2021 Aralık Anneleri

Bende aksamdan sabaha kadar degistirmem. Asla pismedi
Maşallah maşallah. İnşallah birgün bizde o aşamaya geliriz
Mantarmış o bacağındakiler ve pipisinin yumurtalık kısmında olanlar. Kuru tutmaya çalışacağım şuan için bir krem vermedi doktor 15 gün sonra gittiğimizde geçmezse krem verecek pişik kremini bepanthol kullan dedi daha çıkmamış çıkınca birde organik bir krem önereceğim onu dene dedi.

Geçmiş olsun, bez değiştirmenin dışında bir şey olduğu belliydi. Çabucak geçer inşallah

Diyet yapıyorum süt ürünleri, paketli her şey, kuru yemişler bal, gaz yapan şeyleri de yemiyorum. Aç gibi bişeyim :) yine de bebeğim çok huysuz, meme reddimiz var. Döküntü ve mukuslu kaka geçti ama.
Ne yiyosun ekmek su kalıyo geriye ben de gaz yapan şeyleri yemiyorum ve her şeyi yemeyi çok özledim

Diyet yapıyorum süt ürünleri, paketli her şey, kuru yemişler bal, gaz yapan şeyleri de yemiyorum. Aç gibi bişeyim :) yine de bebeğim çok huysuz, meme reddimiz var. Döküntü ve mukuslu kaka geçti ama.
Bana da ayni seyi dedi doktorlar ben de sabahlari patates salatasi aksam patates falan yiyrm ne yiyecegimj sasirdim tatli canim istiyor yumurtasiz sutsuz meyveli kek yapiyorum sacma sapan seyler yiyorum

Bana da ayni seyi dedi doktorlar ben de sabahlari patates salatasi aksam patates falan yiyrm ne yiyecegimj sasirdim tatli canim istiyor yumurtasiz sutsuz meyveli kek yapiyorum sacma sapan seyler yiyorum
Aynı ben de patates pirinç bulgur pilavı filan. Doğumdan beri canım öyle yaş pasta istiyor ki…..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…