2021 Aralık Anneleri

Ay ben de oyle olsa da yiyebilsemhamileyken de ben yiyemedim tatli sanirim hersey serbest olunca deli gibi tatli yiyecegim biz de kizariklik var sirtinda ve on kisminda
Aynı canım gerdanında ve sırtının başladığı ense altında var. Sizin nasıl teşhis kondu? İnş geçer de yeriz, emdiği sürece geçmezse yasak

Aynı canım gerdanında ve sırtının başladığı ense altında var. Sizin nasıl teşhis kondu? İnş geçer de yeriz, emdiği sürece geçmezse yasak
Ben hava sartlarindan dolayi goturemedim kuzum fotosunu cekip doktoruna attim o sekilde alerjik dermatit dedi doktoru sizin nasil kondu teshis ve kullandigin krem jel veya losyon var mi

Trendyolda sleepy yorumlarında birkaç kişi aynı şeyi yazmış. Eskiden aldıklarımız kulakçıklıydı, taşma olmazdı. Yeni aldığımız öyle değil, sızdırıyor vs demişler. Bendekinde de kulakçık yoktu ve sızıyordu. Elimde başka yerden alınmış bir koli daha vardı, açtım baktım kulakçık var. Gece bağladım yatmadan, sabab 5 gibi baktım kaka yapmış. Hem de baya doldurmuş ama sızmamış. Tam sevinirken benim kız fıskiye gibi işediği için yine üst baş değiştirdim ama olsun, mutluyum Bakalım bu kulskçıklı bez harbiden iyi mi?

Bebislerinizi yan mi yatiriyorsunuz yoksa duz mu ve nedenn?? Ben yan yatiriyordum ama osman gönulal videolarinda israrla duz yatirin demis size bi danisayim dedim

Kabiz 3 gunde 1 kaka yapiyor derken gun icinde ,6 kere kaka yapti bu normal mi yahu
Valla hangisi normal ben şaştım kaldım. Yediğimiz içtiğimiz çok etkiliyor galiba. Ben makarna pilav patates yada nişastalı bir şey yediysem çok zorlanıyor. 2 gündür bulgur pilavı yiyordum geceler haram oldu kakasını yapamıyor çıldırıyor çocuk.

Kulakçıklı bez nasıl hangisi?

Bulgur gaz yapıyor ondan olabilir mi

Bulgur gaz yapıyor ondan olabilir mi
Olabilir emin değilim ki ya ama gazdan zşyade bizimkinin oldu bitti kakayla derdi var bir öğün yapamadı mı yandık hele iki üç öğün yapamadıysa yıkıyor ortalığı devamlı kaka yapmak istiyor ne yapacağımı şaşırdım

Yapsalar bi dert yapmasalar da
Hamileyken sakız çiğneme derlerdi keşke hergün çiğneseydim bol bol olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…