2021 Aralık Anneleri

Yok agizdan degil
Ates yukselirse verirsin.
Ama cok huzursuz olursada ver cünkü agrisi da olabiliyor

Kizlar benim kizimda emdikten sonra agiz dolusu cikariyor.butun belirtiler reflu+alerji ve inanilmaz istahsix kilo alimida yetersiz zaten sutum cok cok az mama veriyorum onuda kasikla zorla zorla iciriyorm yani bizimkisi meme reddi degilde beslenme reddi....acaba sizinkisi meme reddi degilde istahsizlikmi var eger oyleyse de meme reddi yapar

Biz de bugün olduk ateşi yükselirse hemen ilaç verme dedi hemşire, üstünü çıkar ılık kompres yap, baktın hâlâ düşmüyor o zaman ver dedi

İse yarayacağını bilsem fiyatını geçtik artık. Biogaia zinco relectaz lactocol nurse harveys hiç bana mısın demiyor . Bı de onu deneriz böyle devam ederse

Aksamları meme de sinirlenip emmek istemedigi icin mama aldik 10 gun once aptamil marka ishal yapti bebemi.
Hipp aldik o da kabiz yapiyor ve kusturuyor yazmislar. Var mi hipp kullanan

Hangi damladan bahsediyosun?

Kizlar bugun oglani annemler baska doktora goturdu dehb demis bu aralar iyice cildirmisti balik yagi verdi bi ay kullansin bakalim demis sikayetiniz nediye sorunca benim oglan kendi cevaplamis ben sinirliyim annanemi annemi teyzemi dovuyorum demis bi anda niye boyle oldu bu sekilde degildi onceden

Sutu kusuyo degilmi benimkide sutu oldugu gibi cikariyo

Bizde bugün olduk 2. Ay aşımızı aynen 3 yerden yaptılar benimde içim gitti kızım ağladıkça bende takipteyim eve geldiğinden beri uyuyor uyanıp emip yine uyuyor ateşi yok onuda takip edip duruyorum umarım olmaz. Ağızdan olan rotavirüs aşısı bende bugün alıp gittim onuda yapacaktık ama kustuğu için yapmayalım haftaya yaparız dedi dr.
İse yarayacağını bilsem fiyatını geçtik artık. Biogaia zinco relectaz lactocol nurse harveys hiç bana mısın demiyor . Bı de onu deneriz böyle devam ederse
DEneyin bakalım belki sizede çare olur. Bebelerimiz iyi olsun imşallah
Hangi damladan bahsediyosun?
Sağdaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…