- 21 Aralık 2014
- 2.023
- 1.771
- 333
- 37
Benmki boyle biseyBuda guzelmis daha once gormemistim bunu
Benim de meme ucum var büyük hatta yara olunca almıştım o dediğin silikon uçtan asla ağzına almadı, biberon emzik de sevmiyordu lansinoh tuttu. Bizim sorun biberon vermeden de vardı yani ondan olmadı. Ama tam tarif ettiğin gibi oluyor bizim de. Sonrasında da gazı var gibi ıkınıp ağlıyor, ayağa kalkıp gezdirene kadar da susmuyor. Seninki de öyle miydi?Canım geçen M morruj1 da yazdım. Benim bebemde memeye aldığım zaman ilk bir tutuyor biraz emiyor sonra bir anda bir sancı bağırma memeyi bırakıyor sonra memeyi vermeye kalkınca meme başı ağzında olmasına rağmen ağzını kapatıp tutmuyor çılgın gibi bağırıp başını sağa sola sallıyordu. Sol memede biraz daha iyiydi sağ memede iyiye çıldırıyordu bende sağıp biberonla veriyordum mecbur. Meme uçlarım var çıkık bana göre büyükte özellikle sol taraf emdikçe daha da büyüdü ama geçenlerde gidip silikon göğüs ucu aldım ve benim göğüs uçlarımın bebeme yetmediğini anladım. Bu yaşadığım tüm şeyler bir anda bitti şuanda silikon göğüs ucu ile sorunsuz emziriyorum. Bu arada göğüs ucuna geçtiğim günlerde emzirme yastığı kullanıyordum onu da bıraktım poposu iki bacak arama gelecek şekilde emziriyorum emerken poposuna pıt pıt vuruyorum. Hatta şöyle deyim artık memeyi bırakmadan emdiği içinde hava yutması azaldı gaz sorunu da kusması da bitti 10 gündür damlalarını vermiyorum. Bu arada iki tip silikon göğüs ucu var biri göğüsü tutan yeri yuvarlak biri kelebek bunların meme uçları da farklı ben ikisini de aldım kelebek olanı tutuyor diğerini tutmuyor yine. Size de onu tavsiye ederim.
Bence sizde deneyin size de faydası olabilir.
Doktora gittim emzirme tarzıma baktı yanında emzirdim doğru tutuyor ama kolik bebek 3 ay çekersin dedi. Gaz masajı vs önerdi…Bir emzirme danışmanıyla görüşmeyi denedin mi?
Bu tip sorunları çözebiliyorlar, kendini de bu kadar yıpratmamış olursun
Aynen susmuyordu bu arada dr a da götürdüm birde emmeye başladığı anda karnından gurul gurul bağırsak sesleri geliyordu. BU iki damlayı verdi. Sağdaki probiyotik bu hep önerilen biogaiada 100 milyon bakteri varken bunda 200 milyon varmış onun için bunu söyledi dr ve faydasını çok gördüm. Bak birde iki ucuda koyuyorum benimki soldakinde aynı memeye yaptığını yapıyor sağdakinde ise sorun yaşamıyorum. Ben bebemin karnını ova ova uyutuyordum anca ki ıkınmaktanda göbek fıtığı oldu yavrumda. Şuanda ise maşallah kendi alttan zart zurt gidiyor çok şükürBenim de meme ucum var büyük hatta yara olunca almıştım o dediğin silikon uçtan asla ağzına almadı, biberon emzik de sevmiyordu lansinoh tuttu. Bizim sorun biberon vermeden de vardı yani ondan olmadı. Ama tam tarif ettiğin gibi oluyor bizim de. Sonrasında da gazı var gibi ıkınıp ağlıyor, ayağa kalkıp gezdirene kadar da susmuyor. Seninki de öyle miydi?
