2021 Aralık Anneleri

Oh iyi bari hadi bununla geçmiş olsun

Bizim doktor menenjit asisi icin 1 yas sonrasi yapilirsa 2 doz, simdi yapilirsa 4 doz oluyor dedi. Biz o yuzden onu sonraya birakmayi dusunuyoruz. Siz sordunuz mu oyle bisey?
Yok hiç söylemedi bnde öyle diyince açıkçası sormadın bilmediğimden

İyi bari geçmiş olsun

Yok sadece geceleri birde cok sık emmek istedigi zaman artik gogus tamamiyla boşalinca gun icerisinde 1,2 defa veriyorum..
Bizim kaka miz hep duzenli ve kivamliydi.. ben ekstra bagirsak calistircak bisey de yemedim zan dogru duzgun bisey yemiyorum buyuk buyuk ihtimal mamadan oldu bizim...

Yok cok sukur istahsizlik yok bizde
Bunu ben de yapıyorum sonra da bezini gevşetip tuvalet pozisyonunda tutuyorum bebişi öylelikle yapıyor hemen
Ya aslinda bu gece boyu inlemeler baska bisey mi acaba diye beni cok korkutuyor umarim sadece tuvalettendir video paylasilsa atsam herkes sok olur galiba cocugum sabaha kadar icli icli inleyerek yatiyor agliyor uykulari 10 dakika uyuma 2 saat inleme oldu resmen

mana içerken kaka yapması normal mi ? Mamayı içtiği gibi kakasını yapıyor hemen. Acaba denk mi geliyor yoksa mamayla alakalı bir şey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…