- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Eğer aç değil sadece uyumak için emmek istiyorsa ben de aynı şeyi yaşıyorum, ağzına süt fışkırınca ya da istediğinden fazla miktar süt gelince yapıyor. İyice acıkana kadar bekliyorum yalancı memeyle falan o zaman Düzgünce emiyor.Emziriyorum ama sürekli kavga halinde emiyor bir çekiyor bir bırakıyor canım, çok çaresiz kalınca mama yapıyorum, dün süt sağdım verdim ama sağınca sütüm gelmiyor benim ya da makine eski bilmiyorum. Senin kabarma varsa yediklerine dikkat et sırayla kes ne dokunuyor bulmak için. Normal mama mı veriyorsun? Onun içinde süt proteini var özel mama vermelisin alerjikse
Ayy bizimki de kucak kuşu oldu valla kollarım ayaklarım ağrıyor artık bende bitiklerdeyimAynı bizde oyleysiz ve büyüdükçe daha cok kucak istiyor bende kızıma acıyorum yazdığın gibi tek kalıyor oyun oynayalım etkinlik yapalım istiyor fırsat bulamıyorum tam uyuyor beşiğine yatiriyorum kızımla ilgilenirken uyanıyor herseyi yarim kalıyor
Ayy bizim yüzümüzdedw var yaa yünlü yelek giydirdim enseside kıp kırmızı olmuşKizlar bebegimin yuzunu paylasmistim isilik gibi kabarciklar vardi annem sut yuzune bulasiyor ondan oluyor sicaktan olur falan demisti, bugun bronsit icin kontrolumuz vardi doktor yuzunede bakti alerji olmus dedi baska belirtiler olursa onemseriz dedi, yoksa yuzde govdede olan kabarciklar isilik tarzi seyler alerjiymis
Sendedemi tazikli süt olayı var canım bizdede var ben biraz sağıyorum öyle veriyorumEğer aç değil sadece uyumak için emmek istiyorsa ben de aynı şeyi yaşıyorum, ağzına süt fışkırınca ya da istediğinden fazla miktar süt gelince yapıyor. İyice acıkana kadar bekliyorum yalancı memeyle falan o zaman Düzgünce emiyor.
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz çok mutsuzum, bu duygu ona da yansıyor ve huysuzlaşıyor
Çocuk doktorları bu konuya çok hakim değil ya eğitimini almadılar sonuçta. Benim eşimin de mesleği öyle ama biz sıkıntı yaşayınca emzirme danışmanından yardım aldık konunun uzmanları onlar.
Hastanedeki hemşireler bile bana ilk etapta yanlış uygulama yaptılar daha fena bir duruma gelmiştim
Bence bir şans vermelisin ilk önce telefonda dahi olsa durumunu anlat doktorun yorumunu da eklersin, yardımı dokunacaksa zaten evine gelir pişman olmazsın
Kizlar benim kizimda emdikten sonra agiz dolusu cikariyor.butun belirtiler reflu+alerji ve inanilmaz istahsix kilo alimida yetersiz zaten sutum cok cok az mama veriyorum onuda kasikla zorla zorla iciriyorm yani bizimkisi meme reddi degilde beslenme reddi....acaba sizinkisi meme reddi degilde istahsizlikmi var eger oyleyse de meme reddi yapar
Aynı benimki de öyle çok açsa uzun emiyor bu meme reddi değil bence verebildigimiz kadar verelim 3 ay dolunca nolcak çok merak ediyorum ☺
G gnsss kızlar bugün emzirme danışmanıyla görüştüm, durumu anlattım. Sizinki emzirme sorunu değil, gaz reflü vs dedi çocuk doktoruna gidin, meme reddi değil diyor. Az emzir iyice acıksın, hazmedemiyor olabilir diyor sütü. Bugün relaktaz başladım nispeten iyi gibi gece ne olur bilinmez tabi.Eğer aç değil sadece uyumak için emmek istiyorsa ben de aynı şeyi yaşıyorum, ağzına süt fışkırınca ya da istediğinden fazla miktar süt gelince yapıyor. İyice acıkana kadar bekliyorum yalancı memeyle falan o zaman Düzgünce emiyor.
