2021 Aralık Anneleri

Yapsalar bi dert yapmasalar da
Hamileyken sakız çiğneme derlerdi keşke hergün çiğneseydim bol bol olurdu
Ahahahh keşke çiğneseydik belki rahat yaparlardı ya bu gaz sıkıntısı ay ilerleyince bitiyor ya kakayı da rahat yapıyor ilerleyen dönemlerde dimi

Bebislerinizi yan mi yatiriyorsunuz yoksa duz mu ve nedenn?? Ben yan yatiriyordum ama osman gönulal videolarinda israrla duz yatirin demis size bi danisayim dedim
Sırt üstü ama kafası yan yatırıyorum. Zaten kendisi de öyle yatıyor müdahale etmesem de.
Ya surekli kaka yapiyor acile götürecem. Enfeksiyon falan mi oldu acaba
Kötü koku vs var mı?

Kulakçıklı bez nasıl hangisi?
Trendyoldan foto atayım. Soldaki kulakçıklı. Anladığım kadarıyla bezler değişmiş.

Eklentiler

• AFBDFB6D-4198-4C4E-B759-B832870832BC.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 84
Şunu yedim gaz oldu olayı bana çok ilginç geliyor. Hani kuru fasulye yicem demiştim de yok artık demiştiniz ya. O gece saat kurup 2 kere kalktım, uyandıramadım bebeğimi. Uyurken gözü kapalı az emdi, içim rahat etmediğinden sağarak uykuda içirdim. Sabaha karşı uyanıp emdi. Normalde tüm gece ağlaması gerekirdi di mi? Bence bebekte gaz varsa her türlü oluyo. Ama alerjik bir şey yerseniz bebekte o şeye karşı hassassa o zaman dokunuyor, bunu kabul ediyorum.

Bebislerinizi yan mi yatiriyorsunuz yoksa duz mu ve nedenn?? Ben yan yatiriyordum ama osman gönulal videolarinda israrla duz yatirin demis size bi danisayim dedim
Ben çoğunlukla karnının üstüne yatırıyorum, başka türlü mümkün değil dalmıyor

Düz yatırıp kafasını yan çeviriyorum çok nadir yan ama geri dönüyor arada da yüz üstü

Ben hava sartlarindan dolayi goturemedim kuzum fotosunu cekip doktoruna attim o sekilde alerjik dermatit dedi doktoru sizin nasil kondu teshis ve kullandigin krem jel veya losyon var mi
Biz gittik şikayetleri anlattık mukuslu kaka resimlerini gösterdim, onlara olabilir dedi ciddiye almadı. Aynen bizde de isilik gibi olan şeyden diyet verdi, yüzünde gerdanda ve ense altı sırtta vardı. Sıcak giydirme, tenine metal vs değmesin çıtçıtlar dedi, mustela atopik cilt kremi dedi her duş sonrası sürüyorum. Seninkinin görüntüsünü atar mısın bana özelden isiliği nasıl?

Hayir koku yok

Neyle besliyorsun biberon mu ? Benimki de emmeyecek gibi maalesef aşamıyoruz şimdi de bütün vücudu kabarmaya başladı
Emziriyorum ama sürekli kavga halinde emiyor bir çekiyor bir bırakıyor canım, çok çaresiz kalınca mama yapıyorum, dün süt sağdım verdim ama sağınca sütüm gelmiyor benim ya da makine eski bilmiyorum. Senin kabarma varsa yediklerine dikkat et sırayla kes ne dokunuyor bulmak için. Normal mama mı veriyorsun? Onun içinde süt proteini var özel mama vermelisin alerjikse

Ya öyle deme bebekler çok değişik hepsinin huyu farklı inşallah bırakmayacak vermekten pes etme lütfen memeni
Yok pes etmedim aç uyusa da memeyi veriyorum alana kadar defalarca deniyoruz al bırak bağır ağla tekrar al bazen bu saatlerce sürüyor. Çok yıpratırıcı… elimden geleni yapıyorum gerisi allahın takdiri canım

Benimki yan yatıyor düz koyarsam çok çabuk uyanıyor dalmıyor o yüzden yan koyuyorum. Neden yan sakıncalıymı?

Eklentiler

• Screenshot_20220126-132744_Chrome.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar yuzustu kesin tehlikeli doktorlarda youtube videolarinda o sekilde anlatiyor hatta acibademin yazisini paylasayim sizle...yan yatinca yuz ustu donebiliyormus oda galiba ondan tehlikeli
Bn gece yatırmıyorum gündüz arada kafasını çeviriyor diye başında bekliyordum artık yatırmam

Canım benimki reflü yatağında yatıyor yumuşak değil, kenarlıklı. Gündüz kameradan takip ediyorum sürekli, gece de anne yanının içine reflüyü koydum onda uyuyor. Ama dikkat etmek lazım tabi ki
Bn artık koltukta bile yatırmaya korkuyorum kendini kaldırıyor kayıyor gece gündüz beşikte yatıyor reflü yatağı da beşikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…