Yok agizdan degilOğlum 2.ay aşılarını oldu bugün eve geldiğimizden beri durup durup ağlıyor ve memede sürekli emmek istiyor ateşi çıkmadı takip ediyorum 1 tanesi koldan diğerleri 2bacagından oldu. 1tanesi agızdan verilmeyecek miydi ben mi karıstırdım
Bebegim ağlarken içim gitti çok fenaydı öyle görmek bende ağlayacaktım nerdeysebide o kadar bagrışın içinde hemşirenin dediklerini anlamadım tam ne zaman calpol vercem illa ateşi yükselince mi? bu gece geçmez bana
Ben de aynı sebepten hiç bakmamıştım ama bu haller normal değil diyip baktım öyle bir dönemden geçmekteymişizBen onları hiç takip etmiyorum şartlanmayayım diye
Kizlar benim kizimda emdikten sonra agiz dolusu cikariyor.butun belirtiler reflu+alerji ve inanilmaz istahsix kilo alimida yetersiz zaten sutum cok cok az mama veriyorum onuda kasikla zorla zorla iciriyorm yani bizimkisi meme reddi degilde beslenme reddi....acaba sizinkisi meme reddi degilde istahsizlikmi var eger oyleyse de meme reddi yaparUyurken memeyi ağzına vermem mümkün değil sımsıkı kapatıyor
Evet doğum kilosundan hesapladı doktor şimdilik benim için yeterli ama iyi diyemem mamaya gerek duymuyorum dedi. Şöyle ki memeyi tam boşaltamadığı için sağmak durumunda kalıyorum sağdığım sütü şırıngayla almıyor çok ağlıyor genzine kaçıyor mecburen biberonla veriyorum sağmasam memeler şişiyor ağrıyor hem de çocuk aç kalıyor, çıkmazdayım yaniuzanarak emzirme yapıyorum asla almıyor yatarak biraz verebiliyorum
bizde ki belirtiler köpüklü, gürültülü kaka emerken karından gelen gurultu ve emmek istememesi. Dik nasıl emzireceğimbenim yatay emzirmem lazım zaten çünkü sütüm tazyikli
Yok agizdan degil
Ates yukselirse verirsin.
Ama cok huzursuz olursada ver cünkü agrisi da olabiliyor
2. Ay aşıları bebeyi çok yoruyor yaŞimdi 37.6 çıktı verdim bir çay kaşıgı ama çogunu diliyle geri çıkardıbaygın gibi hiç hali yok
Biz de bugün oldukOğlum 2.ay aşılarını oldu bugün eve geldiğimizden beri durup durup ağlıyor ve memede sürekli emmek istiyor ateşi çıkmadı takip ediyorum 1 tanesi koldan diğerleri 2bacagından oldu. 1tanesi agızdan verilmeyecek miydi ben mi karıstırdım
Bebegim ağlarken içim gitti çok fenaydı öyle görmek bende ağlayacaktım nerdeysebide o kadar bagrışın içinde hemşirenin dediklerini anlamadım tam ne zaman calpol vercem illa ateşi yükselince mi? bu gece geçmez bana
Banada gelmeden önce ver dediBiz de bugün oldukateşi yükselirse hemen ilaç verme dedi hemşire, üstünü çıkar ılık kompres yap, baktın hâlâ düşmüyor o zaman ver dedi
Bizim hala devam ediyor . Elimde pert oldu kiz kendi sıkmaktanBizde relactaz kullandıktan sonra geçti, laktoz intöleransı olabileceğini düşündü o yüzden verdi
İse yarayacağını bilsem fiyatını geçtik artık. Biogaia zinco relectaz lactocol nurse harveysBen onu kullandıktan sonra kesildi gurultular biogaia içeriğinde laktoz bilmem nesi varmış bu farklıymış dr yazdığı zaman eczanede bundan yoktu probiyotik ozaman biogaia alayım içerikleri aynıysa demiştim. Eczacı hem içerik farklı hemde bakteri sayısı olarak bunun biogaiya göre 2 katı olduğunu söyledi sipariş verip getirtirdi. Ben çok memnun kaldım açıkcası kızım rahatladı. Günde 5 damla kullanılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 169 tl gibi bir fiyatı var.
Yaa aklıma gelmedi hemen panikledim verdimBiz de bugün oldukateşi yükselirse hemen ilaç verme dedi hemşire, üstünü çıkar ılık kompres yap, baktın hâlâ düşmüyor o zaman ver dedi
Yani öncesinde vermekte saçma geldiBanada gelmeden önce ver dediama ben vermicem
Hangi damladan bahsediyosun?Ben onu kullandıktan sonra kesildi gurultular biogaia içeriğinde laktoz bilmem nesi varmış bu farklıymış dr yazdığı zaman eczanede bundan yoktu probiyotik ozaman biogaia alayım içerikleri aynıysa demiştim. Eczacı hem içerik farklı hemde bakteri sayısı olarak bunun biogaiya göre 2 katı olduğunu söyledi sipariş verip getirtirdi. Ben çok memnun kaldım açıkcası kızım rahatladı. Günde 5 damla kullanılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 169 tl gibi bir fiyatı var.
Sutu kusuyo degilmi benimkide sutu oldugu gibi cikariyoKizlar benim kizimda emdikten sonra agiz dolusu cikariyor.butun belirtiler reflu+alerji ve inanilmaz istahsix kilo alimida yetersiz zaten sutum cok cok az mama veriyorum onuda kasikla zorla zorla iciriyorm yani bizimkisi meme reddi degilde beslenme reddi....acaba sizinkisi meme reddi degilde istahsizlikmi var eger oyleyse de meme reddi yapar
AynenSutu kusuyo degilmi benimkide sutu oldugu gibi cikariyo
Annem ilkkezboyle bise gordum diyo kesnik kusarlar ama bu sutu cikariyo
Kesik kusmuyirsa fazla aldigi icin kusuyirdurAnnem ilkkezboyle bise gordum diyo kesnik kusarlar ama bu sutu cikariyo
Bizde bugün olduk 2. Ay aşımızı aynen 3 yerden yaptılar benimde içim gitti kızım ağladıkça bende takipteyim eve geldiğinden beri uyuyor uyanıp emip yine uyuyor ateşi yok onuda takip edip duruyorum umarım olmaz. Ağızdan olan rotavirüs aşısı bende bugün alıp gittim onuda yapacaktık ama kustuğu için yapmayalım haftaya yaparız dedi dr.Oğlum 2.ay aşılarını oldu bugün eve geldiğimizden beri durup durup ağlıyor ve memede sürekli emmek istiyor ateşi çıkmadı takip ediyorum 1 tanesi koldan diğerleri 2bacagından oldu. 1tanesi agızdan verilmeyecek miydi ben mi karıstırdım
DEneyin bakalım belki sizede çare olur. Bebelerimiz iyi olsun imşallahİse yarayacağını bilsem fiyatını geçtik artık. Biogaia zinco relectaz lactocol nurse harveyshiç bana mısın demiyor . Bı de onu deneriz böyle devam ederse
SağdakiHangi damladan bahsediyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?