2021 Aralık Anneleri

Rota için aynı anda agır olur dedi doktor zaten şimdiki en ağır aşı sen neden hemen yaptırıyorsun? Bana 3.ayda gel dedi 1 ay arası olacak

Rota için aynı anda agır olur dedi doktor zaten şimdiki en ağır aşı sen neden hemen yaptırıyorsun? Bana 3.ayda gel dedi 1 ay arası olacak
Geçen gün ebeyi aradım nezaman yapalım diye o perşembe aşıya gelirken getir dedi Gerçi kusması vardı yapamadık haftaya yapılacak

SAĞdaki diye yazdım ama fotosunu dün gece ekledim yeniden ekleyimEki Görüntüle 2996493
Tamam 1haftadır girmiyorum buraya geriiden okuyarak geldim ara vererek okudum bu fotoyu gördüm aslında ama senin ismine dikkat etmemişim anlamadım o yüzden hangi damladan bahsedildiğini tesekkürler

Aksamları meme de sinirlenip emmek istemedigi icin mama aldik 10 gun once aptamil marka ishal yapti bebemi.
Hipp aldik o da kabiz yapiyor ve kusturuyor yazmislar. Var mi hipp kullanan

Doğduğundan beri aptamil kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık hiç kabız olmadı. Kakasıda ishal olmasada koyu değil aynen. Ama kilo alımı güzel ayda 1300 gram civarı aldık.

Benim kızımda iştahsız doktor kilosuna göre her öğün vermem gereken min. Anne sütü miktarının 100ml olduğunu söyledi. 2-3 saat açlık sonrası verebildiğim en fazla 40-50ml fazlasını verirsem kusuyor almak istemiyor. Ve hiç acıkıp ağladığını hatırlamıyorum. Gece alarmı duymamışım 4 saatten fazla uyudum o da hiç acıkıp uyanmamış. 5gün sonra kontrolümüz var inşallah kilo almıştır

Istahsizligi nzm basladi? Bizim dogdugundan bu yana hep vardi. Benim bu 3.olucak hepsinde de vardi istahsizlik ama bu 3. Inanilmaz istahsiz bizde ne meme nede biberon oldu cocuklwrimi hep kasikla buyuttum kizima 60cc mama yptigimda inan toplam anca 30cc zorla doke saca iciriyorum Allah saglik versin kuzucuklara ama inanilmaz yipratici bi donem 3 yil once oglumda da ayni boyleydi buyuk kizimda ayni 3 ay meme emdi bu sonuncusida boyle.yani lafin kisasi istahsuz bebek memeyi birakmsmasi mucizedir bence

Cok sukur canim buhar makknasyla surekli buhar verdik evdeyiz daha iyiyiz, sizinki nasil oldu

Bende bu ikisini kullaniyorumm...oncesinde bio gaia da kullaniyodum ama biraktim
Ah aman iyi olsun kuzucuklar İyi çok şükür ama bizi hastalik bu sene bırakmıyor resmen biri beddua mı etti naptı anlamış değilim. İyileşmeden geri hasta oluyoruz. Sıcacık evde bir yere de çıkmıyoruz, çocuğun okulu da tatil ona da kusur bulamıyorum ve yine hapşırık, öksürük, bilumum hastalik emareleri hayatımızın temeli olmuş durumda Miniğim bir iki öksürdü aklım çıktı valla Şimdilik durum stabil inşallah yaza erisiriz sağlıkla

Cnim cok gecmis olsun. Bizde 10 gunlikken zaturre olduk ve 15 gun yogun bkimda yatti kizim cok agir atlatti Allah'im kimseui evladiyla sinamasin cok cok zor gunlerdi 2gundur tekrar burnu tıkanmaya başladı ve bir kac defa oksurdu boyle olunca yuregum agzima geliyir

Ayy resmen bizi anlatmissin aynen bi kac kere oksurdu az once yuregim agzima geldu suan oyle modum düştü ki anlatamam daHa bugun dr geldik cok sukur hersey yolunda tabi bebekler icin her an hersey degisiyor

Size de çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın canım Zor tabi evlat bir başka 15 gün uzun da yatmis kuzum kıyamam. İnsan bir parçası orda kalmış gibi hissediyor ki zaten öyle Bizimki de tek tük öksürüyor 1 hafta oldu çıkalı. Buhar makinesiyle evi nemli tutmaya çalışıyorum bende etkili oluyor. Şimdilik burnu da tıkanmadı. Allah sağlık versin kuzularimiza insallah canım benim ❤

