2021 Aralık Anneleri

330g almış doktor yeterli gördü emzirebildiğim kadar emziriyorum sonra da sağıp vermeye çalışıyorum sizde durumlar nasıl
Cnim daha kontrolumuzs var. Kaşıkla icirdigim ivin neredeyse emme bitms durumda sagip veriyorum tabi mamayla beraber ve gozle görülür bi degisim var. Bugece saat 1de besledim dusun yeni emzirdm oda bi kac dkk yani cocuk acligi tamaman unutmus onun emmesini bklersem gunde 3-4 kereyi gecmez.ayin 17 de randevumuz var. B
Bebegin kac kg dogdu ve suan ne kadar?

Damar yolu kaydi ve kolu sisti cok agladi. Ömrümün 20 yili gitti
Tekrar actirmadim. Doktor kakasina bakip ona gore karar verecek.
Koruyamadim cocugumu
Sagligina kavussun da bir an evvel gaz a sabaha kadar memeye raziyim
Kendini suçlama olacağı varmış
İnşallah çıkar çabucak sağlığına kavuşsun Zeynep

mana içerken kaka yapması normal mi ? Mamayı içtiği gibi kakasını yapıyor hemen. Acaba denk mi geliyor yoksa mamayla alakalı bir şey mi
Canım çok dikkatli bir şekilde takip et, sürekli öyle olursa denk gelme değildir. Dikkatli takip et dedim çünkü benim kardeşim de öyleydi. Annem fark edip dr a götürdü, bağırsaklarında yara varmış bir hastalık dolayısıyla. Yıllarca çekti o hastalığı, hâlâ da çekiyor.. senin bebeğinin öyle olmasın inşallah tabi ki, belki mama kaynaklı, değiştirince düzelecek, belki sadece denk geldi. Olabilir yani. Asla moralini bozmak için söylemedim yanlış anlama. Sadece biz annelere çok iş düşüyor. Bebeğimizi en iyi biz tanıyoruz, bu sebeple söyledim, daha çok dikkat et diye

Hemşire bugüne 2. Ay aşıları için tarih vermişti. Gittim bizim hemşire covid olmuş. Bu aşılar haftada bir gün açılıyormuş o da dünmus. Yapmadılar. Dün hastane için çıkmıştım bilseydik götürürdüm. Soğukta çıkardık çocuğu

Koruyamadim cocugumu
Çok geçmiş olsun. Dilerim kısa zamanda sağlığına kavuşur. Rabbim şifa versin.

Mamayı yeni değiştirdim hipp kullanıyordum sma ya geçtim gece 2 seferdir biberon ağzındayken yapıyo denk geliyo, meme emerken olmuyor ama. Yine de bir takip edeyim allah korusun bir şey çıkmasın. Salı günü kontrolümüz olacak orda da sorarım devam ederse

Meme emerken olmuyorsa Allah'ın izniyle bişeyi yoktur canım, mama kaynaklı belli ki.. Yine de devam ederse sorarsın dediğin gibi. Öpüyorum minik kuzuyu

Canım benimki mama almıyor ama emerken kaka yapıyor genelde sorun mu o?
Canım kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Bizdeki durum şöyleydi
Kardeşim sürekli olarak emerken kaka yapıyordu. Hatta annem diyordu ki bu çocuğun bağırsakları çok mu kısa emerken nasıl hemen çıkarıyor.. doktora götürdüler drlar onemsemedi olur öyle falan deyip geçiştirdiler. 6 aylık olunca zayıflamaya çok fazla kaka yapmaya başladı. Hastaneye yatırıldı, bağırsakları komple yara olmuş çocuğun belki erken müdahale olsa o kadar ilerlemezdi kim bilir..
Sürekli emerken yapıyor mu yapmıyor mu ona dikkat etmek lazım bence. Sürekli değil arada oluyorsa muhtemelen denk geliyordur

Koruyamadim cocugumu
Uzülme nolur vallahi benim de ağlayasım geliyo. Rabbim şifalar versin.

Benimki emer emmez yapmıyor mesela ıkınıyor yapamıyor baktım gaz damlasını verip emzirince yapıyordu. Damla çalıştırdı diye düşündüm. Ama dikkat edeyim bakalım yine de. Çünkü uyanınca altını açtığımda da oluyor bazen.

Siz mamadan ishal olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? Normalde de cıvık yapıyolar zaten ishal belli eder mi kendini ?
Normal de benim ki pütürlü normal katılıkta yapiyordu hep.. mamayi degistirdim 24 saat gecmeden beline kadar sıvı halde kokulu ishal oldu..ve 3 kere ust uste boyle devam etti.. 3.kere yapinca mamayi kestim surekli memeye yüklendim hem sivi kaybi olduysa gecsin diye..
Ve gecti de sukur
Hep ayni duzende kaka yapiyorsa cok rahat ishal oldugunu anliyorsun .

Benimki sadece benim sutumle besleniyor ve benimki de her beslenmeden hemen sonra ya da beslenirken kaka yapiyor. Bence bu bi problem degil. Sonucta beslendikten hemen sonra gaz da olusuyor,hemen gelen kaka niye problem olsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…