- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 31
Ahahahh keşke çiğneseydik belki rahat yaparlardıYapsalar bi dert yapmasalar da
Hamileyken sakız çiğneme derlerdi keşke hergün çiğneseydim bol bololurdu
Evet ama işte her çocuk farklı çıkıyorAhahahh keşke çiğneseydik belki rahat yaparlardıya bu gaz sıkıntısı ay ilerleyince bitiyor ya kakayı da rahat yapıyor ilerleyen dönemlerde dimi
Sırt üstü ama kafası yan yatırıyorum. Zaten kendisi de öyle yatıyor müdahale etmesem de.Bebislerinizi yan mi yatiriyorsunuz yoksa duz mu ve nedenn?? Ben yan yatiriyordum ama osman gönulal videolarinda israrla duz yatirin demis size bi danisayim dedim
Kötü koku vs var mı?Ya surekli kaka yapiyor acile götürecem. Enfeksiyon falan mi oldu acaba
Trendyoldan foto atayım. Soldaki kulakçıklı. Anladığım kadarıyla bezler değişmiş.Kulakçıklı bez nasıl hangisi?
Ben çoğunlukla karnının üstüne yatırıyorum, başka türlü mümkün değil dalmıyorBebislerinizi yan mi yatiriyorsunuz yoksa duz mu ve nedenn?? Ben yan yatiriyordum ama osman gönulal videolarinda israrla duz yatirin demis size bi danisayim dedim
Düz yatırıp kafasını yan çeviriyorum çok nadir yan ama geri dönüyor arada da yüz üstüBebislerinizi yan mi yatiriyorsunuz yoksa duz mu ve nedenn?? Ben yan yatiriyordum ama osman gönulal videolarinda israrla duz yatirin demis size bi danisayim dedim
Biz gittik şikayetleri anlattık mukuslu kaka resimlerini gösterdim, onlara olabilir dedi ciddiye almadı. Aynen bizde de isilik gibi olan şeyden diyet verdi, yüzünde gerdanda ve ense altı sırtta vardı. Sıcak giydirme, tenine metal vs değmesin çıtçıtlar dedi, mustela atopik cilt kremi dedi her duş sonrası sürüyorum. Seninkinin görüntüsünü atar mısın bana özelden isiliği nasıl?Ben hava sartlarindan dolayi goturemedim kuzum fotosunu cekip doktoruna attim o sekilde alerjik dermatit dedi doktoru sizin nasil kondu teshis ve kullandigin krem jel veya losyon var mi
Hayir koku yokSırt üstü ama kafası yan yatırıyorum. Zaten kendisi de öyle yatıyor müdahale etmesem de.
Kötü koku vs var mı?
Trendyoldan foto atayım. Soldaki kulakçıklı. Anladığım kadarıyla bezler değişmiş.
Ben çoğunlukla karnının üstüne yatırıyorum, başka türlü mümkün değil dalmıyor
Yaaa yuz ustu tehlikeli degilmiydiiDüz yatırıp kafasını yan çeviriyorum çok nadir yan ama geri dönüyor arada da yüz üstü
Emziriyorum ama sürekli kavga halinde emiyor bir çekiyor bir bırakıyor canım, çok çaresiz kalınca mama yapıyorum, dün süt sağdım verdim ama sağınca sütüm gelmiyor benim ya da makine eski bilmiyorum. Senin kabarma varsa yediklerine dikkat et sırayla kes ne dokunuyor bulmak için. Normal mama mı veriyorsun? Onun içinde süt proteini var özel mama vermelisin alerjikseNeyle besliyorsun biberon mu ? Benimki de emmeyecek gibi maalesef aşamıyoruzşimdi de bütün vücudu kabarmaya başladı
Cok sukurrr cnimmBizim de kaşında oldu banyodan yarım saat önce badem yağı sürdük sonra yıkadık hafifçe taradım geçti
Yok pes etmedim aç uyusa da memeyi veriyorum alana kadar defalarca deniyoruz al bırak bağır ağla tekrar al bazen bu saatlerce sürüyor. Çok yıpratırıcı… elimden geleni yapıyorum gerisi allahın takdiri canımYa öyle demebebekler çok değişik hepsinin huyu farklı inşallah bırakmayacak vermekten pes etme lütfen memeni
Benimki yan yatıyor düz koyarsam çok çabuk uyanıyor dalmıyor o yüzden yan koyuyorum. Neden yan sakıncalıymı?Bebislerinizi yan mi yatiriyorsunuz yoksa duz mu ve nedenn?? Ben yan yatiriyordum ama osman gönulal videolarinda israrla duz yatirin demis size bi danisayim dedim
Yooo kim dedi kiYaaa yuz ustu tehlikeli degilmiydii
Benimki yan yatıyor düz koyarsam çok çabuk uyanıyor dalmıyor o yüzden yan koyuyorum. Neden yan sakıncalıymı?
Kizlar yuzustu kesin tehlikeli doktorlarda youtube videolarinda o sekilde anlatiyor hatta acibademin yazisini paylasayim sizle...yan yatinca yuz ustu donebiliyormus oda galiba ondan tehlikeliYooo kim dedi ki
Bmm ki yüzüstü çok seviyor
Benimki bu arada yan yatiyor icime sinmiyor o yuzden dedim bi size sorayimKizlar yuzustu kesin tehlikeli doktorlarda youtube videolarinda o sekilde anlatiyor hatta acibademin yazisini paylasayim sizle...yan yatinca yuz ustu donebiliyormus oda galiba ondan tehlikeli
Bn gece yatırmıyorum gündüz arada kafasını çeviriyor diye başında bekliyordum artık yatırmamKizlar yuzustu kesin tehlikeli doktorlarda youtube videolarinda o sekilde anlatiyor hatta acibademin yazisini paylasayim sizle...yan yatinca yuz ustu donebiliyormus oda galiba ondan tehlikeli
Sırt üstü yatırıp kafasını çevirmek en iyisi o zmnBenimki bu arada yan yatiyor icime sinmiyor o yuzden dedim bi size sorayim
Canım benimki reflü yatağında yatıyor yumuşak değil, kenarlıklı. Gündüz kameradan takip ediyorum sürekli, gece de anne yanının içine reflüyü koydum onda uyuyor. Ama dikkat etmek lazım tabi kiBenimki bu arada yan yatiyor icime sinmiyor o yuzden dedim bi size sorayim
Bn artık koltukta bile yatırmaya korkuyorum kendini kaldırıyor kayıyor gece gündüz beşikte yatıyor reflü yatağı da beşikteCanım benimki reflü yatağında yatıyor yumuşak değil, kenarlıklı. Gündüz kameradan takip ediyorum sürekli, gece de anne yanının içine reflüyü koydum onda uyuyor. Ama dikkat etmek lazım tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?