Ayy resmen bizi anlatmissin aynen bi kac kere oksurdu az once yuregim agzima geldu suan oyle modum düştü ki anlatamam daHa bugun dr geldik cok sukur hersey yolunda tabi bebekler icin her an hersey degisiyor
Öksürdü diye mi gittiniz doktora? Hırıltı var mı diye dinliyor dr sanırım ona göre birsey söylüyor değil mi?
O tedirginlik hali zaten insanı mahvediyor. Bir de bugün biraz terlemis onu görünce de korktum. Cok terliyordu çünkü zatürre olduğu zaman

Doğduğundan beri iştahsız. Böyle de gidecek galiba, zaten psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum, emzirmek huzur veriyor biraz olsun rahatlayıp mutlu oluyorum. Emmeyi bırakma ihtimali beni çok üzüyor, bırakmaması için ne gerekiyorsa yapacağım inşallah bırakmaz kuzucuklar en azından 8-9 ay .
Senin diğer çocukların iştahsızlığı hep mi devam etti ek gıdadan sonra da mı iştahsızlardı ?

Bizim de meme kavgası iyice arttı eskiden akşamları tutuyordu şimdi gün içinde, gece , akşam ne zaman tutarsa krizi emmiyor bağırıyor, ayakta gezince susuyor, tükendim artık.

Oksuruk tek tük onemli degilmis burnu tikanmaya baslayinca gittim hani tedbir amacli.dr sadece burun temizligi onerdi. Evt cnim yogun bakimda cok uzun kaldi yavrum cunku cok agir gecirdi 12gun sadece serumla beslendik 4 gun entube edildi.birde gorus yasakti 15.gunde kucagima aldim en uzun ayriliklarmiz bu olsun Rabbim saglik afiyet versin. Cnim bebegun kac gun hast kaldi, yogun bakimdami yoksa servistemi yatti

Bizim de meme kavgası iyice arttı eskiden akşamları tutuyordu şimdi gün içinde, gece , akşam ne zaman tutarsa krizi emmiyor bağırıyor, ayakta gezince susuyor, tükendim artık.
Cnim beslenme reddi mi yoksa meme reddimi sizin ikisini ayirt etmen lazim eger meme reddi ise hic endise etme memeyi asla birakmaz ama istahsizsa memeyi almasi icin uzun saatler ac kalmasi demektir buda tabi dayanabilirsen ac birakmaya

Cnim seni uzmek istemem ama duzelecegink zannetmiyorum tabi sizde durum farkli olabilir ama bizim sahsen öyleydi.ilk kizimda (10yil once) 1ay guzel emdi 2.ayinda istahsizligi artti o iki ayda 3kilodan fazla olmustu boy ise 48 cm dogmus 2.ayinda 65 cm olmustu hemsire dr sok gecirmisti.malesef 3.ayinda gunde 3kere bile emmiyirdu en sonunda ben dayanamayip memeden kestim sutumu sagip mamayla beraber beslemistim.oglumda da oyle oldu ama oglumda aşırı yipranarak oglumu sadece uykuda 13auy emzirdim yani benim icin cok buyuk bi basari.tabi psikolojim alt ust olmustu ams bunda artik gucum yok cok uzuluyorum bu kadar istahsiz olmasina inan cogu zmn elim hic bi ise gitmiyor.
Ek gidada kizim beni cok zorladi cunku asiri tiksinditiyordu kendisinj ama oglumda kizima nazaran guzel gecti yani ikiside büyüdü masallah gelisimleride cok iyi istahsiz bebek baya emek ve sabir gerektiriyor

Cnim beslenme reddi mi yoksa meme reddimi sizin ikisini ayirt etmen lazim eger meme reddi ise hic endise etme memeyi asla birakmaz ama istahsizsa memeyi almasi icin uzun saatler ac kalmasi demektir buda tabi dayanabilirsen ac birakmaya
Bence ikisi de değil, beslenmek istiyor, emmek de istiyor ama ememiyor, ya reflüden ya alerjiden. Biraz emince acı çeker gibi inliyor sonra memeyi bırakıp ağlıyor, tutmak istiyor tutamıyor o acıyla. Biberonda yapmıyor ama sancı olsa onda da bağırır. Sit tazyikli değil,burnu açık, gazı olsa gezerken de bağırır. Çözemedim ama cidden yıprattı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…