Ay ben de oyle olsa da yiyebilsemAynı ben de patates pirinç bulgur pilavı filan. Doğumdan beri canım öyle yaş pasta istiyor ki…..
Aynı canım gerdanında ve sırtının başladığı ense altında var. Sizin nasıl teşhis kondu? İnş geçer de yeriz, emdiği sürece geçmezse yasakAy ben de oyle olsa da yiyebilsemhamileyken de ben yiyemedim tatli sanirim hersey serbest olunca deli gibi tatli yiyecegim biz de kizariklik var sirtinda ve on kisminda
Ben de sevinçten ağliyciym ilk kez kakayı tasırmadı babyturcoÜstüne başına kaka bulaştırmalı bir gece
Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbi vakit
Ben hava sartlarindan dolayi goturemedim kuzum fotosunu cekip doktoruna attim o sekilde alerjik dermatit dedi doktoru sizin nasil kondu teshis ve kullandigin krem jel veya losyon var miAynı canım gerdanında ve sırtının başladığı ense altında var. Sizin nasıl teşhis kondu? İnş geçer de yeriz, emdiği sürece geçmezse yasak
Bende yatarken baglamistim kaka yapti az once aldim tasirmamistiBen de sevinçten ağliyciym ilk kez kakayı tasırmadı babyturco
Neyle besliyorsun biberon mu ? Benimki de emmeyecek gibi maalesef aşamıyoruzBişey yiyemiyorum canım doğru düzgün, zaten meme reddi yaşıyoruz çok sürmez emmeyi bırakır gibi.
Bezi test ediyo bebeKabiz 3 gunde 1 kaka yapiyor derken gun icinde ,6 kere kaka yapti bu normal mi yahu
Ya surekli kaka yapiyor acile götürecem. Enfeksiyon falan mi oldu acabaBezi test ediyo bebe
Ishal olmuş olabilir götür istersen ☹Ya surekli kaka yapiyor acile götürecem. Enfeksiyon falan mi oldu acaba
Ya öyle demeBişey yiyemiyorum canım doğru düzgün, zaten meme reddi yaşıyoruz çok sürmez emmeyi bırakır gibi.
Valla hangisi normal ben şaştım kaldım. Yediğimiz içtiğimiz çok etkiliyor galiba. Ben makarna pilav patates yada nişastalı bir şey yediysem çok zorlanıyor. 2 gündür bulgur pilavı yiyordum geceler haram oldu kakasını yapamıyor çıldırıyor çocuk.Kabiz 3 gunde 1 kaka yapiyor derken gun icinde ,6 kere kaka yapti bu normal mi yahu
Kulakçıklı bez nasıl hangisi?Trendyolda sleepy yorumlarında birkaç kişi aynı şeyi yazmış. Eskiden aldıklarımız kulakçıklıydı, taşma olmazdı. Yeni aldığımız öyle değil, sızdırıyor vs demişler. Bendekinde de kulakçık yoktu ve sızıyordu. Elimde başka yerden alınmış bir koli daha vardı, açtım baktım kulakçık var. Gece bağladım yatmadan, sabab 5 gibi baktım kaka yapmış. Hem de baya doldurmuş ama sızmamış. Tam sevinirken benim kız fıskiye gibi işediği için yine üst baş değiştirdim ama olsun, mutluyumBakalım bu kulskçıklı bez harbiden iyi mi?
Bulgur gaz yapıyor ondan olabilir miValla hangisi normal ben şaştım kaldım. Yediğimiz içtiğimiz çok etkiliyor galiba. Ben makarna pilav patates yada nişastalı bir şey yediysem çok zorlanıyor. 2 gündür bulgur pilavı yiyordum geceler haram oldu kakasını yapamıyor çıldırıyor çocuk.
İshal miYa surekli kaka yapiyor acile götürecem. Enfeksiyon falan mi oldu acaba
Olabilir emin değilim ki ya ama gazdan zşyade bizimkinin oldu bitti kakayla derdi var bir öğün yapamadı mı yandık hele iki üç öğün yapamadıysa yıkıyor ortalığı devamlı kaka yapmak istiyor ne yapacağımı şaşırdımBulgur gaz yapıyor ondan olabilir mi
Yapsalar bi dert yapmasalar daOlabilir emin değilim ki ya ama gazdan zşyade bizimkinin oldu bitti kakayla derdi var bir öğün yapamadı mı yandık hele iki üç öğün yapamadıysa yıkıyor ortalığı devamlı kaka yapmak istiyor ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?