2021 Aralık Anneleri

Benim de meme ucum var büyük hatta yara olunca almıştım o dediğin silikon uçtan asla ağzına almadı, biberon emzik de sevmiyordu lansinoh tuttu. Bizim sorun biberon vermeden de vardı yani ondan olmadı. Ama tam tarif ettiğin gibi oluyor bizim de. Sonrasında da gazı var gibi ıkınıp ağlıyor, ayağa kalkıp gezdirene kadar da susmuyor. Seninki de öyle miydi?
Bir emzirme danışmanıyla görüşmeyi denedin mi?
Bu tip sorunları çözebiliyorlar, kendini de bu kadar yıpratmamış olursun
Doktora gittim emzirme tarzıma baktı yanında emzirdim doğru tutuyor ama kolik bebek 3 ay çekersin dedi. Gaz masajı vs önerdi…

G gnsss
Sen yazınca şimdi tekrar denedim o kelebek olan uçtan, asla çekemedi, ne olduğunu anlamadı ağzına verince, çıkardım öyle emdi biraz sonra bağırış yine….

Aynen susmuyordu bu arada dr a da götürdüm birde emmeye başladığı anda karnından gurul gurul bağırsak sesleri geliyordu. BU iki damlayı verdi. Sağdaki probiyotik bu hep önerilen biogaiada 100 milyon bakteri varken bunda 200 milyon varmış onun için bunu söyledi dr ve faydasını çok gördüm. Bak birde iki ucuda koyuyorum benimki soldakinde aynı memeye yaptığını yapıyor sağdakinde ise sorun yaşamıyorum. Ben bebemin karnını ova ova uyutuyordum anca ki ıkınmaktanda göbek fıtığı oldu yavrumda. Şuanda ise maşallah kendi alttan zart zurt gidiyor çok şükür

G gnsss
Sen yazınca şimdi tekrar denedim o kelebek olan uçtan, asla çekemedi, ne olduğunu anlamadı ağzına verince, çıkardım öyle emdi biraz sonra bağırış yine….
Ben ilk kullandığım zaman benimde ağzında hep kaydı ilk günler kelebekleri göğsüme bantla yapıştırdım iyice yapışık olsun ki çektiği zaman hava değil de süt gelebilsin diye sonra alışınca bantlamıyorum artık. Valla bende tecrübe bukadar Umarım sende sizin için en doğru yolu bulabilirsiniz. Birde ayrıca sakın öyle kendini yetersiz falanda hissetme bebeğini senden daha fazla kimse düşünemez onun iyiliğini isteyemez ama bazen elimizde olmuyor. Biz her yolu deneyip onlar için elimizden geldiği kadar çabalayalım gerisi kader diyeceğiz.

Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz çok mutsuzum, bu duygu ona da yansıyor ve huysuzlaşıyor

Senin önerinden sonra bende soldakinden aldım ama daha çok ağladı bunu verince, diğerini de deneyeyim olmazsa. Bahsettiğin belirtileri bende doktorumuza söyledim laktoz intöleransı olabilir dedi. Relactaz aldık faydası olmadı emme konusuna ama artık karnına süt giderken guruldama olmuyor.

Bende yuvarlak zemin memeye daha rahat oturur diye ondan aldım ama benimki de onda ağladı tutmadı. Deneme yanılma Benim dr. bu damlaları verirken birde kaka örneği verdirdi ama o temiz çıktı. Daha da rahatlar umarım yavrularımız

Çok teşekkürler tavsiyelerin, ilgin için allah razı olsun canım. sap simplex artı farklı bir prebiyotik aldık biz, alerjik bebekler içinmiş hatta baya pahalı zor bulduk. 2 gün verdim sanki daha huzursuz oldu gibi geldi, bugün vermedim nispeten az huysuzdu. Bakalım biraz ara verip sonra yeniden başlarım olmadı. Allahım bütün yavruları korusun, huzur sağlık versin

Doktora gittim emzirme tarzıma baktı yanında emzirdim doğru tutuyor ama kolik bebek 3 ay çekersin dedi. Gaz masajı vs önerdi…
Çocuk doktorları bu konuya çok hakim değil ya eğitimini almadılar sonuçta. Benim eşimin de mesleği öyle ama biz sıkıntı yaşayınca emzirme danışmanından yardım aldık konunun uzmanları onlar.
Hastanedeki hemşireler bile bana ilk etapta yanlış uygulama yaptılar daha fena bir duruma gelmiştim
Bence bir şans vermelisin ilk önce telefonda dahi olsa durumunu anlat doktorun yorumunu da eklersin, yardımı dokunacaksa zaten evine gelir pişman olmazsın

Sağol canım bi bakayım denemekten zarar gelmez, eğitim aldığım hemşireler vardı onlarla iletişime geçeyim.

Kesiflerin kadini geldi haaaagggnim
Sagma sut ile degirmen donduren ben, ilk sutlerin tarihi gecmesin diye buzluktaki stoklari eriteyim demistim ya hani?

4 saatte bir acikan bebegim buzluktaki ilk aydan kalma sutleri icmeye basladigindan beri 2,5-3 saatte bir acikiyor

Meger ilk ay anne sutu yagdan bol, sonrasinda ise proteinden bolmus. Dogal olarak da bebekler ilk haftalar saha sik acikiyor buyudukce de acikma saati bu yuzden uzuyormus

Bebeğimin kirkinda kolik olmasına kaç puan veriyorsunuz 3 gündür aynı akşam 6 da bi anda çığlık çığlığa bağırmaya başlıyor gece artık Allah ne verdiyse hiç biseyle susmuyor sakinlesmiyor bagirsaklarindan sürekli sesler geliyor

Senin önerinden sonra bende soldakinden aldım ama daha çok ağladı bunu verince, diğerini de deneyeyim olmazsa. Bahsettiğin belirtileri bende doktorumuza söyledim laktoz intöleransı olabilir dedi. Relactaz aldık faydası olmadı emme konusuna ama artık karnına süt giderken guruldama olmuyor.
[/QUOTE]
Relactaz kullanmadan önce de o sesler var mıydı sizde? Ben o ilacı kullandıktan sonra sanki sesler arttı . Doktor o ilacı belki bebek o sütü sindiremiyordur diye verdi bana. Size tam olarak ne için verdi ?

Relactaz kullanmadan önce de var mıydı o sesler acaba? Doktor bana da verdi ama sanki o sesler arttı bizde bize de belki bebek o sütü sindiremiyordur diyerek verdi

Sleepy hep sızdırdı sürekli üst değiştiriyodum molfix daha iyi bence onda da lastik iz yapıyodu tamamen değilde ortasından yırtık yapıyodum bide bebeland denedim denemez olaydım en kötüsü nalet
En sonunda burdan tavsiyelerle premium care aldım oh be dedim bebegimde rahat bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…