Doktora gittim emzirme tarzıma baktı yanında emzirdim doğru tutuyor ama kolik bebek 3 ay çekersin dedi. Gaz masajı vs önerdi…
Ben ilk kullandığım zaman benimde ağzında hep kaydı ilk günler kelebekleri göğsüme bantla yapıştırdım iyice yapışık olsun ki çektiği zaman hava değil de süt gelebilsin diye sonra alışınca bantlamıyorum artık. Valla bende tecrübe bukadar
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz çok mutsuzum, bu duygu ona da yansıyor ve huysuzlaşıyorBen de dün gece sağıp verdim son çare, gündüz mama vermiştim çünkü. Ağlamaktan içiremedim eşime verdim çocuğu o içirdi. Çok üzülüyorum emmeyince, kendimi ona yetmiyor hissediyorum
Yok canım nadiren öyle geliyor
Senin önerinden sonra bende soldakinden aldım ama daha çok ağladı bunu verince, diğerini de deneyeyim olmazsa. Bahsettiğin belirtileri bende doktorumuza söyledim laktoz intöleransı olabilir dedi. Relactaz aldık faydası olmadı emme konusuna ama artık karnına süt giderken guruldama olmuyor.Aynen susmuyordu bu arada dr a da götürdüm birde emmeye başladığı anda karnından gurul gurul bağırsak sesleri geliyordu. BU iki damlayı verdi. Sağdaki probiyotik bu hep önerilen biogaiada 100 milyon bakteri varken bunda 200 milyon varmış onun için bunu söyledi dr ve faydasını çok gördüm. Bak birde iki ucuda koyuyorum benimki soldakinde aynı memeye yaptığını yapıyor sağdakinde ise sorun yaşamıyorum. Ben bebemin karnını ova ova uyutuyordum anca ki ıkınmaktanda göbek fıtığı oldu yavrumda. Şuanda ise maşallah kendi alttan zart zurt gidiyor çok şükürEki Görüntüle 2995810 Eki Görüntüle 2995801
Aşım yoktu. Doktor maske takın dedi ama coktan bebeğe geçmişti bile. Biraz ağır atlattım ben. Bebekte iki gün ateş oldu.Akşam ateşim 39 oldu hemen gidip test yaptırdık aşınız var mıydı nasıl atlattınız bebek için ne yaptınız
Bende yuvarlak zemin memeye daha rahat oturur diye ondan aldım ama benimki de onda ağladı tutmadı. Deneme yanılmaSenin önerinden sonra bende soldakinden aldım ama daha çok ağladı bunu verince, diğerini de deneyeyim olmazsa. Bahsettiğin belirtileri bende doktorumuza söyledim laktoz intöleransı olabilir dedi. Relactaz aldık faydası olmadı emme konusuna ama artık karnına süt giderken guruldama olmuyor.
Evet kısır döngü maalesefSeni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz çok mutsuzum, bu duygu ona da yansıyor ve huysuzlaşıyor
Çok teşekkürler tavsiyelerin, ilgin için allah razı olsun canım. sap simplex artı farklı bir prebiyotik aldık biz, alerjik bebekler içinmiş hatta baya pahalı zor bulduk. 2 gün verdim sanki daha huzursuz oldu gibi geldi, bugün vermedim nispeten az huysuzdu. Bakalım biraz ara verip sonra yeniden başlarım olmadı. Allahım bütün yavruları korusun, huzur sağlık versinAynen susmuyordu bu arada dr a da götürdüm birde emmeye başladığı anda karnından gurul gurul bağırsak sesleri geliyordu. BU iki damlayı verdi. Sağdaki probiyotik bu hep önerilen biogaiada 100 milyon bakteri varken bunda 200 milyon varmış onun için bunu söyledi dr ve faydasını çok gördüm. Bak birde iki ucuda koyuyorum benimki soldakinde aynı memeye yaptığını yapıyor sağdakinde ise sorun yaşamıyorum. Ben bebemin karnını ova ova uyutuyordum anca ki ıkınmaktanda göbek fıtığı oldu yavrumda. Şuanda ise maşallah kendi alttan zart zurt gidiyor çok şükürEki Görüntüle 2995810 Eki Görüntüle 2995801
Çocuk doktorları bu konuya çok hakim değil ya eğitimini almadılar sonuçta. Benim eşimin de mesleği öyle ama biz sıkıntı yaşayınca emzirme danışmanından yardım aldık konunun uzmanları onlar.Doktora gittim emzirme tarzıma baktı yanında emzirdim doğru tutuyor ama kolik bebek 3 ay çekersin dedi. Gaz masajı vs önerdi…
Sağol canım bi bakayım denemekten zarar gelmez, eğitim aldığım hemşireler vardı onlarla iletişime geçeyim.Çocuk doktorları bu konuya çok hakim değil ya eğitimini almadılar sonuçta. Benim eşimin de mesleği öyle ama biz sıkıntı yaşayınca emzirme danışmanından yardım aldık konunun uzmanları onlar.
Hastanedeki hemşireler bile bana ilk etapta yanlış uygulama yaptılar daha fena bir duruma gelmiştim
Bence bir şans vermelisin ilk önce telefonda dahi olsa durumunu anlat doktorun yorumunu da eklersin, yardımı dokunacaksa zaten evine gelir pişman olmazsın
Relactaz kullanmadan önce de var mıydı o sesler acaba? Doktor bana da verdi ama sanki o sesler arttı bizdeSenin önerinden sonra bende soldakinden aldım ama daha çok ağladı bunu verince, diğerini de deneyeyim olmazsa. Bahsettiğin belirtileri bende doktorumuza söyledim laktoz intöleransı olabilir dedi. Relactaz aldık faydası olmadı emme konusuna ama artık karnına süt giderken guruldama olmuyor.
Sleepy hep sızdırdı sürekli üst değiştiriyodum molfix daha iyi bence onda da lastik iz yapıyodu tamamen değilde ortasından yırtık yapıyodum bide bebeland denedim denemez olaydım en kötüsü naletMemnundum 2nin son paketden beri sızdırıyo delircem.
Valla sırayla deneyecem gerekirse öyle olacak. Benim bebe sevmiyo da ustü başı değişsin. Çocuğu üzeceğime surekli don yıkayacağima prima kullanırim elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?