Az emzirince çocuk nasıl duracak peki ben o olayi çözemiyorum benimki emzik de almadığı için sürekli memede. Durmamasi huysuzlugu açlıktan değil ama artık eminim çünkü mamayi fazla vermeye başladım ağlamadan durduğu yine max 10 dk
Valla 2 saatte bir ver her dk meme verme diyor, oyala bir şekilde dediAz emzirince çocuk nasıl duracak peki ben o olayi çözemiyorum benimki emzik de almadığı için sürekli memede. Durmamasi huysuzlugu açlıktan değil ama artık eminim çünkü mamayi fazla vermeye başladım ağlamadan durduğu yine max 10 dk
Bnm ki de emzik emmek istiyordu bu sefer meme reddi yaptı memeyi emmiyordu aç emzik emiyordu inat ettim bi gün hiç vermedim ağladı çok aç olunca mecbur mene emdiAz emzirince çocuk nasıl duracak peki ben o olayi çözemiyorum benimki emzik de almadığı için sürekli memede. Durmamasi huysuzlugu açlıktan değil ama artık eminim çünkü mamayi fazla vermeye başladım ağlamadan durduğu yine max 10 dk
Sen başka bi dr götür reflü için ilaç versinValla 2 saatte bir ver her dk meme verme diyor, oyala bir şekilde dediİlk günler anne sütü suyu bol kalorisi düşükmüş, artık yağlandı hazmı zor oluyordur dedi. Belki hazmedemiyor çok emince dedi. Ama çok emmiyor ki ilk 5 dk emip bırakıyor deyince, hızlı içiyordur diyor, çekim gücü arttığı için. Bir de süt tazyikli gelince gaz yapar dedi. Sonuç meme reddi değil, çocuğun başka derdi var.
Hadi inşallah en kısa zamanda çözersiniz
Ya bizimki de reflü bence, çocuğun ağzına su geliyor sürekli. Dün sesi kısılmıştı asitli mide suyundan. Ama emzik reflüye iyi geliyormuş. Bugün avent ve nuk verdi bi arkadaş onu denicem ben de. İnş red yapmaz :/Bnm ki de emzik emmek istiyordu bu sefer meme reddi yaptı memeyi emmiyordu aç emzik emiyordu inat ettim bi gün hiç vermedim ağladı çok aç olunca mecbur mene emdi
Tabi reflü de var
Oldu mu pekiBen çiğnedim hatta kaynanam çiğneme boklu olur dedi kabız olmasında boklu olsun dedim inada çiğnedim sakızı
Yazarsa söylerim ama şuan olabildiğince kuru tutmaya çalışıyorum o bölgeleri. Bizim bacağında pipisinin üst tarafında birde altındaki toplarda var. Krem değdirmiyorum silince kuruluyorum faydası oldu. Ama popo kısmı yine pişik oldu artık ne yapacağımı cidden şaşırdım hassas ciltler için bez yok mu yaO mantar ne illet bişeeey inşallah çabucak gecer bana da söyler misin önereceği kremi onu da deneyeyimama benimki alerjiden sanırım kendi kendime tanı koyacam doktorlar kakada kan olmayınca cok üstüne durmuyor. Benimkinde bi kan yok bütün belirtiler var
Gopta yusuf diye biri varmış onu önerdi bakıcam randevusu doluymuşSen başka bi dr götür reflü için ilaç versin
Gerçi ilaçta piyasada yok zor bulunuyor
Bizim süresi geçti ilacın şuan vermiyorum yemek
İyi hadi inşallahGopta yusuf diye biri varmış onu önerdi bakıcam randevusu doluymuş
Sorunu bilince çözmesi daha kolay, meme reddi olmamasına sevindimValla 2 saatte bir ver her dk meme verme diyor, oyala bir şekilde dediİlk günler anne sütü suyu bol kalorisi düşükmüş, artık yağlandı hazmı zor oluyordur dedi. Belki hazmedemiyor çok emince dedi. Ama çok emmiyor ki ilk 5 dk emip bırakıyor deyince, hızlı içiyordur diyor, çekim gücü arttığı için. Bir de süt tazyikli gelince gaz yapar dedi. Sonuç meme reddi değil, çocuğun başka derdi var.
Yaa ne bileyim emzik emince memeyi emmek istemiyor kriz krizYa bizimki de reflü bence, çocuğun ağzına su geliyor sürekli. Dün sesi kısılmıştı asitli mide suyundan. Ama emzik reflüye iyi geliyormuş. Bugün avent ve nuk verdi bi arkadaş onu denicem ben de. İnş red yapmaz :/
Şimdi yapıyormusun ön sağımSorunu bilince çözmesi daha kolay, meme reddi olmamasına sevindim
Bebekler ilk 5 dakikada alacağı sütün %70-80ini alıyormuş zaten.
Tazyikli kısmına da katılıyorum ben bebişin işini kolaylaştırmak için emzirirken bir yandan da sıkıyordum göğsümü gaz yapıyordu gerçekten şimdi kendi hızına bırakıyorum çekim kuvvetleri artık yeterince fazla zaten
Ben de yapamıyorum valla gün içinde çok dolmadan emziriyorum zaten ama gece baya dolmuş oluyorlarŞimdi yapıyormusun ön sağım
Bizimde tazyikli geliyor ilk zaman sağdım şimdi ağlıyor bekletemiyorım birde boğazında kalıyor yinede ağzından çıkarmıyor memeyi
Kuzum ben sana aynısını demedimmi meme reddi değil zaten istahsizliktan emmek istemiyorlar. Relaktaz 2018 ocak anneleri grubumuzdaki arkadaşın doktoru önermişti bağırsaktaki besinleri parçalayarak hizl8ca emilimini sağlayıp acındırma hissi veriyormuş.bilgi için tşk ederiz cnim peki sizdeki de istahsizlikmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?