da ayni izi yapiyor ama totosuna kucuk geliyor meselaBnm bildiğim küçük gelen iz yapar ama
Zeytinyağı ile ovalayınca döküldü bizim kiKızlar Konak için ne yapılıyordu diyin bakim
Sanırım bnm kızda oldualnı pul pul kafa kepekli
Maşallah maşallah. İnşallah birgün bizde o aşamaya gelirizBende aksamdan sabaha kadar degistirmem. Asla pismedi
Mantarmış o bacağındakiler ve pipisinin yumurtalık kısmında olanlar. Kuru tutmaya çalışacağım şuan için bir krem vermedi doktor 15 gün sonra gittiğimizde geçmezse krem verecekçok hassas cildi yoksa hiçbir şey olmuyor, bez tamamen emiyor
Bu kadar pişiğin nedeni sanki bez olmayabilir artık, inşallah değildir ama sanki alerjik bünyesi vardı.
Küçük paket 2 alabilirsin, ama 3 daha garanti. Şöyle diyim benim bebişe baby turco 2 olmuyor ama prima 2 tam oluyor
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsinizTestim pozitif çıktı az önce öğrendim
Bnde yapıcam dün banyo yaptırdım yarın sürüp yapıcamZeytinyağı ile ovalayınca döküldü bizim ki
Ay kuzum sen de mi ne yaptin nasil cozum buldunBen varım canım
3 benceHey primacılar 5.5 kg vardır bebem 2 mi alayım 3 mü?
Bizim kasinda var bebisin zeytinyagi mi sureymBnde yapıcam dün banyo yaptırdım yarın sürüp yapıcam
Bnm de vardı bebe yağı sürdüm geçti alın oldu sür bnceBizim kasinda var bebisin zeytinyagi mi sureym
Bizim de kaşında oldu banyodan yarım saat önce badem yağı sürdük sonra yıkadık hafifçe taradım geçtiBizim kasinda var bebisin zeytinyagi mi sureym
Geçmiş olsun, bez değiştirmenin dışında bir şey olduğu belliydi. Çabucak geçer inşallahMaşallah maşallah. İnşallah birgün bizde o aşamaya geliriz
Mantarmış o bacağındakiler ve pipisinin yumurtalık kısmında olanlar. Kuru tutmaya çalışacağım şuan için bir krem vermedi doktor 15 gün sonra gittiğimizde geçmezse krem verecekpişik kremini bepanthol kullan dedi daha çıkmamış çıkınca birde organik bir krem önereceğim onu dene dedi.
UmarımmGeçmiş olsun, bez değiştirmenin dışında bir şey olduğu belliydi. Çabucak geçer inşallah
Diyet yapıyorum süt ürünleri, paketli her şey, kuru yemişler bal, gaz yapan şeyleri de yemiyorum. Aç gibi bişeyim :) yine de bebeğim çok huysuz, meme reddimiz var. Döküntü ve mukuslu kaka geçti ama.Ay kuzum sen de mi ne yaptin nasil cozum buldun
Ne yiyosunDiyet yapıyorum süt ürünleri, paketli her şey, kuru yemişler bal, gaz yapan şeyleri de yemiyorum. Aç gibi bişeyim :) yine de bebeğim çok huysuz, meme reddimiz var. Döküntü ve mukuslu kaka geçti ama.
Geçmiş olsun canımTestim pozitif çıktı az önce öğrendim
Bana da ayni seyi dedi doktorlar ben de sabahlari patates salatasi aksam patates falan yiyrm ne yiyecegimj sasirdim tatli canim istiyor yumurtasiz sutsuz meyveli kek yapiyorum sacma sapan seyler yiyorumDiyet yapıyorum süt ürünleri, paketli her şey, kuru yemişler bal, gaz yapan şeyleri de yemiyorum. Aç gibi bişeyim :) yine de bebeğim çok huysuz, meme reddimiz var. Döküntü ve mukuslu kaka geçti ama.
Aynı ben de patates pirinç bulgur pilavı filan. Doğumdan beri canım öyle yaş pasta istiyor ki…..Bana da ayni seyi dedi doktorlar ben de sabahlari patates salatasi aksam patates falan yiyrm ne yiyecegimj sasirdim tatli canim istiyor yumurtasiz sutsuz meyveli kek yapiyorum sacma sapan seyler yiyorum
Bişey yiyemiyorum canım doğru düzgün, zaten meme reddi yaşıyoruz çok sürmez emmeyi bırakır gibi.Ne yiyosunekmek su kalıyo geriye ben de gaz yapan şeyleri yemiyorum ve her şeyi yemeyi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?