2021 Aralık Anneleri

Rahmetli dedem derdi ki ‘ucuz mal alacak kadar zengin degilim’

Ay bu erkek bebeklerde bez değiştirmek ne fenaymış yahu yatak yorgan sidik üstüm basım bok en son kendi yüzüne gözüne geldi daha gelmeyen bi yer kalmadı ne ara oluyor bilmiyorum artıkkontrol etmesi çok zor hele gece uyku sersemiyken

Kızlar Konak için ne yapılıyordu diyin bakim
Sanırım bnm kızda oldu alnı pul pul kafa kepekli
Geceden zeytinyag sürüyorum ovalayarak masaj yapar gibi öbür gün yıkıyorum konak taragıyla tarıyorum önleri geçmişti arkalarda olmaya başlamış mustela konak şampuanı aldım şimdi bende bakalım zeytinyağı banyodan 1 saat önceden sürsende olur yada bademyağı demişti doktor

O mantar ne illet bişeeey inşallah çabucak gecer bana da söyler misin önereceği kremi onu da deneyeyim ama benimki alerjiden sanırım kendi kendime tanı koyacam doktorlar kakada kan olmayınca cok üstüne durmuyor. Benimkinde bi kan yok bütün belirtiler var

Ben baby turcodan memnun kaldim çocugumun popişi ucuz bez istiyormuş meğer

Benim yaptigimi yap, bezi lavaboda cikar totoyu yika ve cise tut. Oraya yapiyor sonra bi daha bezi baglarken risk olmuyor
Yoksa ben de cok bok ve cis oldum vakti zamaninda hey gidii
Kiz onu sabancı dememiş mi?
Of ifsa oldum ya
Dedem de sabancidan duyduysa demek

Kızlar nasılsınız Bebişler de siz de iyisinizdir inşallah

Bi ara yazdınız ama ilgi alanıma girmemişti o dönem, birden akmayan biberon tavsiyeniz var mı? Bebek emdikçe akacak birden gelmeyecek
Çok uçuk fiyatlı olmasın litven

Philips avent ten memnunum cekmeden akmiyor bizde..biraz ucuk fiyati ama gayet iyi bana gore.

Oğlum 2.ay aşılarını oldu bugün eve geldiğimizden beri durup durup ağlıyor ve memede sürekli emmek istiyor ateşi çıkmadı takip ediyorum 1 tanesi koldan diğerleri 2bacagından oldu. 1tanesi agızdan verilmeyecek miydi ben mi karıstırdım
Bebegim ağlarken içim gitti çok fenaydı öyle görmek bende ağlayacaktım nerdeyse bide o kadar bagrışın içinde hemşirenin dediklerini anlamadım tam ne zaman calpol vercem illa ateşi yükselince mi? bu gece geçmez bana

Maalesef öyle bir biberon yok. Eğer düzenli kullanacaksan Paced Bottle Feeding yöntemi ile biberon verebilirsin. Google da yada youtubeda aratırsan nasıl bir yöntem olduğunu görebilirsin.

G gnsss benim kızın da bağırsaklari gurul gurul. Biogaia kullandık ama siz elinizdekinden memnun musunuz ve kullanımı nasıl acaba
Ben onu kullandıktan sonra kesildi gurultular biogaia içeriğinde laktoz bilmem nesi varmış bu farklıymış dr yazdığı zaman eczanede bundan yoktu probiyotik ozaman biogaia alayım içerikleri aynıysa demiştim. Eczacı hem içerik farklı hemde bakteri sayısı olarak bunun biogaiya göre 2 katı olduğunu söyledi sipariş verip getirtirdi. Ben çok memnun kaldım açıkcası kızım rahatladı. Günde 5 damla kullanılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 169 tl gibi bir fiyatı var.

Relactaz kullanmadan önce de var mıydı o sesler acaba? Doktor bana da verdi ama sanki o sesler arttı bizde bize de belki bebek o sütü sindiremiyordur diyerek verdi
Bizde relactaz kullandıktan sonra geçti, laktoz intöleransı olabileceğini düşündü o yüzden verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…