Oh iyi bari hadi bununla geçmiş olsunBen götürdüm acile ateş yok zaten dün geceden beri şüküt ama halsizdi. Film cekildi gaz dendi damla yazıldı çıkmadan da cıkardı gazı orda zaten. Kan almadilar muayenede iyi dendi. Halsizlik de biraz geçti gibi eve gelince banyo yaptırdım.
Yok hiç söylemedi bnde öyle diyince açıkçası sormadın bilmediğimdenBizim doktor menenjit asisi icin 1 yas sonrasi yapilirsa 2 doz, simdi yapilirsa 4 doz oluyor dedi. Biz o yuzden onu sonraya birakmayi dusunuyoruz. Siz sordunuz mu oyle bisey?
İyi bari geçmiş olsunBen götürdüm acile ateş yok zaten dün geceden beri şüküt ama halsizdi. Film cekildi gaz dendi damla yazıldı çıkmadan da cıkardı gazı orda zaten. Kan almadilar muayenede iyi dendi. Halsizlik de biraz geçti gibi eve gelince banyo yaptırdım.
Oh iyi bari hadi bununla geçmiş olsun
İyi bari geçmiş olsun
Cok gecmiş olsun cnm. Bizde koronayız. Oglum da iki gündür ishal oldu. Neye göre yatış verdi. Kac gündür ishaldiniz. Emmiyor muyduHastaneye yatis verdiler .
İshal olmus ve sivi kaybetmisiz.
Size de gecmis olsun yaCok gecmiş olsun cnm. Bizde koronayız. Oglum da iki gündür ishal oldu. Neye göre yatış verdi. Kac gündür ishaldiniz. Emmiyor muydu
Saol cnm valla perişan olduk. Ailecek koronayız. Ama cocuklar kötü geçiriyor.Size de gecmis olsun ya
Evet optipro.. valla sikayet var da baya sikayet var coğu kisi ishal kusmadan dert yanmış.. bizde de ciddi anlamda ishal yapti hemen kestim vermeyi..aksam da esim hipp aldi geldi ona devam edicem..Hadi ya bende sma aldım hipp bitince başlayacağım optipro mu?
Yok sadece geceleri birde cok sık emmek istedigi zaman artik gogus tamamiyla boşalinca gun icerisinde 1,2 defa veriyorum..Mama çok mu kullanıyorsunuz?Sen bağırsak çalıştırıcı bisey yediysen ondan da olur.Yediklerini düşün gece de ishal devam ederse doktora götürürsün.Benim oğlum kaka az yapınca ben endişeleniyorum mesela çocuğun düzenini en iyi sen bilirsin.
Biz en son aksam yaptik sukur gecti gibi duruyor.. gecmis olsun cnm sizede.İshali ondanmis 6-7 kere yapiyordu.
Bizimkide yesil sivi yapti son zamanlar
Tesekkurler
Sagolun tesekkurler
Bence ihmal etme
Benimkide ayni biz gunduzleri evde yalniziz..odadan ciktigim an basliyor mızmızlanmaya sonra da baya agliyor..Benimki de yalnız kaldım sanıp ağlıyor ya beni yada ablasını görecek
Yok cok sukur istahsizlik yok bizdeAlismaz canım korkma dun akşam bende yaptım çok zorlanıyordu kabiz da değil ama niye böyle oldu oldu bilmiyorum bide 2 gündür aşırı iştahsızlık var.Insallah bisey yoktur sizde de varmi iştahsızlık?
Ya aslinda bu gece boyu inlemeler baska bisey mi acaba diye beni cok korkutuyor umarim sadece tuvalettendir video paylasilsa atsam herkes sok olur galiba cocugum sabaha kadar icli icli inleyerek yatiyor agliyor uykulari 10 dakika uyuma 2 saat inleme oldu resmenBunu ben de yapıyorum sonra da bezini gevşetip tuvalet pozisyonunda tutuyorum bebişi öylelikle yapıyor hemen
Sen niye ön sağım yaptın ki? Bana da dedi de yapmadım gaz için. Gece nerden sağıcam dedim zoruma gittiAyy inşallah
Ama ilaçlar çok zor bulunuyor ya
Bu arada ön sağım yapma gerek yok artık dedi
Bunu bende merak edıyırumSiz mamadan ishal olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? Normalde de cıvık yapıyolar zaten ishal belli eder mi kendini ?
Bizim de prebiyotik toz süte katıp verilecekmiş, çok gıcık ya her gün süt mü sağıcan nasıl vericeksin senBizde reflü için toz verdi emme sonrası süte katıp içircem
330g almış doktor yeterli gördü emzirebildiğim kadar emziriyorum sonra da sağıp vermeye çalışıyorum sizde durumlar nasıl
Ne kadar surede 330 g almasi normalmis ki?330g almış doktor yeterli gördü emzirebildiğim kadar emziriyorum sonra da sağıp vermeye çalışıyorum sizde durumlar nasıl
15 gün aslında günlük hesaplıyor, günlük 20g üzeri normal kabul ediliyormuşNe kadar surede 330 g almasi normalmis ki?
Bizim de ctesi kontrol, gerim gerim geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?