2021 Aralık Anneleri

Biberonla besle eger almazsa sen bilki kesinlikle istahsiz 3 cocuk epeyce tecrube kazandirdi bana kaldi ki ac cocuk gaz alerji hic bisey dinlemeden emer

Doğduğundan beri aptamil kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık hiç kabız olmadı. Kakasıda ishal olmasada koyu değil aynen. Ama kilo alımı güzel ayda 1300 gram civarı aldık.
Her mama her bebeğe yaramıyor malesef

Aksamları meme de sinirlenip emmek istemedigi icin mama aldik 10 gun once aptamil marka ishal yapti bebemi.
Hipp aldik o da kabiz yapiyor ve kusturuyor yazmislar. Var mi hipp kullanan
Ben hipp kullanıyorum bizimkine iyi geldi aptamil içerken 8 günde falan kaka yapıyordu hippe geçtim 4 güne düştü

Bizim de meme kavgası iyice arttı eskiden akşamları tutuyordu şimdi gün içinde, gece , akşam ne zaman tutarsa krizi emmiyor bağırıyor, ayakta gezince susuyor, tükendim artık.
Hiç mi tutmuyor ? Yoksa biraz emip sonra mı emmiyor? Benimki 4 5 kere çekip sonra bırakıp bağırmaya başlıyor omzuma alıyorum gaz çıkarıyorum tekrar veriyorum yine biraz emip yine bağırmaya başlıyor yine gaz çıkarıyorum yine veriyorum memeyi o zaman 5 10 dakika arası emiyor.Sende bi dene istersen

Gezdirme ağlasa da oturarak omzunda tut.Gezmeye alışınca daha zor oluyor.

Evet bi uyumayan bebe yapmışız
Uyumuyor ya gün boyu toplasan 40 dk uyudu( 10 dk 10 dk total 40 dk)
gece 1 de zor bela uyuttum artık beşik başında bn uyuklamıştım en son gece de öyle atak haftasıymış ondan değildir öyle olmaz desemde sanırım öyle
hoşgeldin atak haftası çabucak git ne güzel düzene girdik diye seviniyordum
Bebek arabasında gezdiriyorum artık belim kopuyor kucakta pışpışlamaktan

Oyyy kıyamam ona ben Ben bunları hiç okumadım.
Biz ilk doğduğunda solunum sıkıntısı var diye 1 hafta yoğun bakımda yattık. 2 hafta evde durdu sonra öksürük başladı zaturre denince 1 hafta da öyle yattı yoğun bakımda. Bize de haftada 3 gün anne yada baba görebilir dediler. Başta emzirmeye izin vermediler. Son 2 gün emzirdim.

Cok zor gerçekten oraya bırakıp gelmek, iyi olsun diye beklemek..
Doktor bize ertesi gün kontrolde anlattı ufak tefek öksürük olur, hırıltı olursa getirin, burnunu açık tutun, neme dikkat edin diye. Burnu açık şu an için. Öksürük duyunca artık geriliyorum evde hiç eksik olmadığı için Amin canim benim

Aynı benimki de sabah 6 ya doğru uyanmıştım hala kucağımda uyutmaya çalışıyorum emerken uyuyor bi tek onu da uykuya sayıyor galiba, oğluma çok üzülüyorum yazık çocuğum çok tek kalıyor sabah kahvaltısını bile tek başına yapıyor ona baktıkça ağlayasım geliyor bezen tutamıyorum ağlıyorum berbat haldeyim ev desen bok götürüyor her yer dandini

Aynı bizde
Bebek arabasına koyuyorum öyle hazırlıyorum

Aynı benimki de öyle biraz çek ağla gaz çıkart gez geri ver, yine çekiyor başa dönüyoruz döngü. Ama uyanıp acıkınca ilk biraz uzun emiyor sonra başlıyor. Hiç emmiyor değil yani.

Hepimiz ayniyiz bence. Gündüz uykumuz hiç yok. Eve baktıkça içim daralıyor. Bulasigi yıkayınca şükrediyorum.

Aynı bizde oyleysiz ve büyüdükçe daha cok kucak istiyor bende kızıma acıyorum yazdığın gibi tek kalıyor oyun oynayalım etkinlik yapalım istiyor fırsat bulamıyorum tam uyuyor beşiğine yatiriyorum kızımla ilgilenirken uyanıyor herseyi yarim kalıyor

Hepimiz ayniyiz bence. Gündüz uykumuz hiç yok. Eve baktıkça içim daralıyor. Bulasigi yıkayınca şükrediyorum.
Valla bulaşığı uykuyu geçtim artık plastik falan demiyorum koyuyorum herseyi makineye, evin dağınıkligi pisliğini de hadi geçiyorum ama büyük oğluma çok üzülüyorum sanki hakkına girmişim gibi gelmeye başladı bi anda yalnizlasti

Hava ısınsa parka falan giderseniz en azından açık hava bebek de durur. Biraz daha sabır inşallah düzelecek.

Kizlar bebegimin yuzunu paylasmistim isilik gibi kabarciklar vardi annem sut yuzune bulasiyor ondan oluyor sicaktan olur falan demisti, bugun bronsit icin kontrolumuz vardi doktor yuzunede bakti alerji olmus dedi baska belirtiler olursa onemseriz dedi, yoksa yuzde govdede olan kabarciklar isilik tarzi seyler alerjiymis

Aynı benimki de öyle biraz çek ağla gaz çıkart gez geri ver, yine çekiyor başa dönüyoruz döngü. Ama uyanıp acıkınca ilk biraz uzun emiyor sonra başlıyor. Hiç emmiyor değil yani.
Aynı benimki de öyle çok açsa uzun emiyor bu meme reddi değil bence verebildigimiz kadar verelim 3 ay dolunca nolcak çok merak ediyorum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…