2021 Aralık Anneleri

Eğer aç değil sadece uyumak için emmek istiyorsa ben de aynı şeyi yaşıyorum, ağzına süt fışkırınca ya da istediğinden fazla miktar süt gelince yapıyor. İyice acıkana kadar bekliyorum yalancı memeyle falan o zaman Düzgünce emiyor.

Ayy bizimki de kucak kuşu oldu valla kollarım ayaklarım ağrıyor artık bende bitiklerdeyim

Ayy bizim yüzümüzdedw var yaa yünlü yelek giydirdim enseside kıp kırmızı olmuş

Sendedemi tazikli süt olayı var canım bizdede var ben biraz sağıyorum öyle veriyorum

Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz çok mutsuzum, bu duygu ona da yansıyor ve huysuzlaşıyor

Aynı benimki de öyle çok açsa uzun emiyor bu meme reddi değil bence verebildigimiz kadar verelim 3 ay dolunca nolcak çok merak ediyorum ☺

G gnsss kızlar bugün emzirme danışmanıyla görüştüm, durumu anlattım. Sizinki emzirme sorunu değil, gaz reflü vs dedi çocuk doktoruna gidin, meme reddi değil diyor. Az emzir iyice acıksın, hazmedemiyor olabilir diyor sütü. Bugün relaktaz başladım nispeten iyi gibi gece ne olur bilinmez tabi.

Az emzirince çocuk nasıl duracak peki ben o olayi çözemiyorum benimki emzik de almadığı için sürekli memede. Durmamasi huysuzlugu açlıktan değil ama artık eminim çünkü mamayi fazla vermeye başladım ağlamadan durduğu yine max 10 dk

Valla 2 saatte bir ver her dk meme verme diyor, oyala bir şekilde dedi İlk günler anne sütü suyu bol kalorisi düşükmüş, artık yağlandı hazmı zor oluyordur dedi. Belki hazmedemiyor çok emince dedi. Ama çok emmiyor ki ilk 5 dk emip bırakıyor deyince, hızlı içiyordur diyor, çekim gücü arttığı için. Bir de süt tazyikli gelince gaz yapar dedi. Sonuç meme reddi değil, çocuğun başka derdi var.

Bnm ki de emzik emmek istiyordu bu sefer meme reddi yaptı memeyi emmiyordu aç emzik emiyordu inat ettim bi gün hiç vermedim ağladı çok aç olunca mecbur mene emdi
Tabi reflü de var

Sen başka bi dr götür reflü için ilaç versin
Gerçi ilaçta piyasada yok zor bulunuyor
Bizim süresi geçti ilacın şuan vermiyorum yemek

Hadi inşallah en kısa zamanda çözersiniz

Bnm ki de emzik emmek istiyordu bu sefer meme reddi yaptı memeyi emmiyordu aç emzik emiyordu inat ettim bi gün hiç vermedim ağladı çok aç olunca mecbur mene emdi
Tabi reflü de var
Ya bizimki de reflü bence, çocuğun ağzına su geliyor sürekli. Dün sesi kısılmıştı asitli mide suyundan. Ama emzik reflüye iyi geliyormuş. Bugün avent ve nuk verdi bi arkadaş onu denicem ben de. İnş red yapmaz :/

Ben çiğnedim hatta kaynanam çiğneme boklu olur dedi kabız olmasında boklu olsun dedim inada çiğnedim sakızı
Oldu mu peki
Yazarsa söylerim ama şuan olabildiğince kuru tutmaya çalışıyorum o bölgeleri. Bizim bacağında pipisinin üst tarafında birde altındaki toplarda var. Krem değdirmiyorum silince kuruluyorum faydası oldu. Ama popo kısmı yine pişik oldu artık ne yapacağımı cidden şaşırdım hassas ciltler için bez yok mu ya

Sorunu bilince çözmesi daha kolay, meme reddi olmamasına sevindim
Bebekler ilk 5 dakikada alacağı sütün %70-80ini alıyormuş zaten.
Tazyikli kısmına da katılıyorum ben bebişin işini kolaylaştırmak için emzirirken bir yandan da sıkıyordum göğsümü gaz yapıyordu gerçekten şimdi kendi hızına bırakıyorum çekim kuvvetleri artık yeterince fazla zaten

Yaa ne bileyim emzik emince memeyi emmek istemiyor kriz kriz

Bebem uyumuyor. Sabatan beri uyuduğu 1 saat uyku var. Bugün uyudu kendime ekmek kızartmıştım kahvaltı için bir ısırık aldım ağlamaya başladı. Koydum tepsiye ayağımda sallarken yedim uyumaması problem değil de çok ağlıyor durmuyor. Atak haftası mı onu da bilemiyorum erken doğumdan dolayı.

Şimdi yapıyormusun ön sağım
Bizimde tazyikli geliyor ilk zaman sağdım şimdi ağlıyor bekletemiyorım birde boğazında kalıyor yinede ağzından çıkarmıyor memeyi

Şimdi yapıyormusun ön sağım
Bizimde tazyikli geliyor ilk zaman sağdım şimdi ağlıyor bekletemiyorım birde boğazında kalıyor yinede ağzından çıkarmıyor memeyi
Ben de yapamıyorum valla gün içinde çok dolmadan emziriyorum zaten ama gece baya dolmuş oluyorlar
Uyandığında da harala gürele göğsü zor açıp veriyorum
O yüzden hep sabaha karşı gazı oluyor

Kuzum ben sana aynısını demedimmi meme reddi değil zaten istahsizliktan emmek istemiyorlar. Relaktaz 2018 ocak anneleri grubumuzdaki arkadaşın doktoru önermişti bağırsaktaki besinleri parçalayarak hizl8ca emilimini sağlayıp acındırma hissi veriyormuş.bilgi için tşk ederiz cnim peki sizdeki de istahsizlikmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…