Rahmetli dedem derdi ki ‘ucuz mal alacak kadar zengin degilim’Sleepy hep sızdırdı sürekli üst değiştiriyodum molfix daha iyi bence onda da lastik iz yapıyodu tamamen değilde ortasından yırtık yapıyodum bide bebeland denedim denemez olaydım en kötüsü nalet
En sonunda burdan tavsiyelerle premium care aldım oh be dedim bebegimde rahat bende
Ay bu erkek bebeklerde bez değiştirmek ne fenaymış yahuValla erkek bebis olunca altini actigim gibi etrafi suluyordu, simdi sirekt lavaboda acinca o tehlikeden de kurtuldum. Biraz da mecburiyet oldu benim icin
Etrafi sulamasi mi boyle mi alismasi mi galiba sececegim sey belli
Ama belki sampuansiz yikamaya alistirabilirim
Geceden zeytinyag sürüyorum ovalayarak masaj yapar gibi öbür gün yıkıyorum konak taragıyla tarıyorum önleri geçmişti arkalarda olmaya başlamış mustela konak şampuanı aldım şimdi bende bakalım zeytinyağı banyodan 1 saat önceden sürsende olur yada bademyağı demişti doktorKızlar Konak için ne yapılıyordu diyin bakim
Sanırım bnm kızda oldualnı pul pul kafa kepekli
3 almalısınHey primacılar 5.5 kg vardır bebem 2 mi alayım 3 mü?
O mantar ne illet bişeeey inşallah çabucak gecer bana da söyler misin önereceği kremi onu da deneyeyimMaşallah maşallah. İnşallah birgün bizde o aşamaya geliriz
Mantarmış o bacağındakiler ve pipisinin yumurtalık kısmında olanlar. Kuru tutmaya çalışacağım şuan için bir krem vermedi doktor 15 gün sonra gittiğimizde geçmezse krem verecekpişik kremini bepanthol kullan dedi daha çıkmamış çıkınca birde organik bir krem önereceğim onu dene dedi.
Kiz onu sabancı dememiş mi?Rahmetli dedem derdi ki ‘ucuz mal alacak kadar zengin degilim’
Ben baby turcodan memnun kaldimSleepy hep sızdırdı sürekli üst değiştiriyodum molfix daha iyi bence onda da lastik iz yapıyodu tamamen değilde ortasından yırtık yapıyodum bide bebeland denedim denemez olaydım en kötüsü nalet
En sonunda burdan tavsiyelerle premium care aldım oh be dedim bebegimde rahat bende
Benim yaptigimi yap, bezi lavaboda cikar totoyu yika ve cise tut. Oraya yapiyor sonra bi daha bezi baglarken risk olmuyorAy bu erkek bebeklerde bez değiştirmek ne fenaymış yahuyatak yorgan sidik üstüm basım bok en son kendi yüzüne gözüne geldi daha gelmeyen bi yer kalmadı ne ara oluyor bilmiyorum artık kontrol etmesi çok zor hele gece uyku sersemiyken
Of ifsa oldum yaKiz onu sabancı dememiş mi?
Philips avent ten memnunum cekmeden akmiyor bizde..biraz ucuk fiyati ama gayet iyi bana gore.Kızlar nasılsınızBebişler de siz de iyisinizdir inşallah
Bi ara yazdınız ama ilgi alanıma girmemişti o dönem, birden akmayan biberon tavsiyeniz var mı? Bebek emdikçe akacak birden gelmeyecek
Çok uçuk fiyatlı olmasın litven
Bir bakayım canım sağolPhilips avent ten memnunum cekmeden akmiyor bizde..biraz ucuk fiyati ama gayet iyi bana gore.
Lansinoh bebek emmedikce akmiyorKızlar nasılsınızBebişler de siz de iyisinizdir inşallah
Bi ara yazdınız ama ilgi alanıma girmemişti o dönem, birden akmayan biberon tavsiyeniz var mı? Bebek emdikçe akacak birden gelmeyecek
LansinohKızlar nasılsınızBebişler de siz de iyisinizdir inşallah
Maalesef öyle bir biberon yok. Eğer düzenli kullanacaksan Paced Bottle Feeding yöntemi ile biberon verebilirsin. Google da yada youtubeda aratırsan nasıl bir yöntem olduğunu görebilirsin.Kızlar nasılsınızBebişler de siz de iyisinizdir inşallah
Ben onu kullandıktan sonra kesildi gurultular biogaia içeriğinde laktoz bilmem nesi varmış bu farklıymış dr yazdığı zaman eczanede bundan yoktu probiyotik ozaman biogaia alayım içerikleri aynıysa demiştim. Eczacı hem içerik farklı hemde bakteri sayısı olarak bunun biogaiya göre 2 katı olduğunu söyledi sipariş verip getirtirdi. Ben çok memnun kaldım açıkcası kızım rahatladı. Günde 5 damla kullanılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 169 tl gibi bir fiyatı var.
Bizde relactaz kullandıktan sonra geçti, laktoz intöleransı olabileceğini düşündü o yüzden verdiRelactaz kullanmadan önce de var mıydı o sesler acaba? Doktor bana da verdi ama sanki o sesler arttı bizdebize de belki bebek o sütü sindiremiyordur diyerek verdi
Ben onları hiç takip etmiyorum şartlanmayayım diyeBüyüme atağı dönemlerine inanmıyordum artık inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?